Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CaptainSix

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
CaptainSix 2011.01.23 20:06:21
@Anak: Igazából már kaptam egy ajánlatot és el is fogadtam, de azért köszönöm.
Azt hiszem, az asszonynak nem fogom elárulni. Még a végén vasalórobotot is kell csinálnom... ..
Még egy poszt, és András / 安德拉希, a legoblog japánba kiküldött tudosítójává válik. 2 hete, hogy érdekességként posztoltuk a nagojai állomáson lőtt fényképét. Akkor jött az ötlet, hogy írhatna pár sort a legnépszerűbb, és állítólag jó minőségű japán…..
CaptainSix 2010.10.08 22:55:45
@Dregnarr1: igen olyanokat én is láttam...anno vettem is egy katonai aknakeresőt vagy mit...kompatibilis a LEGO-val talán csak kicsit szorul
Hát akkor most már akkor tényleg zúgjanak azok a fanfárok! Nyilván nem elhanyagolható hogy a győztes 4486 AT-ST & Snowspeeder boldog tulajdonosának érezheti magát ettől a perctől, de ami ennél sokkal fontosabb, hovatovább menőbb, hogy G á b o ra legoblog első…..
CaptainSix 2010.10.07 19:00:53
@cody0222: egy bI tényleg jól jönne az AT-AT-ról
Ilyet szeretnék egyszer magamról látni:..
A bronzéremet, azaz a 4487 Jedi Starfighter & Slave I készletet kopeszkugelu nyerte. Letisztult, csodaszép, alaposan át- és kigondolt alkotás, mely meggyőződésem, hogy bármely más versenyen is jó esélyekkel indulna. Az eszköz működni is képes, figyeld a videót! Gratulálunk!…..
Kedves végigjátszást beküldők!Szombat reggel tragikus hirtelenséggel elhunyt az otthoni kompjúterem. Azóta szerencsére fel is támadt, sőt, minden adatomat vissza tudtam nyerni (i-doki, Time Machine szeretlek!). Sajnálatos módon azonban éppen az a kis asztali jegyzet, amin a…..
Itt a vége, sajnos, most csak ennyi fért bele, bár szerettünk volna legalább még egy készletet, a 10123-ast bemutatni, de talán, majd valamikor egyszer lesz hozzá szerencsénk. Solo kapitány 2013-ban fogja ünnepelni, kiszabadulásának harmincadik évfordulóját. Ha minden jól megy…..
Az idei év talán legjobban várt készlete. Csalódást csak az ára okozott, ellenben a tartalom majdnem kitűnőre sikerült.I. AlapadatokNeve: Slave 1Sorozatszám: 8097Kiadás éve: 2010Kockaszám: 573Minifig: 3ára: 29.790 shop.lego.comII. Mi van a dobozban?Viszonylag nagy, de nem a legnagyobb…..
CaptainSix 2010.09.27 18:24:10
@Kiss Karcsi: engem érdekelne a Slave...de csak olyan november környékén
Figyelem: az alábbi blogbejegyzés alkalmas a nyugalom megzavarására, ezért csak erős idegzetűeknek és 18 éven felülieknek ajánlott.Lego-emberkék most hagyják abba!Mint az tegnap is bebizonyosodott, a Lego nem mindig az önfeledt játszadozásról szól. Elég egy balul sikerült…..
Nem kellett sokat várni az Arealight ígért frissítésére.Május 20-tól megvásárolhatók az új cuccok, úgyhogy akár élesíthetjük is a rendelést.Tehát: 2010. május 27-ig írj levelet, pontosan megjelölve miből és hány példányt szeretnél, a többi már az én gondom, a végén…..
CaptainSix 2010.06.07 15:09:26
@Kit_fisto: ízlések és pofonok...mindneesetre remélem lesz elég érdeklődő :D
Jeremy Moody valóra váltotta álmát: vitorlást épített a palackban, természetesen Lego kockákból. Már évek óta tervezgette a dolgot, mostanra jutott el a megvalósításig. Először a palackon kívül építette meg a hajót. Különleges kihívást jelentett, hogy a 2x2-es Lego…..
Azaz Lego Katonai Építési Verseny 2010. A napokban ért véget a Flickr-en szerveződő megmérettetés, amely az egyik az legrangosabb a katonai Lego-építők között. A nevezőknek nem volt más dolguk, mint a kijelölt kategóriák egyikében építeni valamit, majd a fényképeket a…..
Ed Diment (Lego Monster) hónapokkal ezelőtt határozta el, hogy épít egy II. világháborús anyahajót minifig méretben. Van tapasztalata, korábban már épített egy csatahajót is, úgyhogy ezzel is jól halad (lásd a kockak.hu-n). Az anyahajó viszont egy fontos dologban…..
Amikor Lego robotokról hallunk, elsőre olyan alkotások jutnak eszünkbe, mint a repülőgépgyár: nagyon látványos, de a használati értéke mellé azért tennék egy pár kérdőjelet. Persze lehet a gyakorlatban használható dolgokat is készíteni: kiváló példája ennek a nyomtató,…..
Nos, ezzel a poszttal a végére érünk hétvégi Indiana Jones különszámnak. Remélem nem őrültetek bele a blog-túladagolásba és Indytől sem kaptok herótot, pusztán miattam.A hétvége utolsó momentumaként nézzétek meg Rali barátom világrekordját, melyet a Shanghai Chase fekete…..
A Prince of Persia kapcsán láthattuk már, milyen nehéz a főhösöket, akik egy legóig jutó film esetén nagy valószínűséggel még sztárok is, minfiggé transzformálni.Harrison Ford esetében is megtettek mindent a LEGO mérnökei és dizájnerei, mégsem lett tökéletes az…..
CaptainSix 2010.05.30 20:01:03
@tutuka: ááá rosszat írtam....hülye rövidtávú memória :( a helyes: 7196
Indiana Jones számtalan alakja után lássuk kik szerepelnek még a filmben és a dobozokban! (Teljességre nem törekszem, nem fogom az indiánokat is bemutatni, pusztán az érdekesebb karaktereket.) Marion Ravenwood (7195, 7621, 7683, 7625) - Karen Allen Gyönyörű nő, kedves figek Mutt…..
Ugyan még az első sorozat sem jutott el hozzánk, illetve ideig-óráig hozzáférhető volt a Kockaboltban, de ott is gyorsan elkapkodták, már itt van a következő sorozat promója.A 8684 is 16 darab egyedi minifiget tartalmaz (a fáraó, az idomár, a spártai, a felfedező, a dj, a…..
CaptainSix 2010.05.22 18:07:35
@bloodymoon: jéé tényleg :D..
várom ezt a második szériát...a vámpír meg a görög katona nagyon kéne :D meg a többi is :P
Többször végigjátszott sztori az önmagát kikapcsoló gép, de ezt az a témát nehéz megúnni, hát még, ha legóból van. Kicsit zavarban vagyok, mert valamiért úgy rémlik, egy ehhez hasonló masina (igaz, nem ez!) szerepelt már a blogon és/vagy a twitteren, de bárhogy keresem, nem…..
A LEGO idén több filmes témával jelentkezik egyszerre. A két újonc a Prince of Persa és a Toy Story, valamint a 11 éve folyamatosan megjelenő Star Wars sorozat mellett háromévnyi kihagyás után visszatér a Harry Potter sorozat, hat készlettel. A sorozat még 2001-ben indult,…..
Figyeldoda, a bal menüsáv Olcsón legót? rovata kicsit megváltozott! Mostantól mindig kiírom, ha frissítés van, hogy tudjátok, kattintani kell. (Bréking! Ha Baja környéki vagy, azonnal kattints, valami egészen elképesztő ár vár.)Egyébként meg: ha jó árat látsz, küldjed…..
 ... kérne a rendőr, ha lenne ebben a készletben. De nincs, úgyhogy marad az autó:| Kép: Brickset |Állítólag még 2010-ben viszontlátjuk a boltokban ezt a 8214-es Lamborghini Gallardo rendőrautót, amit az olasz rendőrség elfogóautójáról mintáztak. Bár már…..
CaptainSix 2010.05.13 15:16:23
Most, hogy lángol a vita a valósághű alkotásokról, én is hozzáteszem a magamét. Egy hiperélethű alkotás következik, kíváncsian várom a véleményeket. Aki nem tud választani a vasútmodellezés és a Lego között, abban a szerencsés helyzetben van, hogy egyszerre mindkét hobbinak…..