Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VictoryA

15 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Narkós Cica mit 2012.01.11 19:18:00
mit tehetnék mitkéne tennem hogy rendben legyen minden nincs megoldás várakozás van szótlansággal a várakozás viszont ront rajta akrámit teszek az most ront rajta mert nincs megfelelő dolog ami nem ront rajta nincs oylan ami közelebb húzza nincs rajta semmi kiálló rész amihez…..
Narkós Cica képzeldel 2012.01.10 20:24:00
el sem tudom képzelni mi lenne ha nem lenne vagy nem lesz vagy már talán nincs is benne az életemben ha átgondolom mennyi mindent jelent számomra ő a lelki stabilitástól kezdve a boldogságig az gyönyörökön át a mindent és én sikeresen elbasztam mindezt egy röpke semmiért és…..
Narkós Cica drugs 2011.06.21 19:01:00
Narkós Cica i 2011.04.17 22:07:52
Ismét had írjam azt ami eszembe jut igazából nem nagyon jut semmi eszembe egy sör aztán vége az értelemnek nevezett bonyolult szarnak .. nem vagyok értelmes ember ..csodálkozom hogy nem utál mindenki .. de azért kezdenek rendesen utálni .. most kezdek rájönni hogy nem minden ember…..
Narkós Cica .. 2011.03.06 10:35:20
 Így jártunk az emberek veszekednek hogy mi kell vagy mi nem nekik ..közben nem kell nekik minden de ugyanakkor semmi sem kell nekik..kinek kellene semmi ? Sok feszülős farmerban táncoló 14 éves kis-picsa kelleti magát a táncparketten a kiéhezett kanegér/diszkópatkányoknak akik…..
Narkós Cica .., 2010.10.29 23:30:44
Aztmondják igen, de NEM..
Narkós Cica Kész csoda 2010.10.21 18:11:00
Legutóbbi Budapesti kiruccanás során $a$ barátom ajánlotta eme dohányt, ami nem más, mint a Nakhla csokismenta ízű dohánya...          A tesztet párommal közösen (:o*) 82 centis egyiptomi Top Mark pipával végeztem, gyári csővel,…..
Narkós Cica tanakodás 2010.09.15 20:53:00
jóreggelt panaszkodással kezdek inmét fáj a fejem de most nem tehetek róla az van hogy átnéznek rajtam mindenki szerintem sokan vannak ezzelúgy ahogy sehogy nagyon komoly ez a harc értem amikkor eddig senki nem akart .. viszont ha az egyik kicsit akar akkor  a máskik isrákap…..
Narkós Cica érted 2010.09.12 20:06:20
nemérted mivel senki nemérti hogy hogyan lehet ennyi változás egy nap alatt egy ember életében persze ha elsiklunk felette nem hagy nyomot demiért tennénk inkább szomorkodjunk felette párhónapot hiszen nekünk az olyna jó aztán magyarázkodj másnakmiért szar akedved minek magyarázzam…..
Számotokra ismerős íz következik, hiszen már 2 márka mentás dohányát teszteltem. Lássuk, az Al-Waha cég mit nyújt ilyen téren...             - Dohány:  Az Al-Wahától megszokott, kissé igénytelen (ám szép grafikás)…..
Narkós Cica ez a vég 2010.08.31 20:53:00
igen ez a kedvenc számom most mertmindennek vége nem olvasok magam után rengeteg hiba lesz benne nem megy a space billentyűm még azis hátat fordít nekem na úgynéznki holnapután meghal egy részünk de viszont atöbbi is megy vele ugyanakkor kifogjuk birni csak mindenki túldramatizálja…..
Hamarosan exkluzív dohánytesztel jelentkezem majd..sikerült szereznem egy szerénytérségünkben ritka dohányt ..remélhetőleg hamarosan lesz alkalmam kipróbálni bár nem hiszem hogy sokan lesznek rá kíváncsiak de legalább Bögyöly csorgatja majd a nyálát. Addig egy kis zene nektek :…..
Neve szerint nem nyári gyümölcs, de azért még bemutatom most: Nakhla őszibarack...                - Dohány:  Természetesen friss bontás volt, a kicsit szétszaggatott celofánrétegen kívül a szokásos Nakhla, mintás aromaőrző és a…..
Üdvözöllek titeket a mai tezstben 3 dohánymárka cherry ízesítésű dohányairól lesz szó mégpedig: Al-Fakher- Cherry Nakhla Mizo- Cherry Nakhla-Cherry     Első alanyunk a legolcsóbb és legkönnyebben beszerezhető Nakhla: A dohány elég "vizes" (by Bögöly) és…..
Narkós Cica UPDATE 2010.05.30 22:19:00
Mivel elégrégen nem volt márposzt (konkrétan nem volt eddig csak egy poszt) ezért a következőhéten egy újabb dohánytesztel jelentkezek majd... a tesztalany ezúttal egy elég erőskeverék lesz megpróbálok majd képeket is csinálni nektek :) szép estét !..
Nos a blog már majdnem készen áll a kezdésre szóval ez most egy olyan kezdés előtti bejegyzés lesz :) A mai nap 2 dohányról is lesz teszt amelyeket nagyon ajánlok keverni :)  …..
Narkós Cica Üdvözlet! 2010.05.25 16:35:19
Hamarosan itt egy új blog indul különböző rovatokkal a fejléc szerkesztést hamarosan elkezdjük .Az oldalra hárman fogunk publikálni különböző témákban!..
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..