Regisztráció Blogot indítok
Adatok
És???

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MTV Híradó – A nap legfontosabb hírei, 2011. augusztus 29. 19:30, részlet a 25:16-tól kezdődő bejátszásból: "Itthon egyre népszerűbb a futsal, vagyis a teremfoci. A tavalyi Európa Bajnokságot ezrek nézték, és egyre több a csapat is a szeptemberben induló bajnokságban.…..
Mindenekelőtt: a bíróval, sem a mostanival, sem az előzőekkel nem akarunk foglalkozni. A futball részei, a szögletzászlókról sem szoktunk hosszas értekezni. Ha Mourinho valóban annyira ismeri őket, akkor készítse fel rájuk tisztességesen a csapatát. Ha pedig azt is tudja, hogy a…..
És??? 2011.05.03 18:46:40
@wowerman: "a Real szar mióta az eszemet tudom (és annyira nem vagyok fiatal). "Nem az a baj ,hogy túl öreg vagy?
Akár még jó meccs is lehet a keddi BL-elődöntő, spanyol lapértesülések szerint legalábbis Mourinho feladja a Barcelona elleni első három meccsen bejáratott három védekezőközéppályásos felállást. Na nem olyan nagy meglepetés ez, mert nem is maradt már három virtigli játékos…..
Ahogy a szezon során többször, José Mourinho ismét megijedt a sajtótól. A Real Madrid ennek megfelelően vasárnap bejelentette, hogy a keddi BL-visszavágó előtt a portugál helyettese, Aitor Karanka fog majd sajtótájékoztatót tartani.Mourinho eddig minden alkalommal, amikor…..
Az a belga Frank de Bleeckere vezeti a keddi BL-elődöntőt, aki a tavalyi Barcelona-Inter-elődöntőben hagyott mély nyomokat maga után, és nyilván az akkor az olaszok kispadján ülő Mourinhóban is. Két pillanatot idéznénk fel gyorsan az elődöntő visszavágójából: de Bleeckere…..
Nincs igazság ezen a földön. José Mourinho a világ legdrágább keretével az utóbbi négy hazai meccséből egy döntetlent és három vereséget tudott csak elérni. Hogy miért? Teljesen egyértelmű: globális összeesküvésről van szó.Globális összeesküvésről, melynek részesei az…..
És??? 2011.04.30 23:13:41
@Hitman73: Mindig kicsi marad,a fater "a jó estét jó szurkolással"már meghozta a meccs hangulatot.
És??? 2011.05.01 10:35:13
@Senkifia: Nincs semmi érve a Realnak. Vannak ilyen meccsek ahol semmi nem jön össze ebbe a bajnokságban 3ra is emlékszem.De ez a foci.A zaragoza meg nagyot küzdött. A Barca gondolom tudott az eredményröl ezért volt az túlzott nyugalom ami aztán vereséghez vezetett.
Nagy feneket nem kerítenénk a Zaragoza elleni vereségünknek, nem most úszott el a bajnokság, csak pár keserű megjegyezés.   A jelek szerint rosszabb hatása volt a játékosokra a Barcelona elleni vereség és az óriási felhajtás, mint amire számítani lehet: az a Casillas is…..
Barca-Madrid Hányinger 2011.04.29 21:08:00
Ugye másnak is felfordul a gyomra, ha egy rendesen piros-kékbe öltözött, nemes férfi mellett egy fehér mezes senkit lát?..
És??? 2011.04.30 06:23:33
@popp: :)))jogos
És??? 2011.04.30 20:15:44
@popp: Azt a szalagot már Vilmos sem tudná kimagyarázni..Vagy nem is akarná:))
Itt az újabb hullámverése a szerdai BL-elődöntőnek. Volt ugye az a pillanat, amikor Busquets eljátszotta, hogy Marcelo belenyúlt az arcába.  És most kiderült, hogy a sunyi arctapogatás arra is jó volt, hogy a száját eltakarva valamit odaszóljon a brazilnak. A lelassított…..
És??? 2011.04.29 18:56:33
@sharpy72hu: Teljesen igazad lenne ha a MU nem a Reallal játszaná a döntőt!!!
És??? 2011.04.30 06:10:16
@Whis: A majom nem rasszista kifejezés.
Ronaldo egy maki... tessék! Ez most így, hogy? Vagy csak korán van?
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
A fenti eredmény azt mutatja, mit gondolnak a Marca közismerten Real Madrid-drukker olvasói: elhibázta tegnap Mourinho a csapat taktikáját azzal, hogy nem támadott? 92,7 százalék szerint igen. ..
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
Bárcsak mindig, mindent meg lehetne nyerni. Sajnos a világ nem ilyen, a foci meg pláne nem, ahogy az szerda este is kiderült. Nüansznyi különbségek döntöttek, és végül a szerencse a Madrid mellé állt. Így már biztos, hogy még ha csak egy kis Copa del Reyt is, de valamit azért…..
A szombati meccs előtt is átadtuk a szót a Nyugat-Európában több klubnál is foglalkoztatott László Csabának, hogy okoskodás helyett mi csak szotyizhassunk meccs közben, most is megkérdeztük tőle, hogy mire számíthatunk Mourinhótól. Látványban semmi jóra, de nem esélytelen a…..
És??? 2011.04.21 10:40:53
@robot_: Igazad van.Azt már tudjuk mi lesz a Barca ellen a taktika ez nem kérdés.Amire kíváncsi leszek ,hogy mit lép erre Guardiola.Ez a 2 meccs azt mutatja ,lövése sincs.Bár mentségére szóljon a sérülések miatt nincs is embere akire számíthat.Most válik el milyen edző is valójában.Azt is írhatnám feltud-e nőni Mou-hoz.
Az már rég nem hír, hogy Cristiano Ronaldót a saját csapattársainak épelméjű része sem bírja elviselni. Az El Mundo Deportivo azonban most azt is megírta, pontosan mi zajlott le a Real Madrid öltözőjében a szombati meccs után. Azt eddig is tudtuk, hogy a csapatkapitány…..
A közvetítésen is látszott ugyan, amikor a hosszabbításban a fejét elveszítő Messi az oldalvonalon túl a nézők felé bikázta a labdát.   Itt van egy felvétel a lelátóról, amiből kiderül, ha nem lett volna egyértelmű a közvetítés alapján, hogy ez valóban egy jelentős…..
Egészen a mai meccsig nem hittem el, hogy Mourinho gyáva. Már elhiszem. Ez például az egyik tanulsága a Real-Barcelona első résznek, van még néhány, messzemenő következtetéseket azonban kár lenne levonni.  Beállni bekkelni, ráadásul mindezt otthon, mégha a Barcelona…..
És??? 2011.04.17 09:44:20
@labdakucu: Így igaz.Szerintem nagyon is jó kezdet volt ez a tktika, következő 3meccsre nézve. Nagyon várom a szerdát mert láthatóan a barca is gondban volt ez ellen a Real ellen.PEPE meg meggyőzött tegnap.
És??? 2011.04.17 13:43:55
@ViPe55: Teljesen egyetértek veled,és a tegnapi meccs miatt nagyon bizakodó vagyok a köv. meccsekkel kapcsolatban.Illetve Pepet nem tudom eleget dicsérni.Aminek nagyon örülnék ha Kakat kipróbálná ebbe az összeállításba amit te is írtál.
Felhívtuk Magyarország legismertebb Madrid-szurkoló sportújságíróját, Hegyi Ivánt, hogy mit tippel a Nagy Négyesre. (Iván talán nem is tudja, hogy ennek a blognak a sötét oldalát író szerző első lépéseit egyengette a Népszabadság sport rovatában. Nem is akartuk neki…..
Eddig is gyanús volt, hogy Schmitt Pál esetleg Real Madrid drukker, hiszen négy évig volt Magyarország nagykövete a történelem nélküli, csúnyácska spanyol fővárosban. Most azonban – ha nem is hivatalos forrásból – de egy informátorunk megerősítette a hírt.Úgy tudjuk,…..
És??? 2011.04.14 19:17:58
Néhány nappal az első meccs előtt Xavi nyilatkozott a Barça TV-nek, és szokás szerint szerény, bölcs és jó fej volt."Teljesen átlagos emberek vagyunk mi az öltözőben, akik nagyon szeretjük a focit és nagyon tiszteljük a drukkereinket. Egyébként is minden látszik azon, ahogy…..
Nyilván az is valami, ha olcsó megoldásként a tartalékcsapat edzőjeként kineveznek egy olyan erős csapat élére, amit az elődöd úgy összerakott, hogy rögtön meg is nyersz vele mindent. Aztán megpróbálod a kezedbe venni a dolgokat, és leigazolod  Csihrinszkijt, de a csapat…..
És??? 2011.04.14 12:45:28
@karikaV43: persze, csak szerencse a közel 20 trófea(3bajnokságban).atomsztár csapat, mint az Inter?:))
És??? 2011.04.14 13:55:35
@readya: Abbol a fos portugál csapatból egymást követő években ki hozott valamit,(uefa,BL).Xavi meg focizzon ahhoz ért.
És??? 2011.04.14 14:11:31
@karikaV43: Erős csapat volt ,bár messze nem top csapat Európában.Az olasz bajnokság erejét azt leírtad.Ha Militora gondolsz később jött.A honvéd Portó párhuzam is sántít.Visszatérve az interre csak M.köszönhető hogy végre nemzetközileg elértek valamit annyi év után.
Különös dolog történt szerdán Londonban, hiszen a Madrid védelméből általában a fogyatékos Sergio Ramost és az elmebeteg Pepét szokás kezelhetetlenül ostobának tartani. Most viszont Mourinho kis kedvence, Ricardo Carvalho volt olyan fegyelmezetlen, hogy egyébként sem esélyes…..
És??? 2011.04.14 13:26:00
@Ticso: Én is így gondolom ,hogy nagyobb szükség lesz camp noban Carvalhóra mint otthon.
Barca-Madrid Ha egy álmunk lehet 2011.04.14 09:22:00
Akkor nyerjük meg a bajnokságot, a Copa del Reyt és a Bajnokok Ligáját. De ha ez nem jön össze, akkor lehetne azt kérni, hogy a bajnokság és a kupa legyen a miénk, a BL-ben viszont jusson tovább a Madrid, aztán a döntőben a Raúl góljával verje őket 1–0-ra a Schalke?…..
Kóczián Péter Folytassa, Orbán! 2011.03.06 15:14:00
 Akit csak az érdekel, hogyan szabaduljon meg Orbán és a Fidesz uralmától, azok semmit sem fognak változtatni Magyarország sorsán. Szakmámnál maradva: ha holnap megszűnne a Fidesz –féle médiaszabályozás, akkor ugyanaz az állapot állna vissza, mint ami előtte volt. A…..
És??? 2011.03.06 17:10:58