Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John:Smith

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik fejlesztői interjúsorozatunk, ezúttal a Piroska és a farkas iPad-mesekönyv fejlesztőit kérdeztük. Aktualitása is van a beszélgetésnek, a korábban 2,39 euróért árult mesekönyv ma és holnap ingyen letölthető. Novák Tamás és a csapat tagjai válaszolnak.Hány tagból…..
Nem, nem kell törni hozzá a készüléket. A tegnapi Verizon sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a CDMA iPhone 4 egyszerre öt készülékkel is meg tudja osztani az internetkapcsolatát, és a hírek szerint a soron következő iOS-frissítéssel a GSM iPhone 4-ek is megkapják a…..
Úgy tűnik, hamarosan beindul az Apple egymilliárd dolláros adatközpontja North Carolinában, egy rakás új munkahelyet hirdettek meg, van azonban egy itt egy érdekes történet. A cégnek szüksége volt még arra a földterületre, amin egy idős házaspár, Donnie és Kathy Fulbright élt,…..
SGHCTomának hála megoldódott a "rejtély", a következők derültek ki:A hakin9 magazinban valóban le volt írva az MS10-061-es sebezhetőség, de furcsa módon a cikk szerzője sem fedezte fel a benne rejlő (távoli kódfuttatást biztosító) lehetőséget, így a cikk a helyi…..
Antivírus blog Hacktivity 7DA 2010.09.20 17:45:00
Túléltük a Hacktivityt, amely új helyszínen, a Dürer kertben került megrendezésre, a beléptetésről pedig vagy jót vagy semmit. A hatalmas kiülős teraszt viszont nagyon díjaztuk, és magának az épületnek is volt egy az eseményhez jól passzoló, Fonós időket idéző feelingje.…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
John:Smith 2010.09.08 12:15:20
@paginavlady:
Eljött a te időd? Most te lopsz velük? :)
Akár az iPad árának tízszeresét is ki lehet fizetni a tokjáért, a remek hírt a Tod's olasz luxuscég szolgáltatja 4900 dolláros krokodilbőr termékeivel. Novembertől tehát be lehet menni a boltba, kérni egy iPad-tokot, majd kifizetni egymilliót. Tényleg. Nem térek napirendre.Mert a…..
John:Smith 2010.08.28 13:33:57
Én ugyan nem követtem figyelemmel az énekesnő pályafutását, így nem igazán tudom, hogyan alakult ki a palackba zárt Genie-ből ez a szilikon-szexszimbólum, de ha ezek után azt mondja valaki, hogy semmi sem változik, helyből kinevetem:Lehet azonban, hogy mégis meghallgatom a…..
John:Smith 2010.08.23 20:10:08
A hálózatról ugyan továbbra sem tudtuk lekapcsolni, de a Nexus One-nal összevetve érdekes eredmény jött ki. Kiderült, hogy az iPhone 4 lényegesen lassabb tenyérben, és tovább lassul a halálos fogás következtében. A Nexus One-nál nem találtunk halálos fogást...
John:Smith 2010.07.26 16:28:44
@_Totty_: Akkor miért nem tesznek oda egy pálcikát??? (azért az utolsó mondathoz szótár kellett)
John:Smith 2010.07.27 08:54:02
@mcs: Ha nincs halálos fogás a One-on, akkor fogja úgy a tesztelő, mint iPhone 4-et, és akkor a letöltés sebessége X Mbit. Nem? Így korrekt. iPhone 4 : 0 One: X
(az X behelyettesítendő a mért értékkel)
Áhhh. Egyébként meg kit érdekel!
Csodás easter eggre hívta fel a Kotaku figyelmét egy olvasója: a YouTube egyes videóin a jól ismert kígyós játékkal, a Snake-kel lehet játszani (itt külön videóban el is magyarázza, hogyan). Ki tudja, mióta van ez a kis poén a videomegosztóban, de van pár feltétele a játéknak.…..
John:Smith 2010.07.25 17:07:31
Steve Ballmer bejelentette, hogy év végéig egy rakás Windows 7-es tablet kerül piacra. A Microsoft állítólag több partnerrel is együttműködik a kütyük kifejlesztésében, így a Dellel, az Asussal, a Sonyval és a Toshibával.Jól látjátok, a HP már nincs a listán, pedig korábban…..
Az Apple a tegnapi sztori folytatásaként hivatalosan is elismerte, hogy Thuat Nguyen körülbelül 400 felhasználó számláját törte fel, és vásárolt a nevükben a saját alkalmazásaiból. Egyúttal azt állították, hogy az iTunes szervereit nem érintette a támadás, a felhasználók…..
BuheraBlog Olvasnivaló 2010.05.02 20:17:57
Az elmúlt héten meglepően jó cikkekbe futottam bele a magyar weben, nem szeretném, ha lemaradnátok róluk:Az Index egy kifejezetten jó beszámolót jelentetett meg az Ethical Hacking konferenciárólKeleti Arthur lerakott egy újabb mérföldkövet a magyar hacker-interjúk történetébenAz…..
John:Smith 2010.05.05 09:44:59
@buherator: Azt a bajom, hogy ez az egyik oldal, szeretném, ha ez két-háromszögű kerekasztal társalgás lenne. Halgattassék meg a másik (adminok) harmadik (Cheef, Compliance, Security Officer) fél is. És mindezt egy értelmes vitában, nem anyázós stílusban. Mert azért kinyílik a bicska az ember zsebében, ha "ott a nyitott ajtó, hát mér ne mennék be rajta" hozzáálláson. Ok, vegye észre, szóljon, de miért kell odapiszkítani? Na, csak szeretnék egyszer egy ilyet is olvasni....