Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsubiaba

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
Pápai Joci nyerte A Dalt, a közmédia éneklős műsorát, amivel az is eldőlt, hogy ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elődöntőket betegség miatt kihagyó Tatár Csilla visszatért a beugró Rátonyi Kriszta helyére, de lényegében nem változott semmi. A győztest a döntőben…..
zsubiaba 2017.02.19 16:49:48
www.youtube.com/watch?v=N5rV_lIgZew én nem néztem ezt, egyike se, most rákerestem és meg vagyok döbbenve, nem élőben énekelnek?? Mert ez full playback :-o
Vicces dolog Berlinben flangáni úgy, hogy még a buszmegállókban is a Netflix új, kannibálos sorozatát reklámozzák (ahol meg nem azt, ott az Amazon a Sneaky Pete-et), de azért nagyon kemény, hogy a Berlini Filmfesztivál fő helyszínén, a Potsdamer Platzon ekkorában nyomatják a…..
comment:com Ez meg mi a faszom? 2017.01.09 14:25:09
Komolyan, elnézést a címért, de erre, ami itt van fent, nincs mentség, magyarázat, kifogás, elkenés, SEMMI, ez maga a pusztító igénytelenség, hogy Puzsér Róbertet idézzük, ez az itt, ami egyszerre visz le a béka segge alá egy egyébként jól működő formátumot és tesz nevetségessé olyan tehetséges…..
zsubiaba 2017.01.10 07:07:33
@BaDani: ezen kuncogok itt én is. Hirtelen mennyi hithű keresztény lett itt a kommentelők között, akiknek még sose hagyta el nyilván a száját egy "azistenit', erősebb kifejezésekről nem is szólva. Komolyan, irigylem a problemaitokat, ha képesek vagytok azért irni, hogy Sixx ne hasznaljon ilyen kifejezéseket. (facepalm)
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
zsubiaba 2016.12.05 07:31:27
@Punetti kapitány: én ezt az érvelést sose értettem (semmi személyes :) ): 10 milliobol évi 20-30 tehetség (egy vagy két ilyen műsor döntősei) simán kitermelődik. Nézd meg, a válogatókon csak akiket bevágtak, ott is voltak tökjó hangú előadók, akik végul nem kerultek be; képzeld el, akiket be se vágtak vagy akik nem is jelentkeztek. A hanggal nem lenne itt gond, a karakterekkel meg eleve a piaccal inkább.
zsubiaba 2016.12.06 07:54:26
@vintezis: katt a logóra (bal felső szekcio) és úgy
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
Nem jutott be az élő adásba a The Wedding at the Slaughterhouse nevű grindcore zenekar, mert az X-Faktor egy tévéműsor, aminek van kereskedelmi értéke, és abba nem fér bele, ha hetente (vagy legalábbis az első héten mindenképpen) egy hosszú hajú, szakállas pali földöntúli hangon hörgi a mikrofonba…..
zsubiaba 2016.11.01 13:50:22
@Zorba the Geek: szerintem pont azért nincs benne, hogy azt higgyuk, hogy kiteszik, mikozben ú hozza azt a botranyfaktort, amitol mindenki nézni fogja a musort, és igenis benne lesz. Műbotrányfaktort, pontosabban.
Az amugy irto gáz, amikor minden kiesőnek elmondták, hogy hiszek benned, ne add fel, jovore probald meg és hátha... és a kéttagú törött lábú zenekar kijúve mondta is, hogy Alex azt mondta, akar majd velunk dolgozni, és ez tök érdekli őket - holott csak annyit mondott, hogy olyan fasza kis zenekar ez, hogy akár még játszana is benne, nem azt, hogy dolgozna is veluk. Benyelték a mentor kioktató panelét, holott az csak egy szóvirág volt, juj.
A kedvenc tévés műfajom az, amiben egy adott tévé egyik műsorába behívják/berendelik az adott tévé egy másik műsorának szereplőjét, mert vett egy kecskét/lefotózta valaki/reggel felkelt felöltözött, szóval amikor nem történik vele semmi, de semmi olyan, ami bárkit érdekelne a kedves családján,…..
A címe American Ninja Warrior, és mint látható a fenti videóból is, ügyesség, erő és kitartás kell hozzá, ami mind megvolt Jessie Graff kaszkadőrben, aki egyébként a Supergirl című sorozatban Melissa Benoist helyett szokott ugrálni, ha nagyon necces a jelenet. A csaj…..
zsubiaba 2016.09.02 02:47:48
A Való Világot kétféleképpen lehet nézni, vagy egyáltalán értelmezni. Egyrészt lehet úgy, hogy az ember elfogadja azt az alapvetést, hogy ez egy olyan műsor, amiben az egyik kereskedelmi tévé (RTL), lehetőséget biztosít pár, magát jóképűnek, menőnek, csinosnak, érdekesnek, botrányosnak, kurvásnak,…..
A tavalyi, ötödik évad záróepizódját 8,1 millió amerikai látta a tévében, amivel a sorozat történetének legnézettebb epizódja lett. Jóhogy, Havas Jon abban a részben halt meg, azt meg mindenki látni akarta. A hatodik évadot olyan nagy felhajtás övezte, hogy várható volt a rekorddöntés - inkább azon…..
zsubiaba 2016.06.30 03:21:32
www.youtube.com/watch?v=6wfa-iBgzXA ezz a video megvolt? elég pöpec szerintem.
Folytatódik az HBO-n a Trónok Harca, ezúttal is kibeszéljük az epizód legfontosabb témáit. Ha még nem látta az epizódot az ne kattintson a tovább mögé...
zsubiaba 2016.05.11 04:39:22
@adamskij: éppenhogy volt. Azért néztek úgy egymásra, azért tépelődött Jon, mert neki beleszakadt ebbe a szíve egy kicsit, nem hitte el, hogy Olly képes volt ezt tenni (mikor korábban mondja, hogy Olly is beledofte a kést, akkor is hitetlenkedve mondja). másfelől, könyörület ide vagy oda, korábban is, Ned Stark tanítása alapjan, itt attól, hogy valaki tisztességes meg jólelkő, ha valaki áruló, azt kivégzik és annyi. Könnyű neki vagy sem, megérinti vagy sem, nem tehet mást, ez nem személyes döntés hanem elv kérdése. Sztem Janosnál is ez volt és Ygritte-t is simán kinyirta volna, nincs ilyenekben kecmec (az mas kerdes, hogy utana hogy érzi magát, de a kötelességét teljesíti mindenáron. Ezt Robbnál is láttuk szerintem.)
A Netflix idén új sorozatban dolgozza fel Lemondy Snicket A balszerencse áradása című gyerekkönyvsorozatát. Ez ugyanaz, amiből egy adaptáció már készült, 2004-ben, aminek a gonoszát akkor Jim Carrey alakította. Olaf szerepét a sorozatban Neil Patrick Harris veszi át, aki a twitteren megjelent…..
zsubiaba 2016.04.30 07:52:54
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
zsubiaba 2016.04.06 05:26:37
@kalbász: Légy férfi és lásd be, hogy az addikciód ellen nem tudsz tenni.
Ha tudtál volna, már a 3. évadnál abbahagyod.
Nem hagytad.
Nem fogod a 7.-et sem.
Addig nézed amíg csinálják. - én csomo sorozatot kaszaltam mar utkozben, csak mert ellaposodott, iagz, hogy nem is vagyok férfi :D

Azt eyebkent rosszul hallottam, hogy azt mondja negan, hogy nem nyirok ki senkit közületek, csak egyvalakit iszonyatosan ossze fogok verni? És utana megis kinyirja persze, de a fura számámra, hogy már amikor válogat is tudja mindenki, hogy itt nem szimpla verés, hanem emberhalál lesz. Esetleg félreértettem valamit és már eleve nem ezt mondja?
A TV2 műsorvezetője az Ice Bucket Challenge, azaz a jegesvödör-kihívás után szabadon egy mozgalmat indított, amiben nem kell a fejünkre öntenünk semmit, csak pénzt adni a rászorulóknak, és nem titokban, az adóbevallások 1 százalékban, hanem csekken, jól láthatóan, lefotózva, nem elsunnyogva.…..
zsubiaba 2016.02.15 19:34:25
@furo80: nekem is ez jutott eszembe, kitakart összeggel tök menő dolognak tartanám, ettől függetlenül így nem annyira szerencsés; mert barkinel lehet az a reakció, hogy "csak ennyi?". Kitakarással korrekt és még jopofa is lehet. És csomo, esetleg ismeretlen szervezet, alapitvany kaphat ingyenreklámot ezáltal, ami viszont szuper.
Már csak egy elődöntő van hátra, hogy aztán kiderüljön melyik magyar előadóért izgulhatnak az emberek a stockholmi Eurovízión. Az első elődöntőbe már elvileg a legjobb dalok kerültek és ugyan tényleg vállalhatóbb volt a felhozatal az első adásokhoz képest, de még mindig…..
zsubiaba 2016.02.14 11:31:23
@évisokk: igen, mint ahogy azt is, hogy viszontlátásra pl. ...
72 nap múlva visszatér az HBO zászlóshajója, a hetente 10 millió amerikait és kismillió nem amerikait érdeklő Trónok harca, és rendes előzetes ugyan még nincsen hozzá, de egy rakás képet kiadtak az évadhoz. Az ugrás után jön a többi, a fenti csak egy ízelítő, nyugi. Ja, és SPOILERES...
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
UPDATE2: valóban nem lehet párhuzamot vonni az MTVA és az RTL húzása között, az előbbi (Jakupcseket szinte adásból kirúgni) gyökérség volt, a másik egy üzleti döntés, amit ráadásul korábban meghoztak. A posztba nem írok bele viszont mert maradjon csak itt a mellélövés is.…..
zsubiaba 2015.12.24 14:32:04
@tjunior: az nekem is , az értelmes műsor kategoriaban :D