Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zedor

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik nem esznek rendesen, azoknak ne is adjon a Mikulás csokit és ajándékot - áll a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) javaslatában. "A mi korunkban csak az kapott a csizmácskákba ajándékot, aki rendesen evett. A mai gyerekek kezdenek elkanászodni" - nyilatkozta a már meg is…..
Egy kedves baráti házaspár hosszú hétvégére kölcsönadta nekünk balatoni nyaralóját, melyet ezúton is köszönünk. A csomagolás izgalmában botor módon elfelejtettük elpakolni a fogkeféket, így a helyi büszke magyar Coop áruházlánc kisboltjában próbáltuk meg pótolni…..
Tudjuk: a koreográfiát nem az ellenfél szurkolóinak, hanem csakis a csapatnak készítitek (valahogy pont a Fradi ellen jön össze mégis); a blogot a fióknak írjátok - de azért mégis nyilvános, és titokban igenis érdeklődéssel nézegetitek a statisztikákat. Azt…..
A Nokia esete nagyon jó példa arra, hogy egyetlen rossz döntéssel - és az ahhoz való kitartó ragaszkodással - sokmilliárdos birodalmak is összeomolhatnak. Mától nincs Nokia, helyette Microsoft Mobile van. Néhány éve még szép számmal akadtak olyanok, akik kerek-perec…..
Feltérképeztük, hogy hol, hogyan és milyen bunkerekben tárolták nálunk a szovjetek az atomfejeiket. A nagyvázsonyi atomraktár központi csarnoka (Fotó: Kizmus Szabolcs/Hadsz)..
Mandiner blog Petőfi hava 2013.03.17 07:17:00
Így szombat éjfél felé, amikor ezt írom, és amikor az összes létező híradó visszanézése miatt vagy nyolcszor hallottam Harangozó Tamástól, hogy „a kialakult helyzetben”, amikor alacsonyan szállnak a minőségi állami szolgáltatásokra szuperérzékeny blogbejegyzések, amikor…..
Erding Münchentől északkeletre, a müncheni repülőtér mellett fekszik. Az Erdinger Weissbräu a világ legnagyobb csak búzasört gyártó főzdéje, kb. akkora lehet, mint a Kőbányai Sörgyár. Ennek megfelelően a főzdelátogatás főleg a számokról szólt, az óránként hatvanezer…..
zedor 2012.11.18 19:34:53
@zedor: De sajna azt itt Nemetlandban nem lehet kapni.
zedor 2012.11.18 19:39:36
@zedor: Ja meg annyi, hogy számomra az Erdinger Urweisse ....brrrrr.... :)