Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trephneor

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Trephneor 2011.02.17 08:59:53
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
Olvastam erről a játékról, hogy bűnrossz és gyalázatos. Ezt kiadták mindenféle platformra, számítógépekre is, de lehetetlennek tűnt hozzájutni egy példányhoz, úgyhogy inkább kirakok róla egy videót. Nem is tűnik bemutathatónak, mert igazából játéknak sem lehet nevezni. Itt…..
Aki figyeli a blogon kívüli szösszeneteimet, tudhatja, hogy elég hülye helyzet állt elő, ugyanis új számítógépemmel (laptop) képtelen vagyok hangot rögzíteni. A szoftver megvan, de csak a mikrofon audióját ismeri fel, mint hangforrás. Enélkül meg nem lehet videókat…..
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.08.24 16:07:00
Lennox újra készített egy szinkronos fanworkot, ahol Jack "Nem vagyok méltó, hogy az ő hangja legyek!" Bauer beszél meglehetősen ismerős hanggal ;) "24" fanoknak üzenném, hogy tartalmaz pár spoilert a harmadik és ötödik évadból, úgyhogy ha még nem tartanátok…..
Nem, nem szívtam semmit. 2009-ben jelent meg a "Stalin vs Martians" névre hallgató játék, amely szándékosan akart röhejesnek tűnni, ami nem is lett volna probléma, ha nem sikerült volna gagyira. Az IGN 2/10-et adott neki, a Gamespot 1,5/10-et, de gyakorlatilag sehol nem kapott…..
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..
Igen, még MINDIG van meglepetések ennél a játéknál, akármilyen hihetetlennek is tűnik. Árpi küldött egy sajnos igen gyenge minőségű videót, azonban két új infóra így is elég. Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nekem eddig új volt, hogy a polgármesternél ha elrakod a…..
Mondtátok, hogy menjek fel ennek a fura piramisnak a tetejére, mert akkor nekem biztosan jó lesz majd. Természetesen kipróbáltam. Az egérrel is kattintottam. Ha van valakinek tanácsa, szívesen fogadom, abszolt benne vagyok, hogy apránként végigvigyem a Ringrikert és ha 3. részt nem is,…..
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..