Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kimaradt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A díjmentes BKV ígéretével máris megkezdte főpolgármesteri kampányát Horváth Csaba, az MSZP volt főpolgármester-helyettese. Május elsején a Városligetben jelentette be, hogy ingyen buszozhat, metrózhat, villamosozhat, trolizhat és fogasozhat minden legalább négy éve Budapesten…..
Hát ezen behaltam. Vicces dolog az animált világmegváltó sertés. :D ..
Horváth Csaba szombaton előállt az ő jó hírével: az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést a minimum 4 éve budapestiek és az ott tanuló diákok számára. A teljességgel irreálisnak mondható kampányfogásról még Demszky is elítélően nyilatkozott:…..
Krokodillal ketten elmentünk az értelmiségiek sajtótájékoztatójára. Valójában nem is sajtótájékoztató volt: a már korábban is nyilvánvaló tartalmú nyilatkozatok mellett a szónokok leginkább a sajtót akarták bevonni akciójukba. A tájékoztató végén Lányi András a magyar…..
kimaradt 2010.05.03 18:38:47
A Jobbik majálisáról szóló indexes cikket (Vona Gábor nem finnugor) olvasva jutott eszembe egy érdekes diagram, amit gyorsan elő is kerestem. 2008-ban rakták össze a holland Erasmus egyetemen Európa géntérkepét. (angol nyelvű elemzés itt) Az alábbi képen világosan latszik, hogy a…..
kimaradt 2010.05.03 18:36:47