Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoffi

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan 4 hetünk van még hátra. A felismerés kellő lendületet adott, nincs több itthon gubbasztás meló után. Tény, hogy még mindig elég fáradtan indulunk el az irodából, de mostantól megpróbálunk esti városnézéseket is beiktatni. Ma egy emlékműnél voltunk a parton, nagyon…..
Chennai Curry Félidő 2010.08.29 10:36:00
Kicsit hanyagoltam a naplóírást, de mentségemre szóljon, teljes kimerültség van mostanság. Kerala után pár nappal Geri is hazament, 3-an csajok maradtunk, és mi ugyebár nem rohanunk sehová, ráérünk utazgatni... azóta egy hétvégét töltöttünk Chennai-on kívül, Sri Lankán :)…..
Nem kis ijedtséget okoztunk azzal, hogy teljesen magánúton leszerveztük július utolsó hétvégéjét Kochiba, és nem modntuk előre. "Dehát szóljatok, mi segítünk, mident elintézünk!" És tényleg. A szállást meg a repjegyet megoldottuk, de kaptunk sofőrt,…..
Éjszakai vonattal Keralának veszem az irányt. Többiek el a repülővel. Telefon. „Képzeld, Geri, tök jól nézel ki ezen a képen, de mégsem engednek fel vele a repülőre”. Oó, gyors taxi, útlevélvisszacsere.Irány a híres goai vasútállomás. Az utolsó 20 km-t egyirányú,…..
Ha én próbálnám meg összefoglalni Goát, az min 3 A4es oldal lenne, így inkább újra „Vengégművész” tudósít és persze kommentál kicsit… Kezdetnek annyit, hogy péntek du sikerült végre elindulni Goára, és 6 körül megérkezni a taxisokkal ellepett…..
Vasárnap 7-en (3-an csajok, Geri, Tamás -egyik menedzserünk volt otthon-, Ramesh és Srini, itteni vezetők) elmentünk a helyi Skanzenba. A várostól fél órányira van egy park, ahol minden déli tartomány 100-200 évvel ezelőtti jelegzetes vonásait elevenítik fel. Van ott étterem,…..
Chennai Curry Hétköznapi meló 2010.07.26 08:27:00
A múlthét viszonylag gyorsan eltelt az irodában. Hiába próbálunk egyszerre fókuszálni a régi ügyeinkre és az új csapatra, képtelenség struktúráltan dolgozni. Ezer kérdés, meetingek, néha nyelvi nehézségek és Kevin. Ugyanis múlt kedden megérkezett a „Nagy Fehér…..
Chennai Curry Nagyon Más I. 2010.07.23 07:20:00
1.  Az indiaiak mikor helyeselnek, OK-znak, egyetértenek veled, akkor NEM úgy bólogatnak, mint mi, fel-le, hanem apró végtelen jelet írnak le a fejükkel, ami sokkal inkább hasonlít a magyar nem-re, vagy még inkább a „nemigazán-nemtudom-nem tetszik” válaszunkra.…..
Chennai Curry Vendégművész - szg 2010.07.18 09:27:00
Először is köszönöm a lehetőséget, hogy egy méltán népszerű és színvonalas fórumon szót(tollat) kaphattam.Nem írok sokat, elvégre is épp, hogy 24 órája vagyok Indiában... De néhány adat, mintegy alátámasztandó, hogy az előre 2 és fél napra tervezett Mumbai-i (Bombay-i)…..
Chennai Curry Puducherry 2010.07.18 08:58:00
Pénteken kaptunk egy 40 perces eligazítást a HR-től: hová mehetünk egyedül, hová mehetünk helyi kíséretében és hová ne menjünk sosem, mert az nem jó. Hétvégére Puducherry-t ajánlották, a város régen francia gyarmat volt, kicsit elüt a többi helytől és nagy ott az élet.…..
India... Mindenki azt mondta, hogy egy kultúrális sokkhatás ér majd minket. Hát eddig még nem történt meg, inkább érdekes ez a világ, mint sokkoló, de legalábbis egy hatalmas káosz.A kaland azzal kezdődött, hogy Brüsszelben, a nagy rohanás közepette valahová eltettem a…..
Kinga Goes to Amsterdam E(l)ső nap 2010.05.02 19:59:00
Na igen. Budapest 14:00 napos idő, 25 fok. Amsterdam 16:00 eső, 7 fok (a Taft még mindig tart). Szóval az a lényeg, hogyha egy pillanatra is korábban elbizonytalanodtam volna, hogy Hollandiában hasonló az időjárás mint nálunk, max tavasszal-ősszel esik az eső, az nettó hülyeség…..