Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Billog

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, minden iPhone 3G tulajdonos nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy talán ezt a frissítést vártuk a legjobban. Nem a Game Center miatt, mert az ugye nem lesz, nem is a TV show-k bérlése az ok, mert az is hiányzik, és nem is a HDR miatt vártunk, az ugyanis az iPhone 4-hez…..
Az utóbbi időkben hogy elszaporodott az ehhez hasonló háttérképek használata, hihetetlen:) Az alábbi kép is ezt bizonyítja. Egy jóképű rendszer poénosan elhelyezett ikonokkal, a híreket, játékokat és TV-t előtérbe helyező információkkal...
Egy hónapja írtuk meg, hogy rajzfilmsorozat készül Bartos Erika meséiből. A csigafiú és a katicalány kalandjait a Maestróval híressé vált M. Tóth Géza Kedd nevű stúdiója filmesíti meg. A 26 részes, egyenként ötperces rajzfilmek Bartos Erika eredeti rajzai alapján készülnek,…..
Az ember elutazik egy hosszú, tévémentes miniszünidőre, és mire hazajön, kiderül, hogy államcsőd-közeli helyzetben van az ország, illetve, hogy nem is, de azért a tőzsde összeomlott, a forint meggyengült, az unió, Amerika és Oroszország megorrolt ránk. Bekapcsolja a tévét, hogy…..
Billog 2010.06.07 16:48:11
@bakura-kun: Az ATV "korekktebbségével" én is egyetértek. Ez például érdekes volt: atv.hu/videotar/20100604_gazdasagi_ongyilkossag

A többi adónak meg jár a Sün. Még akkor is, ha az egy másik blog.
Részlet a 2010-es David di Donatello-díj átadásából (az kb. az olasz Oscar.) ..
Egy friss elképzelés szerint megkezdődik a tisztogatás az RTL Klub-nál (is), főleg mivel a tulajdonosi csapat egy része nagyon közel áll a kormányhoz. Elsők közt menne a levesbe a Heti Hetes - vagy legalábbis sokan gondolják így. A csatorna cáfol. De vajon jó ötlet lenne ez a…..
Horváth Csaba szombaton előállt az ő jó hírével: az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést a minimum 4 éve budapestiek és az ott tanuló diákok számára. A teljességgel irreálisnak mondható kampányfogásról még Demszky is elítélően nyilatkozott:…..
Billog 2010.05.03 20:55:59
@Horizont:
Nem tudhatom, hogy mennyire okosak, de nem szabad alábecsülni senkit. A jelenlegi helyzetükben teljesen más stratégiát kell alkalmazniuk, mint eddig: egyrészt mert ellenzékbe kerültek, másrészt mert a támogatók (anyagi és választói) kisétáltak mögülük. Ha céljuk nem is feltétlenül az én elképzelésem, de bosszúnak elég ütős lenne.
Billog 2010.05.03 21:30:28
@minimalista:
Laspalmas itt remekül összegyűjtötte, hogy külföldön nincs ilyen, és még nálunk is mindenki beteg ötletnek tartja. Akkor valójában mi áll a háttérben? Túl egyszerű megoldásnak tartom azt, hogy ez egy rossz populista ötlet, hülyeség, lapozzunk. Valamit nem látunk.
Billog 2010.05.03 22:41:11
@Disznó Úr:
Ha a választások előtt bedobják, akkor ez később számon kérhető lett volna, sőt, a cáfolatok miatt ellenkező hatást váltott volna ki. Így viszont "ők csak jót akarnak", ráadásul ha összejön az a Fidesznek nagyon fog fájni:

- mert a saját fegyverükkel verték el őket
- mert elő kell teremteni rá a pénzt a kormánynak
- mert nő az MSZP népszerűsége (mondjuk ez lehet az első lépés a megújulás felé)
- mert a 2/3 mégsem elég mindenhez
Amióta meghallottam az ingyenes BKV ötletét azóta foglalkoztat a kérdés: miért? Egész pontosan miért ez, miért pont most, miért így? Végül rájöttem. Ez egy jól átgondolt terv.Az összes blog, nyilatkozat, vélemény és elemző ez ellen a javaslat/ötlet ellen szól: nincs rá…..
Billog 2010.05.03 21:21:36
@minimalista:
Igen ez nekem is eszembe jutott, de igazából semmi sem akadályozza meg őket abban, hogy (vész esetén) a javaslatot kiterjesszék országos szintre: pl. dugódíj a megyeszékhelyeken is, és ott is legyen "ingyenes" tömegközlekedés. Legalább annyira életre való, mint az eredeti ötlet :)