Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bartospeeter

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán annyira el van foglalva a migrációs mantrával, hogy nem veszi észre: tömegesen vándorolnak ki a magyarok, és hogy vége a nagyarányú fellendülésnek.  Ha májusban nyerni akarnak a nagy pártcsaládok, akkor meg kell győzniük a választókat a populista demagógiával szemben, továbbá épkézláb…..
bartospeeter 2019.03.30 07:57:29
@MTA rendes tagja: Idézek tőled: "egyszerűen hülye pöcs vagy, kár ezt tovább ragozni"....... Hát komám, ez meg hogy jön a témához?...Nálunk úgy szokás, hogy vagy vitatkozunk érvekkel, vagy ha nincs érv, hallgatunk. A szellemi gyakorlatlanságot a vitakultúra területén ellensúlyozni lehet még, úgy is, ha odaállsz a falhoz és telibe fejeled, és akkor kemény voltál, mint a vidia. Hagyjuk szerintem ezt a témát, mert nem célom az időm mások alázásával tölteni. Szerintem te se próbálkozz. Vitatkozzunk, vagy kussoljunk.
bartospeeter 2019.03.30 11:59:33
@MTA rendes tagja: Idézek tőled: "egyszerűen hülye pöcs vagy és kész, ez a te bajod és a környezeted baja
vitatkozni érvekkel olyannal szoktunk, aki vitaképes
te nem vagy az"

Hát, ez a demokrácia! Neked is van szavazati jogod, pedig, ha....
Ahogy elnézem, te senkivel nem tudsz vitatkozni, csak azt nem értem mi a fsznak jössz akkor ide fel?
bartospeeter 2019.03.30 20:25:32
@MTA rendes tagja: Na, evvel már lehet mit kezdeni. Ha 2015-ben valaki bejött ellenőrizetlenül a határon, akkor azt annak a kormánynak a nyakába lehet varrni, aki hatalmon volt. Ki volt hatalmon 2015-ben? Következő: most se, és korábban se mondtam, hogy nem kell a kerítés (úgy látszik nem nézted meg a fent hivatkozott Youtube anyagot, de hát ez van..), az viszont tény, hogy a kerítés azt követően épület, amikor a 400 ezer migráns átengedték ellenőrizetlenül a határon.
A határra a GYODA-t nyár végén kezdték el telepíteni, ezt követően jött a végleges kerítés. Az alábbi hivatkozásokon pontosan, érthetően le van írva mikor mi épült, mikor vonult a népség. (Csak megjegyzem, ahol be tudtak jönni, ott nem volt kerítés.)

hu.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9li_hat%C3%A1rz%C3%A1r_Magyarorsz%C3%A1gon#Els%C5%91_%C3%BCtem_(gyorstelep%C3%ADt%C3%A9s%C5%B1_dr%C3%B3takad%C3%A1ly,_GyODA)

index.hu/kulfold/2016/01/01/2015-ben_391_ezer_migranst_regisztraltak_a_rendorok/

Mindezek alapján úgy vélem, nem aláztál meg, sokkal inkább arról van szó az információk alapján, hogy nem folyamatában figyeled, és hozod az esményeket, és egyből indulatosan, és felületesen bírálsz.
Én alapvetően egyetértek a migrációs alap kérdésben Orbánnal, még akkor is, ha nem vagyok vallásos. Én a cinizmusával nem értek egyet ahogy a kérdést kezeli, és ahogy túlhangsúlyozza, és a migárciós kártyával akarja elfedni, eltakarni azt a bírálatot amit Európa nagyobb része megfogalmaz irányába a jogálalmiság sárbatiprásakor.
Mindeközben azt is tudjuk, hogy pénzért ellenőrizetlenül tízezreknek ad letelepedési engedélyt, igen is befogad ezer számra menekülteket, és tonna számra érkeznek a migránsok ma is Kelet felöl a gyárainkba, mert a Magyar fiatalok jelentős része a kilátástalanság, reménytelenség miatt elmegy innen dolgozni, vagy élni nyugatra. És ti, ezta kétkulacsos sumák politikát benyaljátok, s egyből annak a toroknak ugrotok, aki csak annyit mond, gondolkodjunk.
Mottó: „...az összes diktátort ugyanazokbóI az alapanyagokból sütötték: korrupció, nepotizmus, rossz gazdálkodás, társadalmi igazságtalanság, erőszak és félelem.”Szrgya Popovics – Útmutató a forradalomhoz Az O1G falfirkaként a maszatos falakon, logóként a közösségi média szabad felületein harsog a…..
bartospeeter 2018.12.26 20:25:44
@legyetek: kiváló ez az O1G. Egyszerű, megbélyegző, könnyen rögzíthető mindneütt. Majd Mari néni is kiabálni fogja.
Pont egymás mellé ültették őket a Parlamentben. Korábban Ungár lealkoholistázta Gyurcsányt.   ..
bartospeeter 2018.06.05 22:21:42
@barca44: előbb lássuk a Te arcodat csak úgy simába.
Nem kell mindig ordas, lólábkilógató hazugságokra gondolni az állami propaganda kapcsán. Sőt, a most bemutatandó példa épp azt igazolja: a legaljasabb módon manipulál az adónkból fenntartott, állami hírügynökség...
bartospeeter 2018.05.22 18:04:08
@Zoltan Fish: hazdutak vagy nem, ez a kérdés, nem az, hoyg te kit találsz bunkónak.
Léteznek-e hatékony ellenzéki stratégiák egy olyan Parlamentben, ahol a kormánypárt csak biodíszletnek tekinti a képviselők egyharmadát? Lehet-e megálljt parancsolni egy olyan centralizált hatalomnak, amely nem tűri a külső- és belső kritikát, és ledarálja azokat a szakmai- és civil szervezeteket,…..
bartospeeter 2018.05.03 17:46:46
@LKerekes: bírósági döntések vannak a választási visszaélésekről csalásokról, kár kurvaanyázni
bartospeeter 2018.05.03 17:48:17
@Ballib vagyok rettegek: Milyen ostobáék tudnak lenni emberek nem? Ezt írod: "miközben a ballib férgekre szavaztál, és még kicsinyes gyűlölködésüknek megbélyegző kampányuknak is áldozatul estél." Nem voltál te pártitkár?
bartospeeter 2018.05.03 22:34:03
@Voznyák Pista: szolj majd ha rendbe jöttünk
Használjuk helyesen a fogalmakat, különben csapdába ejtenek bennünket - ahogy ezt a Fidesz teszi "újbeszéd" szavaival. Demokráciát követelni egy százezres, kormány elleni tüntetésen meglehetősen furcsa. Ugyanis Magyarország még mindig demokratikus ország, csak épp már nem jogállam...
bartospeeter 2018.04.24 05:47:15
@bartospeeter: a 80-as években egy nagy bányaüzem bújtatott csúcs KISz titkára voltam (Nagyegyházi Bányaüzem TB. Szénbányák) másfél évig. Ott akkor sikerült kialakítanunk egy olyan demokratikus vagy egyértelműen abba az irányba haladó közösséget, amilyennel se addig se azóta nem találkozhattam. Kaptunk is érte, hoyg GMK vagyunk, fasiszták vagyunk.....(Nem én csináltam, nem az én érdemem, hanem együtt csináltuk, én csak a védőburok voltam.) Ezt leszámítva én nem éltem még demokráciában. Ha valaki azt mondja, hogy ez -ami ma van itt nálunk- ez demokrácia, nos akkor azt mondom Kádár rendszere nem volt diktatúra, ha Sztalinhoz vagy Hitlerhez hasonlítom. A nyugati demokráciák, és a mai magyar demokrácia között kb. akkora a különbség, mint Kádár és Sztalin között volt. Ha Kádárra azt mondom diktatúrát vezetett, hogy mondhatom erre a förtelemre, hogy demokrácia, csak nem jogállam. Mi a demokrácia? Elsősorban jogállam!
Nem hogy tárca nélküli minisztériumot, de egy zabszemet sem bíznánk Kósa Lajosra, ha igaz, amit állít. Viszont ha nem, akkor megnyerte minden idők legnagyobb magyar korrupciós ügyét...
bartospeeter 2018.03.13 20:39:18
bartospeeter 2018.03.13 21:25:41
@morpho: mondtam én, hogy baj, hogy Simicska szivárogtat? Csak azt jeleztem, szerintem tőle indul a dolog...és ahogy olvasom a portálok híreit erről cikkeznek több helyen. Az ellenségem ellensége a barátom.
bartospeeter 2018.03.21 15:28:37
@Ballib Cenzúrázók Réme 27: És éljen a párt...azt elfeledted hozzátenni elvtárs!
Nyomoznak a volt miniszter és a Fidesz ellen is...
Egészen abszurd helyzetet teremtett a Fidesz a választási törvény módosításával, amelynek rendelkezései kizárólag azért születtek, hogy a kormánypárt érdekeit szolgálják az országgyűlési voksolásokon. Mint megszokhattuk, pénz nem számít, csak az a lényeg, hogy a lehető legtöbb akadályt gördítsék az…..
Vágó István mai Facebook-bejegyzésében szinte szó szerint idézte Ravasz László református püspöknek az első zsidótörvény felsőházi vitájában tett felszólalását. Vágó István képzett ember, tudja, hogy“kaftános-pajeszos-kalapos zsidók” rajta kívül kiket idegesítettek még...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Mt! V. Csaba vagyok Budapestről. Szeretnék tanácsot kérni jómagam, valamint 8 munkatársam nevében. Röviden a történet a következő. Óbudán egy vendéglátó egység alkalmazottjai voltunk…..
bartospeeter 2018.01.11 17:41:00
@Szumátriai Patkánymajom: már elnézést, de azt hogy tudja a csibész bizonyítani, hoyg övé a kés. Nekem van 7 tanúm, aki igazlja, hogy én hoztam be....mondjuk. Nekem nem kell számla, neki kell nyílvántartást vezetnie!!!!! Rajta van a késem? NIncs. Coke ide. DE itt nem csak késről van szó, amikor százezres cuccukat említ.
Mi történik, ha a magyar gazdaságtörténet legdrágább, orosz hitelből finanszírozott beruházása, a paksi atomerőmű bővítése ellen szóló érveket mutatnád be a saját honlapjaidon, és ehhez lefoglalod a stopaks.hu és a nopaks.hu domain neveket? Hát persze, hogy bepanaszol az MVM Paks II. Atomerőmű…..
bartospeeter 2017.10.03 16:39:19
Szánalmas magyarázkodásba kezdett Botka László, miután szembesült azzal, hogy a baloldaltól nem távoli Závecz Research mélypontot mért a szocialistáknak attól kezdve, hogy Botka színre lépett. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt mondta, nem hisz a kutatásokban. Érdekes, amíg kezdetben személye körül…..
Itt valami nincs rendjén. Vagy a kérdező cégek módszerei rosszak, vagy az emberek titkolóznak, de most már tendenciának látszik, hogy hiába "mérik" az MSZP-t nagyobbnak a DK-nál, ha választásra kerül sor, a DK rendre megveri az MSZP-t. Három olyan választás volt, ahol semmiféle összemosódás nem…..
Akart a tököm ünneprontó lenni, de mintha kiveszett volna a realitásérzék az agyakból az úgynevezett ellenzéki oldalon. Csupa lelkes tudósítást lehetett olvasni arról, hogy mennyire megalázó a rezsimnek, hogy a tüntetők hülyét csinálnak belőle, hogy a túltolt propaganda ellen milyen frappáns…..
bartospeeter 2017.04.19 08:03:57
@Hakapeszi Miki:
1. nem szeretem a nick neves hozzászólásokat, mert gyávaságra utala szemembe, ha valaki nem vállalja a saját nevét.
2. Melyik verzióról beszélsz? A blog szerint a tüntetések nem vezetnek eredményre, Orbánt le kell váltani 2018-ban és jónapot.
Még ha 2/3-al váltanád le is ott maradna Polt és a többi, minz ahogy feküdt már keresztbe Polt a korábbi MSZP-SZDSZ-s kormányoknak.
Tehát, ha választáson nyer az ellenzék (NEM FOG) akkor Polték maradnak. Polték csak a Népharag által levezényelt hatalomváltás során távolíthatók el, mert önmagába egy nyert választás nekik még nem elég intő jel a távozás szükségességre, de ha 50 ezer ember "veri" az ajtót az ügyészséges, az Alkotmány bíróságon, az "álamelnöknél" egyidőben néhány napig éjjel nappal, akkor elhúzzák az irhályukat.
Ha az volt a cél, hogy tömegek legyenek kíváncsiak Botka László országjárására, és ezzel erőt mutasson az MSZP, akkor ez a szándék elbukott. Pedig a szocialisták miniszterelnök-jelöltje van, hogy napi három helyszínt is felkeres, alkalmanként azonban 40-50 ember előtt szónokol. Hamarosan át kell…..
Az MSZP történetének egyik legfontosabb beszédét mondta el Botka László - hogy miért érez kényszert egy rakás politikus, hogy évet értékeljen a kobzosai előtt, azt mondjuk én rohadtul nem értem, de nem is vagyok egy párt elnöke sem, szóval nyilván hiányzik belőlem többek között annak képessége, hogy…..
bartospeeter 2017.02.20 10:12:36
Az 1989-es módszerváltás első szabad választása előtt, amikor az MSZMP-MSZP átalakulás történt nem találtak Tatabányán városi elnökséget bevállaló figurát mindaddig amíg rám nem kérdeztek. Én vállaltam...volna.
Hirdessek programot, ott , rögtön, és azonnal. Én hirdettem, ott rögtön és azonnal két pontban összefoglalva a lényeget.
1. Nem tudok eleve vesztesként nekifutni az első választásnak (ma az MSZP 2014 és 2018-ra is így készül, csak túlélni akar!!!!)
2. Ahhoz, hogy a párt hiteles legyen, mindenkinek el kell húznia, akinek a múltja kétes.
A programom nem jött be, s ahogy nézem azóta sem volt fontos.
Gyanítom az MSZP fel fog oldódni, és újak jönnek helyébe.
Gyurcsányozzak egy kicsit? A cikk említi Gyurcsányt, hogy ők már sokszor elküldték a francba mert hazudott. Had kérjek egy kis segítséget. Melyik politikus nem hazudott soha a pofánkba?
Gyurcsánnyal az a baja a társadalomnak, hogy beismerte a tettét, ami nem szokás még magunk előtt sem, hisz magunknak is klasszakat hazudunk...erre jön ez a beteges küldetéstudattal rendelkező aki nyomja az önkritikát. Hát ne nyomja...mondjuk mi...inkább takarodjon.
Én egyre inkább lenevelődök Gyurcsányról több okból. Kérdéses számomra a párt belső demokratizmusa (mióta Kerék Bárki Szabolcsot leárulózták...hm), és úgy vélem Gyurcsányba még van egy adag túlpörgő küldetéstudat. Mindemellett nem látom a programot.
Kaszás Zsoltnak* elege lett a menekültellenes plakátokból. Elege lett abból, hogy idegengyűlölő üzenetek kéklettek mindenhol az ő adóforintjaiból, miközben a közmédiából is megállás nélkül ömlött a menekültellenes propaganda. Ahhoz az eszközhöz nyúlt, amelyhez rajta kívül még számos magyar polgár:…..
bartospeeter 2017.01.24 15:24:08
@jotekony koc: Javítottam, a lényegen sajnos ez sem változtat. Nem azért mintha avval akarnám elütni a dolgot, hogy Orbán szerintem akkora tapló, hogy felség soha sem lehet belőle, mert ugye tudjuk tolvajból lehet akár álamelnök (államelnök) is akár, tehát bármi is megtörténhet.
Tehát, nyilván valóan amikor azt mondja az ember egy ilyen helyzetben, hogy Orbán kutyája, az kijelentés, tényközlés, és sértés. Az hogy korábban Orbánra azt hozat a bíróság, hogy azt mond a rendőrségre amit akar, ez egyrészt nem egészen igaz, de a rendőrség nem ugyan az mint egy intézkedő rendőr. Egy általánosan megfogalmazott lekicsínylő megállapítás -pl. töketlenek a rendőrök- az nem ugyan az, mintha azt mondom egy irányomban intézkedő rendőrnek az intézkedés alatt (!), hogy töketlen egy rendőr vagy.
bartospeeter 2017.01.24 15:33:06
@lényeglátó: óvatosan ezekkel a kommunista jelzőkkel szójátékokkal, mert nagyon sok Fideszest sérthet, ha ilyen lenézően beszélsz rokonságukat érintő kérdésekről. Mondjuk Orbán elvtárs biztos nem örül ennek, mint ex pártitkár, de Kövér Laci rokonait is sértheti ez, hisz fél pereputtya együtt volt Pápán kommunista vezető Gyurcsány családdal.No meg aztán nem sok olyan buta pártitkárral találkoztam én (eldugták őket) mint a Kósa, vagy a Rezső Szilárd, vagy a Semmilyen Zsolt. A pártitkárt a 80-as években kiröhöghettük, ezektől meg fosásom van.
bartospeeter 2017.01.30 04:00:22
@cardiobascuralis: köszönöm, ezt akartam hallani. Ezzel szemben ugye Kövér nagybátyja, vagy egyenesen a Laci egy teljesen más helyzet. És ilyen világában élünk. Az komcsizik, akinek hallgatnia kéne.
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
bartospeeter 2016.01.17 19:52:19
Jó az írás.
Én anno (lassan 9 éve) egy Toyota hiace 2,4 td 4 wd-t vettem, és azért, mert a képeken amin hirdették látszottak a sérülések. Az órája 208.000-et mutatott, s bár nem értek az autókhoz,(bár egy terepváltós kuplung csere,-aminek levételéhez 3 ember kell a szervízbe a váltó levételéhez, pedig le se kell venni- vagy egy 100 ezrenként szükséges alsó göbfej csere, alávzvédelem.... nem dönt le a lábamról) de mentem már kétszázezret úgy kocsival, hogy nem volt lekopva, kiszakadva általam semmi, nem voltak buherált kábelok. Ezen a toyeszon azt láttam, hogy ezen viszont van mindenből, úgyhogy azt mondtam magamba, 150 ezret biztos vissza tekertek. Én beletettem lassan 400-at, de minden legalább olyan mint vételkor.

Én amikor megveszek egy használt autót, azt nézem mit kell majd cserélni rajta. Összeadom,(sacc/kb) és hozzáadom az árához. Több mint egy éve vettünk egy 2002-es Peugeot expertet 850-ért. (diesel klímás, 2002-es 5 személyes) Pedálmál kuplunk henger, gumik, kipu, motor tartó bak, aksi, hűtőben lenmagliszt, tehát hűtő. Ez így kb. 250. Azt mondtam lesz még 250 pluszba és van egy jó kocsim 1,3 ból.

Egy évig használtam, most tartunk ott hogy itt van a kosárba a kormánygumiharang, féktárcsa, fékpofák (szól t a gumis, hogy cserélni kéne...cserélem), kipu, légkondi külső hűtő, mert tavaly kilyukadt, és a nagy hűtő. Cseréltem a termosztát (használtra) házat, fuel heatert, kosárba a jobb első lengőkar. Ha mindent összeadok, kb. 650-nél tartunk anyag árba. Miért írom? Mert az emberek többsége buta mint a tök, ahogy a cikk is írja. "Én" megvettem 850-ért a kocsit, üzemelt. Néztem mit kell cserélni, megvettem, cseréltem, közben jártam. Megvehettük volna KP, de mondom nem bszok ki magunkkal, mert akkor csak amortizációt lehet elszámolni, így adózott pénzből veszed a céges autót, tehát fele hitel, amit teljes egészében elszámolhatok a másik feléből elkezdtük cserélni a cuccokat. Gondolkodni és számolni kell, és a használt kocsira költeni is kell. Mindíg olyan szervízbe vettünk használt autót ahol a hibákat kezdték ismertetni. 12 éve vettünk egy daewoo matizt. Úgy hirdették, hogy karambolos volt, banki visszavett autó, 5 hónapos 900 kilóméterrel. 1.2 ért vettük, amikor az újnak az ára 2 milla volt.Tökéletes tragacska. Olyan igazi templomba járó fajta, kevés extrával, kevés hellyel. Sokan úgy veszik a kocsit, hogy már azon jár az eszük, hogy tudja majd jó áron anno tovább adni. ÉN soha nem alkudozom, és a pofátlan alkudozást büntetem. 20 éve árultuk 50 ért a "kispolskinkat". Hívott egy nyomulós vevő , ő eljön holnap de csak 30-at ad érte, és ne okoskodjak ennek ennyi az ára a piacon, Kivettük a motor másnapra ( később 35-ért elvitték) és flexel földaraboltuk. A faszikám majd idegbajt kapott amikor meglátta. Nem csak az autóval ilyen a többség...hanem mindenben...sajnos. bartospéter bthbs.com
bartospeeter 2016.01.17 19:56:50
@bartospeeter:
peugeot expertnél a vétel; fele hitel, fele KP, így a vételkor maradt a zsebben 425.000 pénz mert a hitel fedezte a másik felét. Tehát ebből a "maradt pénzből lehetett elkezdeni a cseréket finanszírozni.
bartospeeter 2016.01.17 20:06:37
@VacakBlogHu: Amikor a lejjebb leírt peugeot expertet megvettük 318.000 Km volt benne. Azt mondta az eladó, hogy ez egy kicsit sok.
Mondom neki, ja. Olyan 500 biztos van benne, de én leszarom az órát, mert azt úgyse mutatja, mennyit ment az autó.
A kereskedők azért olyanok amilyenek, mert az őszinteséget nem szeretjük. Ahogy az eredeti írásban is szerepel, mindenki fillérekért akar tökéleteset venni. A fő gond velünk van. Olyan autót akarunk venni ami parasztvakításra jó.
A fiam pár hónapja elment jó messzire egy flottacserés Peugeot 206-ost venni (400 ezeréért). Benézett a kocsiba, fölnyittatta a motorházat, aztán mondta, hogy írják meg a papírokat. És kipróbálni? ...Majd utána,.... mondta. A vásárlók többsége kicsinyes. És az eladó magánszemélyek is kicsinyesek. Kiveszi az elsősegély csomagot, az emelőt, az izzó készletet, a téli gumit a barom feláért adná...nem sorolom. A kereskedők sem rosszabbak mint mi vagyunk.
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
bartospeeter 2014.02.14 07:23:29
2010 júliusától feszegetem ( artospeeter.nolblog.hu )ezt a közös érdekünket szolgáló lehetőséget.

Jóllehet ha pisztolyt tartanának a homlokomhoz sem fogok a FIDESZ-re Jobbikra, vagy a Schiffer LMP-re szavazni, de mindezek ellenére az érdekünk az, hogy Orbán maradjon.
Egy dologoban vitatkozom a blogíróval.
Orbán csak az igazán nagyokhoz hasonlítható a tekintetben, hogy mekkora traumát fog okozni nekünk.

Nem az elmúlt 25 év legnagyobbja, hanem az elmúlt 60 év koronája lesz ő.
Orbán beteg, ahogy a társadalmunk is.
bartospeeter.nolblog.hu/archives/2011/12/25/Orban_beteg/

Ebből kigyógyulni egy választás alkalmával nem lehet.
Orbán nem kifejezetten az ellenzék hibája, ne kenjük oda a problémát. Orbán a mi bűnünk, a magyar megalkuvó, kicsinyes, azonnali hasznot leső garasoskodásé.
Megszívatták az orvosokat, tűrték, megszívatták a pedagógusokat, tűrték, 3 millió marha visszalépett az állami nyugdíjba, bűnözők lettek a hajléktalanok. A sok ostoba garasoskodó elment és Orbánra szavazott a vizit díjas népszavazáskor, most meg belerokkan a tandíjba.
Ez kell nekünk. Tűrni, nyelni, szopni, aztán, ha elveszítünk 15 évet, ha majd a 80% elveszít mindent, csak akkor fog beindulni a pofozógép.
Addig ez a tanult bunkó társaság, és a politikai csürhe (jobbik) glasszálhat.
A választások után hamar ki fognak rajzolódni a jelek mindenki számár,a hogy baj van, baj lesz.
Többen fognak kimenni, és a tőke is elindul majd kifelé.
Nem kell senkit meggyőzni, hogy el kéne ezt kerülni -és ezért sem kell az ellenzéket szidni- , mert nem kell ezt elkerülni. Évszázadok óta ilyenek vagyunk. Soha nem tudtunk mit kezdeni rövid szabadságainkkal, mert legnagyobb ellenségünk nem a külső hatalom, hanem saját magunk voltunk.
bartospeeter 2014.02.14 07:24:04
@bartospeeter:

bartospeeter.nolblog.hu
A helyzet egyre aggasztóbb. Azt gondolom, Orbán Viktor eldöntötte, hogy ha kell, hatalmát erőszak árán is megtartja. Ha mégis olyan leváltós hangulat alakulna ki, amely megállíthatatlanná tenné a váltást, a következő kormány is megkapná a törvénytelen ellenállást, csak még…..
Egyelőre nem jegyezte be a Fővárosi Bíróság azt az egyesületet, amelyet Cserni János fővárosi bíró hozott létre. Ibikét - Ideális Bírósági Igazgatásért Közhasznú Egyesület - hiánypótlásra szólította föl a bíróság. Így például azok hozzájárulását kell…..
bartospeeter 2008.02.25 19:53:08
Cserni bíró aláírta szakmai halálos ítéletét, amikor a legroszabbra vetemedett;

...jobbítani akar, s kezdené ezt saját háza táján.

A mai szent evangélium;

nol.hu/cikk/482803/

----------------

Cserni jól érzi, lenne min változtatni.Ha én írok le egy esetet, amikor egy bíró monjuk jegyzőkönyvet hamisít, főnöke nem indít vizsgálatot, mert nem tud információhoz jutni, hiszen a kolléga Gyesre-ment.....az ugye személyeskedő sértettségből írt vélemény.Ha azt írom, le amikor egy bíró ellen elfogultsági indítványt nyújtok be, de nem folytatják le ügyében az eljárást, csak egyszerűen -mondjuk- Tata városi bíróság elnöke lesz hirtelen az illető, vagy ha arról szólok, hogy magánvádas büntető ügyben két évig nem kap valaki jegyzőkönyvet, ezért mint sértett nem is tud részt venni a büntető eljárásban....ezek mind egyedi, elfogult vélemények...ugye bár.Sőt nem is általánosak ezek a negatív vélemények.

/Szerintem meg az az általános, hogy kussolunk a bírók nyílt törvényt sértéseit illetően./

Cserni doktor azért más eset.Olyasféle, mint amikor a bivaly fogat akar mosni, és keresztbe akad a fogkefe a torkán.

Nagy dög, nagy torok, kicsi a kefe, de az állat bele is dögölhet...sürgősen ki kell találni valamit.

Kézenfekvő, hogy okádni kéne.Kiokádni az a kis vacakot, ami az eddigi nyugodt /inkább tespedt/ közérzetet megzavarja.

Szerintem Cserni doktor agyilag beteg is lehet ..akár.Rohadtul nem normális, ha egy bíró korrektebb eljárásokat akar./Hiszen minden önseggnyaló demokratikus mutatónk jól áll...nemde?/

Cserni doktor jobban tenné, ha valami burkolt rasszista szervezetet akarna alakítani.Zsidót üldözni Cigány ellen uszítani teljesen normális, és kivitelezhető dolog ma Magyarországon.Erre lehet alakítani akár hivatalos gittegyleteket, ...de hogy bíróságot, vagy jogszolgáltatást optimálissá alakítani...hát ez olyan szükségtelen SCI-Fi szerű agyszülemény.

Még a végén kiderülhet, hogy a Lomnici Legfelsőbb Bírósági elnök /lassan már nem elnök/ mégis csak okoratot hamisított?

Ne má!!!!.

Cserni doktor...ájjunk má meg.Annyira azért nem akarnak demokráciát itt a felvégen.
bartospeeter.nolblog.hu/?post_id=34836
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
bartospeeter 2007.07.07 21:16:17
behivatkoztalak ide:
www.nol.hu/forum/topic/20299/18/20/#347

Egyébként a véleményem az esetről a következő.
Csak akkor szabad szembe menni az ilyen rendörökkel, ha az elején eldöntöd, hoyg végig csinálod...tehát ha kell ülsz.
Én mindent elhiszek amit leírtál, és van tanud aki igazol, de ez nem jelenmt semmit.
Láthatod...nem jelent...semmit.A megtisztulás sem jelent semmit, ahogy öszöd óta is hazudik a politika.

Ha ülsz legalább botrányt csinálsz utána.
Persze én könyebben vagyok -ne haragudj-, mert én könyebben ülnék, mozognék mint Te.

De egyszerűen nem tudok más kiutat, csak azt Jó emberek, hoyg az ilyen bunkóság ellen semmi tnem lehet tenni a jog eszközével...mert leszarnak minket.
Százával, ezrével kell az iylen esetekből balhékat , feljelentéseket csinálni, hogy szakadjanak meg a panaszok feljelentések intézésbe.Hogy ne győzzék, legyenek tele vele a blogok, újságok a híradók.
Értitek.
Csak ez a lehetőség marad, semmi mást nem látok, mai bátor tett és esetleg egyidő után eredményt jelenthet.