Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enismegjottem

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon valószínű, hogy azt gondolod magadban, hogy ebben a témában nem sok újat tudnak neked mutatni. Végtére is ki ne tudna emailezni, sajnos, muszáj, ezért aztán nagyon időt spórolni sem lehet közben, kivéve, ha nem válaszolsz… Pedig ha túl sok időt töltesz a válaszadással és a levelek…..
enismegjottem 2019.09.25 00:20:48
@Tesztelo.hu:
Igazad van, köszönöm az észrevételt, nem voltam elég figyelmes, én az Indexről jöttem ide.
A helyesírással kapcsolatos véleményemet a blogokra vonatkozóan is fenntartom.
Az e-mailekben meg főleg alap a jó helyesírás.
Beyoncé egy év alatt összesen kb. 105 millió dollárt (kb. 28 milliárd forintot) keresett. Ez a pitiáner összeg csak a negyede annak, amivel Mészáros Lőrinc összelopott magának a Fidesz segítségével...
Forrás: purewow.com Általában a könyvek filmadaptációinak rossz hírük van, és gyakran ez megérdemelt. Például a Nagy Gatsby is ilyen, de szerintem a Harry Pottert is ide sorolhatjuk, és még rengeteg másikat. Viszont, a következő 11 film jobb, mint az alapjául szolgáló könyveik. 1. A Keresztapa:…..
Miután a papszelet igen magasra tette a lécet, tovább keresgéltem a megfelelő rántotthúst. Hogy szpojlerezzek kicsit, talán meg is találtam a (számomra) tökéletes húsfajtát. Csodálatos borjúfelsálat vettem ma reggel, alig vártam, hogy nekiessek. A klasszikus kruplisaláta szerintem továbbra is…..
enismegjottem 2017.05.09 15:13:38
@Dexter82:
Sosem ertettem, miert gondolja barki is, hogy a nyelvtannacizas meno.
Rantott hushoz csak akkor befott, ha a savanyusag elfogyott.
Jo etvagyat a rantott hushoz, jol hangzik. Elnezest az ekezetek hianyaert.
Ebben a cikksorozatban igyekszünk bemutatni a mindenkori konyhai munka alapjait, technikáit, technológiát, eszközeit, amivel változatosabbá és könnyebbé tehetitek magatok számára a főzést, vagy elsajátíthattok olyanokat, amelyeket eddig még nem alkalmaztatok. Konyhai eszköztárunkból…..
Legyen homokos, vagy sziklás; sekély, vagy mély parttal rendelkező; fás, vagy kopárabb környezetbe illeszkedő – bármilyen is a kedvencünk, nem feltétlenül kell ahhoz a világ távoli pontjára utazni, hogy csodaszép tengerpartokat találjunk. Az alábbiakban Európa legszebb tengerpartjaiból mutatunk egy…..
Az emberi lét egyik mozgatórugója, hogy szeretnénk valamit elérni az életben. Mindenki vágyik rá, hogy büszke lehessen egy olyan dologra, amit jól csinál. Ez lehet a családi élet, a karrier, vagy egy hobby, amiben nagyon ügyes. Akadnak olyan hírességek is, akik csak egyszer villantottak nagyot az…..
Kedves naplóm! Dolgok, amiket nem hittem, hogy látok 2016-ban a tévében: - Kék színű, Superman-logós alsónadrágban, félmeztelenül bohóckodó Varga Viktort.- Egy kitömött medve öleléséből, egy szál bőrszoknyában vonyító Cinthya Diktátort, akinek a hangja olyan, mint egy lehangolódott tekerőlant.-…..
Előszedte a Bors egy négy évvel ezelőtti cikkét, és igen érdekes dolog derült ki belőle. Akkor publikált a Habony exneje egy videót Orbánról, miben egy kölyöktacskót öleget. Ezért megkérdezték róla Orbánt. Nem egy megjegyzését idézték, hanem kifejezetten rákérdeztek,…..
enismegjottem 2016.02.26 10:04:12
Nem, nem vagyok álszent, sem erkölcscsősz. Tudom, hogy én is vétek hibákat. A lista nem is arról szól, hogy népneveljek. Pusztán dokumentálni szeretném, ami kiakaszt. És tudom közben, hogy mást meg más akaszt ki (valakit pedig egyenesen én akasztok ki), azaz biztatok is mindenkit,…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Nagy idők tanúi vagyunk, Magyarok ezrei hagyják el Magyarországot minden hónapban, hogy jó hírünk és nyelvünk terjesszék, tanítsák a világban, de a Magyarországra látogató külföldiek sem ússzák meg, hogy titkok és összefüggések mentén megtudják: Magyarnak lenni a legjobb…..
Felnézett a fényesen ragyogó kék égre, s egy pillanatra újra élte a napot, amikor megismerkedtek. Szombat volt, s a vásár napja, ugyanily rekkenő meleggel, a piactér akkor is telve volt emberekkel, kofákkal, akik portékájuk kínálták egymást túlkiabálva, s tarka-barka…..
enismegjottem 2010.09.06 16:54:39
Tisztelt MHTerror! Megpróbálom röviden és tömören összefoglalni. Közalkalmazott szakkönyvtárosként dolgozom egy fővárosi nagy kórházban, az intézmény a Fővárosi Önkormányzat felügyelete ill. fenntartása alatt működik. Az állást könyvtárosként vállaltam egy 2 termet…..
enismegjottem 2010.05.04 09:09:37
@CatMother:
Ahhoz, hogy a számítógéped üzemeljen, mi szükséges? Az energia ahhoz honnan van?
enismegjottem 2010.05.04 09:22:02
@uni1002:
Igen, könnyebb, ha tudod, hol és hogyan kell keresni, valamint ha fent van az Interneten.:-)
Csak ennyi akadálya van.