Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fgsfds

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borzasztó kellemetlenül érezzük magunkat az alábbi videó láttán, pedig minden megvan ami egy szuperprodukcióhoz kell. A kellemesen csilingelő zene, kedves kisfiú, és egy aranyos krumpliforma bácsi. Csak ez a bácsika valahogyan hibádzik, valaki összekeverte a szereplőket!…..
Subba Subba szív Velöntájndéj 2008.02.14 14:45:00
Borzasztóan törtük ám a fejünket, hogy mivel kedveskedjünk szerelmetes látogatóinknak a mai jeles nap alkalmából, de egysejtű agyunkból nem pattant ki annál jobb gondolat, hogy egy igazán szívből jövő videóösszeállítással jelentkezzünk a legigazabb érzés ünnepén.…..
fgsfds 2008.02.14 14:48:21
1.
Sokszor tényleg hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az alant következőhöz hasonló elvetemült sajtóközlemények csak a mi kedvünkért születnek. Valami autós játék promóciós megmozdulásáról adták ki a minap a szervezők ezeket a sorokat, mi pedig úgy döntöttünk szenvedjetek ti…..
Subba Társadalmi célú PR-film 2007.12.27 17:33:23
Valamiért úgy érezzük, hogy nektek is látnotok kell Agócs Rita és Egri Beatrix, a Berzsenyi Dániel Főiskola Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszékének píár-szakértő hallgatóinak alábbi zsengéjét. Just for the record: Pr-szakértő szakirányú továbbképzési szakot…..
Subba Koton a hamburgerben 2007.12.11 19:19:00
Rémálmok miatt pereli a Whopperében kotonra harapó csávó a Burger Kinget. A frissnek tűnő óvszert csak otthon, a harmadik harapás után észlete szerencsétlen. Azóta visszatérő rémálma, hogy bármi, amihez hozzáér hamburgerré vagy kotonná változik. Még orvosra is költött,…..
fgsfds 2007.12.11 19:25:56
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Aki szenvedett már lelki sérülést felelőtlen nosztalgiázás miatt, annak ajánljuk figyelmébe a popkultúrafogyasztás egy biztonságos formáját. Gerry Phillips tálalásában még az olyan okádék slágerek is élvezhetők, mint a Take on me az Ahától (alant) vagy a Bohemian Rhapsody a…..
fgsfds 2007.10.02 19:58:43
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
fffbkf blogja xD A legrosszabb nap 2007.08.30 23:41:00
Ma volt életem eddigi talán legrosszabb napja... Reggel, mikor felkeltem, fájt a fejem. Leültem az asztalhoz, és rágyújtottam. Kétszer a szemembe is ment a füst. Utána elmentem WC-re, ott igazából semmi Xtra nem történt. Az ürítés befejeztével elindultam a fürdő szoba felé.…..
fgsfds 2007.09.14 15:10:20
Jaj, mélységes mély a múltnak kútja, és ilyen videók tudnak előbugyogni belőle: ..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
Subba Der Tod in Venedig 2007.08.27 08:52:00
Bár kissé későn vettük észre ezt a gyöngyszemet, mégis utólag ezúton szeretnénk gratulálni a Bors teljes szerkesztőségének, a remek irodalmi párhuzamállításért, mi magunk sem tudtuk volna ennél burkoltabban közölni az olvasókkal, hogy mit is gondolunk a haldokló…..
Pina, fasz, együtt basz mottó alatt kedveskednénk a következő képpel azoknak, akik még tudják értékelni a tudományos igénnyel készült évszázados metszeteket. Van még ott, ahonnan ez jött, küldjük mindenkinek aki szereti...
fgsfds 2007.08.25 13:11:43
Jó kis csatorna lett Coolból, beengednek mindenféle elmebeteget, felekezetre, elmebaj fajtájára való tekintet nélkül. Éppen most tudtam, meg, hogy János bácsi elhagyta a bolygósort egy erre a célra rendszeresített eszközben, és egy kis lyukon keresztül behatolt a Marsba, mert ott…..
fgsfds 2007.08.24 18:54:25
A következő hír hallatán aztán már tényleg nem lehet mást tenni, mint artikulálatlanul üvölteni, hogy: faszkorbács, faszkorbács, faszkorbács! Hiller István a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszt fokozatát adta Dévényi Tibornak augusztus 20-a alkalmából. Indoklás…..
fgsfds 2007.08.20 11:59:43
Na végre, megvan a kedvenc blogunk. Bár még csak két poszt, meg néhány kép, de nagyon ígéretes a kezdet. A helyszín - ha jól látjuk - a Kerepesi úti temető, illetve a mögötte lévő izraelita temető, a visszaszámlás pedig indul, várjuk az első Fókusz-riportot a témában. (Ps:…..
Subba A hal kakija nem hurka 2007.07.27 12:35:00
A Subba rajongása a szar minden formája iránt közismert. Ha valami szar, az minket egyből érdekel, sőt, konkrétan maga a szar, a kaka, a fos, a bélsár, a széklet, az ürülék, a fekália, a trágya, a kula, a ganaj, a kábel és a barnamedve is mindig méltó…..
Mindenkinek van kedvenc irodalmi műfaja. Van, aki a verseket szereti, van, aki a családregényeket, és aztán ott van a Subba egészen különleges ízlése. A mi kedvenceink ugyanis a gyerekeknek szóló, feltűnően ostoba felnőttek által írt, oktató-nevelő szándékú tanmesék.Ezeken…..
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
Subba Lick and Kiss and Suck 2007.07.09 20:18:36
Múlt héten még azt hittük, hogy a vicces szexuális felvilágosítsás a brazil televíziózás sajátja, viszont közben kiderült, hogy megy ez Amerikában. Ott még viccesebb az egész! Kedves, nyugdíjas nénivel magyaráztatni el az orális szex szakmai trükkjeit olyan evidens…..
Sokszor böngészem kedvenc dvd-online boltomat (xpress.hu, hogy hadd reklámozzam már őket), amikor észrevettem valami nagyon érdekeset:Most mondhatnám, hogy "nézzétek már, micsoda véletlen ez a cím", de teljesen biztos vagyok, hogy az én videóim hatására fordította a…..