Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greg88

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
7. Itt egy újabb lak bujdosó elf hercegeknek De ez még teljesen az élhető fantasy kategória. (Itt van még több ajánlat bujdosó elf hercegek részére.)   6. Elfüggönyözött üvegfal De hogy jön létre ilyen? (Kösz f!)   5. Elképesztően néz ki ez a vécé valahol…..
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
Tavaly egy Urbanista-posztból dagadt országos botránnyá a Hercegprímás utcai épület bontása (bekerült 2012 legnagyobb vihart kavart, legolvasottabb, és legtöbbször megosztott posztjainak toplistájára is). Zsuppán András cikksorozatban követte végig a Heti Válaszon a…..
Fővárosi Blog A Moszkva tér 2011.06.11 07:00:00
"Semmi sem örök, csak az ideiglenes megoldás" Cikksorozat a Moszkva térrőlA tér 1960-ban Az előző részben a tér történetét olvashattuk a második világháború végéig, most a 40-es évek végétől folytatjuk. Már 1949-ben döntés született a 2-es metróról. Akkor…..
Lassan már drámává alakul a fonódó villamosok ügye, amely most talán a végkifejletéhez érkezett. Csak még mindig nem biztos teljesen, hogy sírni vagy nevetni fogunk-e a végén. Most úgy áll, hogy nevetni. Kérdések és válaszok következnek a fonódó villamos ügyében. A kép…..
greg88 2011.05.16 19:55:04
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

mondjuk most is buszsáv van a Fő utcában, úgyhogy nem elképzelhetetlen, viszont azért kár, hogy a buszok főleg a 86os nem tud majd rendesen hajtani rajta

de ha ez a villamos vonal ára, akkor megéri, szerintem
(A kép forrása) Hónapok óta húzódik a kérdés: merre fonódjon, és egyáltalán fonódjon-e a budai villamos? Az észak-budai 17-es villamosvonalat a dél-buda felé tartó 41-es és 19-es villamosokkal összekötő rövid vonalszakasz rengeteg indulatot váltott ki az elmúlt hónapokban. A…..
Fővárosi Blog Klotild és Klotild 2010.05.01 07:42:00
Márciusban meglátogattuk a Ferenciek terének egyik meghatározó épületét, a Klotild-paloták egyikét. A felújítás alatt álló épületben - pontosabban a Kígyó utca felőli, Klotild 2 néven is emlegetett épületben - a felújítást szervező Mérték Építészeti Stúdió Kft.…..