Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nouby

0 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magasról tesznek a turisták a rendkívüli állapotra Spanyolországban. Sétálgatnak az utcákon, átmásznak a rendőrségi szalagok alatt, hogy kimehessenek a partra és vidáman sörözgetnek a bárok kint felejtett asztalainál.  Mindeközben már 8 ezer fertőzöttről beszél az Egészségügyi Minisztérium. ..
Nouby 2020.03.16 18:58:43
@Végiggondolom: Érti mindenki. Ennek oka az hogy a kutyát le kell vinni.

Kérdésem, miért családostul kell kutyát sétáltatni?
Nouby 2020.03.16 19:03:03
@Etniez: Az angoloknál is az lesz mint Olaszországban. Északon megteltek a kórházak és aki szállítható állapotban van azt viszik délre.

Mindenki túl fog ezen esni. A probléma akkor lesz ha mindenki egyszerre kapja el mert az ellátó rendszer nincs erre felkészülve.
Nouby 2020.03.16 19:13:13
@Willkommenskultur: Nem mindegy. Azt képzeld el hogy 3 darab négyfős család leviszi a kutyát és találkozván megállnak beszélgetni 5 percet.

Elég ha a 12ből 1 fertőző és elég a másikkét családból 1-1 embert megfertőznie és máris van 8 darab extra fertőzött.
Érdekes felmérést készített az egyik legnagyobb holland ingatlanos cég, amely azt próbálta megmutatni, az ország legalább 50 ezer lakossal bíró városai közül melyikben élnek a legszívesebben az emberek...
Sok magyar határátkelő számára jelent lehetséges alternatívát Hollandia a Brexit után (közben vagy bárhol is tartsunk éppen most), nekem is van olyan ismerősöm, akinek a munkahelyét éppen Londonból helyezték át Amszterdamba, de egyébként is az a mondás, hogy az Egyesült Királyság helyett (vagy éppen…..
A korábban négy évig Németországban élő, ám a japán kultúráért rajongó Tshabee-nak sikerült az a bravúr, hogy Magyarországról (!) talált munkát Japánban. A kiköltözéskor mégis érték kisebb-nagyobb meglepetések. Kiderül az is, igazak-e az ázsiai országgal kapcsolatos sztereotípiák...
Ez a jövő évi költségvetési törvény tervezete alapján jelenthető ki teljes biztonsággal, melyet az elmúlt héten terjesztett be a Kormány az Országgyűlésnek, és várhatóan érdemi változtatás nélkül el fogják fogadni azt, ahogy az utóbbi években mindig megtették. Az előterjesztés alapján ugyanis…..
Nouby 2019.06.16 17:06:38
@arabok balrol: "Az orvosok bere kb. a 3xosa mint 2010ben, a tanaroke a 2xese."

A privát szférában. Ezért nincs az állami intézményekben se orvos se tanár.
A magyar felsőoktatás egyik fekete napja felé közeledünk, ez pedig az a nap lesz, amikor a Közép-Európai Egyetem úgy határoz majd, hogy a budapesti képzéseit a jövő tanévben nem fogja elindítani. A miért jutottunk el idáig, és a hol tartunk most, valamint a hova tovább kérdéseket fogom most egy…..
Nouby 2018.10.28 08:07:17
@Carlo72: El sem tudod képzelni mennyit fizetnek egy tapasztalt kognitív pszichológusnak tanácsadóként multik ha egy folyamatot kell újratervezni.

Láthatóan nem ilyen körökben mozogsz. Mármint az egyetemet végzettre gondolok.
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
Minimum ciki-kategória: a sportállamtitkár olyan intézménybe járatja a gyerekeit, ahol kétmillió forint a tandíj. Ezzel rendesen odatett az EMMI hurráoptimista propagandájának. ..
Nouby 2018.09.05 07:15:41
@paraszthajszal: Az oktatásért felelős embert már akkor is megvetettük ezért erre valamiért nem emlékszel.
Ugye te is ismered azt a mondást, hogy minden társasházban van egy hangos szomszéd, ha nálatok nincs, akkor te vagy az? Ha azt akarod, hogy neked ne legyen, akkor bizony neked kell azzá válnod. Összeszedtem 8 olyan cselekvést, amivel biztosan te lehet a leghangosabb a házban. Lehet, hogy már mind…..
  Olvasónk - ahogy maga is elismeri - több teljesen nyilvánvaló hülyeséget is elkövetett az alábbi autóvásárlási projektjében, elég csak a fenti képen megnézni, hogy mi szerepel a vételár és a megjegyzés rovatban. Elképesztő naivitásról árulkodó hibái annyira egyértelműek, hogy az emberek többsége…..
Igen kellemetlen meglepetés érheti azokat a Wizz-utasokat, akik nem olvassák napi szinten a cég honlapját. Sikerült néhány napja úgy megváltoztatniuk a kézipoggyász-szabályt, hogy erről az utasokat nem tartották fontosnak tájékoztatni. Elég pofátlan húzás, hogy kifelé úton még felviheted a motyódat…..
Olyan kicsi a konyhád, hogy folyton bevered a könyököd főzés közben? Az edényeket egymás hegyére-hátára halmozod a szekrényekben, hogy valahogy beférjenek, így viszont nehezen veszed ki, amire épp szükséged van? Nagyobb konyhát nem ígérhetek, de kreatív helykihasználó ötleteket igen...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! 10 hónapja dolgozok egy irodán, jól menő cég, a munkatársak viszonylag jófejek. Viszont nagy a munkaerőhiány és a fluktuáció. 8 órára bejelentve 9, 10 óra a…..
Ajtóválasztási tippek következnek, amiket érdemes számításba venni és utánajárni, ha még nem döntöttél. Elmondom, mire számíts és mire figyelj, ha acélajtóra vágysz...
Nouby 2018.06.02 06:37:40
@Wod Meselo: Pl miattam.

Ha mennék a lifthez és a szomszéd ajtaja blokkolja azt, olyan erővel csukom be hogy onnantól befele nyílik.

Meg biztonsági okok. Elkezded kinyitni és aki be akar menni az kihúzza a kezedből. Feszíteni is könnyebb, zsanérok is kintre kerülnek stb.
Nouby 2018.06.02 08:50:51
@Scottish: Melyik céggel cseréltetted az ajtód?
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
Nouby 2018.05.31 12:47:05
@Krasnyák Dudu: Érezd magad szerencsésnek.

Most végeztem a felújítási procedúrával, az áruházak mindenhol átakartak kúrni 1-2 száz vagy ezer forintal és engem néznek hülyének.

Oda megyek, lemérem, megtapogatom, megszagolom, elolvasom, odapróbálom majd a pénztárnál derül ki hogy a barna az feláras. Kiírva nincs de a kódja alapján más árat hoz fel.

Kolléga elmegy majd megerősíti hogy valóban szar. A pultos nő meg közli hogy akkor legközelebb olvassam le a vonalkód leolvasóval, a stílus is bicska nyitogató.

Az agyam eldurrant. Igyekeztem alpári manager sudribunkóba lemenni és megértetni vele hogy nem véletlenül áll ő a pultban én meg ülök a megbeszéléseken. Ha végképp ők kúrják el nem kell bocsánatot kérni mert nem várom el de a faszát ne tartsam azzal hogy mindent 3x nézek meg?
Nouby 2018.05.31 21:32:38
@Terézágyú: Részletesen kifejtettem de kiforgattad.

Ha ŐK basszák el, többször megnézem stb, nekem ne kezdjen bunkóskodni meg nyeglén oda mondogatni.

Ez a legkissebb emberek betegsége. Amikor a portás és a hivatali dolgozó főnöknek hiszi magát mert valamit éppen valamivel jobban tud és hülye senkinek néz.

Valahogy a komcsi exkomcsi országok jellemzője ez.
Sokan kényszerűségnek érzik a panellakásban élést és alig várják, hogy megszabaduljanak egy ilyen típusú otthontól. Vannak hozzá tartozó negatívumok, ehhez kétség sem fér, de nem szabad az élet árnyoldalaira koncentrálni. Lásd meg a szépet és a jót a régi korok masszív monstrumaiban! Oka van annak,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Blog, Az elmúlt 10 évben értékesítési területen dolgoztam, főleg multinacionális vállalatoknál, és úgy hozta a sors, hogy 4 hónapon keresztül intenzíven munkát kerestem. Tapasztalatból…..
Rendszeres Homár olvasók biztosan nem ijednek meg sehol „ A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" kiírástól, hiszen jól tudják, bármi is van kilógatva a boltban, fogyasztói jogainkkal blokk vagy számla bemutatása ellenében igenis élhetünk. Az már izgibb kérdés, hogy mi van, ha…..
"Társasházi kutyás illemszabályok" cikkünk olvasása után kért segítséget Aszterik, aki igazi Házmestermedvének való bajban van, mert a szomszédságában nem egy, hanem egyből két folyton ugató kutya is lakik. Nézzük, mit tehet, ha nem akar beleőrülni, de költözni sincs kedve!..
Nouby 2018.03.19 12:32:47
@Ahoj-: pls írd már meg mi ez.
Te is kerültél már nem kutyásként összetűzésbe egy-egy kutyás vagy épp kutyásként egy-egy nem kutyás embertársaddal? Gyakran látni, hogy egymást acsarkodva támadja a két fél, holott csak egy kis odafigyelés és megértés kellene ahhoz, hogy az acsarkodás a kutyáké maradhasson. Bármelyik táborba is…..
Nouby 2018.03.02 07:58:07
@zsu80: Akkor pár példa kutyás összeszart panelre: Újpalota, Gazdagrét és Centenárium. Eszetlenül sok kutyás van, ha minden tizedik csak néha nem szedi fel akkor a telep össze van szarva.

Az üvöltő gyerek sem optimális de a városban az emberi jelenlét talán nem váratlan. Meg ritkán szarja hugyozza össze a lépcsőházat.
Az alábbi levél írójával hosszan leveleztem, mert a sztori annyi extrém elemet tartalmazott. Eleve mi az, hogy egy 2 nappal korábbi vásárlás miatt csapnak le valakire? Nem beszélve arról, hogy rekonstruálják a vásárlását, egrecíroztatják az irodában, majd zárésnak aláíratnak vele egy…..
Hol ér véget az olcsó szórakoztatás, és mikortól nevezhetünk valamit műalkotásnak? A kérdés megválaszolása ilyen általános megfogalmazásban messzire vezetne. Már Leonardo da Vinci Vitruvius-tanulmánya is azt a kérdést feszegette, hogy hol húzódik az alkalmazott tudomány és a művészet határa. Az…..
Irtó bosszantó, ha az ember úgy érzi, rendesen gondoskodott az értékes kütyüje fizikai védelméről, aztán maga az amúgy szintén nem gagyi tok adja be az unalmast 2 hónapon belül. Tok védő tok, vagy mi lenne a megoldás? És az rendjénvaló, hogy az eladó széttárja a karját, és a forgalmazóra mutogat, a…..
Senki sem születik úgy, hogy mindent tud (kivéve én). Pláne nem úgy, hogy a felújítás már a medvecsípőjében legyen! Nos, bevallom, én is halandó vagyok (nem) és futottam már bele felújításnál bosszantó, letaglózó vagy családi vacsorákon örökre feljövő vicces tévedésekbe. Akarsz mosolyogni? Gyere,…..