Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SfP

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap este, az M1 Szólás szabadsága c. műsorában többek között a Sólyom László újraválasztásáért indult civil mozgalomról volt szó. Előbb egy rövid riport a kampányról, majd stúdióbeszélgetés Lányi Andrással, Mellár Tamással, Halmai Gáborral és Solymosi Frigyes…..
Sólyom for President! 3000+ 2010.05.06 15:37:08
3 nap 3000 aláíró. Illetve kicsit több. Magunk is meglepődtünk az akció sikerén, és főleg azon, hogy a médiát mennyire érdekli ez a téma. Sokan azt mondják, hogy ez nem is fontos kérdés, hiszen a Magyar Köztársaság Elnökének alig vannak jogai, inkább csak…..
Sólyom László nyilatkozata Szentkirályszabadján. "értékrombolásról lenne szó, ezért szeretnék ennek különös nyomatékkal hangot adni. Egy szemlélet ellen szeretnék kiállni." háttér: inforadio.hu ..
Ma lezajlott a sajtótájékoztató, és közzétettük az alább is olvasható levelet. Bár Orbán Viktor a parlamentben szinte azonos időben mutatta be az új kormány tagjait, egyetlen ismert médium se hiányzott a Parlament Caféból.A kezdeményezők röviden elmondták, személyesen miért…..
Tisztelt Képviselők!  A köztársaság elnökének megbizatása rövidesen lejár. Az Önök választásán múlik, hogy a következő öt esztendőben ki viseli hazánkban a legmagasabb közjogi méltóságot. A 2005-ben megválasztott államfő, Sólyom László működése megmutatta,…..
Alulírottak levélben fordulunk az új országgyűléshez: ismét Sólyom Lászlót válasszák meg a köztársaság elnökének!A felhívás szövegét és kezdeményezésünk támogatóinak névsorát ma 12h-kor hozzuk nyilvánosságra.Addig is követhettek a twitteren, akkor…..