Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megitális rózsa

0 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Fiúk! Miért gondoljátok menőnek azt, ha rádudáltok a lányokra? Ez amolyan koitusz-pótló nálatok, vagy mi?” – következő történetünknek se füle, se farka, de nagy vonalakban arról ír a kedves Szerző, hogy szerinte azért hagyják el a pasik, mert túl nagy a…..
A papírújságoknak befellegzett, a hirdetők a netre mennek, a jövő a kütyüké, hallgatjuk már évek óta, de hogy pontosan mikor fog ez bekövetkezni, arról kevesen mertek nyilatkozni. Eddig, ugyanis Ross Dawson futurológus most kiszámolta, sőt egy szép térképet is készített hozzá.…..
megitális rózsa 2010.11.03 18:49:19
@Reske: Csak neked nem fognak nyomni.

Nézzél már szét, zuhannak a példányszámok (évente 10-15% a min.).
megitális rózsa 2010.11.03 19:53:48
@szorokin: A te oldaladon állok én is, de értsd már meg, hogy az eltűnés tény.

Ebben az évben csak ipadból elmegy 20 millió, e-olvasóból 40 millió, a használóik pedig nem fognak papíralapú dolgokra költeni, hiszen nem azért vették ezeket az eszközöket.

Mit gondolsz, miért vettem az elmúlt 3 évben több mint 400 könyvet? Mert pár év múlva már nem lesz, aki kiadja.

Az előbb említett 400+ könyvből kb 250 már antikváriumokban sem kapható.
Abcúg 80s! POFI, POPSI, DIDI 2010.10.31 21:30:00
SZÉPSÉGEK ÉS SZÖRNYETEGEK Mit tagadjam, 85-ben bitangul be voltam indulva Kalmár Zitára. Noha tudtam, úgyis hiába. Egyrészt nyilván elhajtott volna, ha a közelébe jutok és próbálkozom, másrészt már együtt éltem a leendő feleségemmel. Hogy ki is ő tulajdonképpen? (Nem a…..
megitális rózsa 2010.11.03 18:16:54
„A hazakísérős, lépcsőjelenetes, búcsúcsókos befejezés helyett a lány részéről csak egy gyors szia a végeredmény. A srác tesz még néhány határozott kísérletet, és még egy sziát ki tud harcolni” – következő elbeszélésünk egy helyes lányról szól, aki…..
A honfoglalással indult 2009 tavaszán, és a Magyar Televízió székházának négy évvel ezelőtti ostromával ért véget hétfőn az MTV ismeretterjesztő sorozata, a Magyarország története. A 46 részes sorozat szerkesztője, Nagy György viszont nem hagyja cserben a törifanokat. Nagy…..
megitális rózsa 2010.11.03 14:56:11
„És ha le is megyek, akkor mit fogunk csinálni? Beülünk egy órára a cukrászdába, aztán hello? Hosszú ideig nem jön tőle válasz. Megbántottam valamivel?” – mit tennél, ha hirtelen egy titkos imádó bukkanna fel az életedben, aki rajongó mélekkel bombáz? Eleinte…..
„Miért van az, hogy ha egy pasival barátsággá redukálod a korábbi kapcsolatod, az stand by állapotban marad?” – tisztességtelen ajánlatot kap egy lány, és nem tud mit csinálni vele. Kicsit megmozgatja ugyan a fantáziáját a piszkos gondolat, egyszerre vonzza és…..
„Fiúk! Ha ennyire önbizalomhiányosak vagytok, inkább a húsdarálónak ajánlgassátok a fütykösötöket, ne egy ilyen lánynak” – ütős történet következik, egy megszégyenített ex-barátnőtől, mely kifakadásban részben jogos vádfüzérét teregeti elénk. A…..
Varánusz A bennem lévő x-faktor 2010.10.17 08:00:00
Nemzeti Média Nostradamusunk jóvoltából ezen a hétvégén már szétültették az eminenseket a kereskedelmi tévék. Megasztár pénteken, X-Faktor szombaton, mert kér a nép, hát adjatok neki. Így tegnap este először jutottam odáig, hogy ne csak a neten található, engem érdeklő…..
Következő Levélírónk nem tud szemet hunyni a sorsszerű véletlen találkozások felett, melyekből azt a következtetést vonta le, hogy a történetben szereplő hölggyel talán az égiek akarják összeboronálni. De vajon 10 év barátságát felrúgni egy bepróbálkozással nem túl…..
megitális rózsa 2010.09.24 11:29:12
megitális rózsa 2010.09.24 11:53:43
@Murderface: Óbazmeg. Hívd el sörözni/kávézni/teázni/bambizni, aztán kérdezd meg. Néma gyereknek anyja veri a f*szát.

Hmm.
Lesbia. Nem, ne is mondjátok, mi jut róla először az eszetekbe. Nem az, amiről ez a poszt szólni fog. Illetve, valami köze mégiscsak van hozzá. De csak áttételesen. Sírjatok, gyász Vénuszok és Kupidók, Vénusz hívei szerte a világon! Meghalt, meg, a veréb, gyönyörű…..
megitális rózsa 2010.09.15 17:14:46
megitális rózsa 2010.09.15 22:32:20
Offolok még:

@Gloria Mundi:

Nézőpont kérdése:

"Minden irodalomnak lelke a líra. El lehet-e képzelni az angol irodalmat, az angol irodalom világirodalmi helyének megérzését, meghatározását például Shelley ismerete nélkül? És ki képzeli, hogy például Shelleyt fordításból megismerhetné? A líra tulajdonképpen mindig lefordíthatatlan: és vannak lírikusok, par excellence fordíthatatlanok: ilyen például Shelley - (de ilyen Arany, Vörösmarty is). És amint senki sem merheti mondani, hogy Shelley nem tartozik az angol irodalom világirodalmi értékeihez, csak azért, mert fordításokban nem élvezhető - (sőt inkább Shelley egész lényénél fogva világirodalmi nagyság, és távolról sem oly kizárólag nemzeti, mint sokan, akik talán sokkal könnyebben fordíthatók) -, akként nem lehet mondani a priori, hogy például Arany és Vörösmarty nem lehetnek világirodalmi értékek: csak azért, mert külföldön, éppen a fordítások lehetetlensége miatt nem terjedhettek el. Az angol persze nem szorul fordításokra, hogy nagy költőit szétterjessze a világon."

Babits

Egyébként Babitsról jut eszembe, hogy míg ő életre kelte Dantét, addig Nádasdy Ádám megöli az Isteni színjátékot.

muut.hu/korabbilapszamok/011/
muut.hu/korabbilapszamok/013/
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
megitális rózsa 2010.09.15 17:58:10
@klarky: Mi meg azon röhögünk, hogy ti nézitek ezt a szart.
Egyszer egy gyógyszergyár vezérigazgatója azt nyilatkozta, a magyar adórendszerrel nem az a baj, hogy ilyen vagy olyan, hanem hogy évente változik és lehetetlen előre tervezniük, miközben egy orvosság kifejlesztése akár egy évtizedig is eltarthat. Nos hasonló a helyzet a…..
„Egy másik fiúval rendszeresen felesben fizettük a számlát, eszébe sem jutott gálánsnak lenni. Szerintem egy randi igenis lehetne izgalmas és élvezetes, sőt emlékezetes dolog” – az alábbi levél még márciusban érkezett, de rövidsége miatt nem láttam értelmét…..
megitális rózsa 2010.09.15 13:44:06
@Theremin: Rendes, modern lány ezek után már pippantani akar.
megitális rózsa 2010.09.15 14:00:39
@Theremin: Sose felejtem, fiatalkoromban ha egy discóban öngyújtómat csupán szívességből elővéve (el)menet közben tüzet adtam (mármint elhaladtam mellette), a legtöbb lány már egyből felajánlotta magát. Pedig nem vagyok egy dölon.

Igazad van, ez teljes mértékben kiábrándító.

De tudjuk a filmből, hogy:

"Hol találunk rendes lányokat?
- Mozduljatok ki, és nézzetek szét.

Már minden bárban voltunk a Queens-ben.

Nem bárokban kell keresni
a rendes nőket.

Rendes helyekre kell menni,
például könyvtárba, vagy templomba.

Vagy ahová én megyek ma este.
A Fekete Öntudat Nagygyűlésre.

Ott sok tisztességes nő lesz.
Tiszta lányok."

:)
„Totálisan meg voltam hatva ettől (a férjemtől annak idején fele ennyi törődést se kaptam), ami azt illeti, egész életemben hálás leszek neki ezért” - Befutott első levelünk az Akkor és most felhívásunkra, szerzője ráadásul az Év posztja játék nyertese. Egy…..
megitális rózsa 2010.09.14 10:03:36
„Egyik este felhívott telefonon, és üvöltött velem, hogy azonnal valljak színt, mert TUDJA, hogy megcsalom.” - Meddig tűrhető el, hogy egy pasi nem létező dolgokat kérjen tőlünk számon? Meddig érdekes, hogy az egyre újabb és újabb féltékenységi rohamai mindig…..
„Három hét után már szerelmet vallott nekem, és több szenvedélyes éjszakát töltöttünk együtt. Eszembe sem jutott kételkedni benne” – amikor elaltatják a gyanakvásod és tökéletesen megbízol valakiben nehéz azonnal reagálni a váratlan helyzetekre. Ilyenkor…..
Csatlakozás     Sajnos volt szerencsém hozzá, hogy zaklassanak. Egy közepes méretű cég irodavezetőjeként dolgoztam, a főnök üzlettársa pedig nap mint nap órák hosszát állt az asztalom mellett "beszélgetett" velem. A többiek már nevettek rajtam, a végén…..
megitális rózsa 2010.08.19 10:11:33
„Nem tűnt szomorúnak, inkább mintha belelkesült volna az ötlettől, hogy élheti tovább a helyi parasztok alkoholista életmódját” – újabb sziporkázó történet következik, melynek során ismét átlépjük a határt. Nem megyünk messzire, csak újra a szomszédos…..
„Már az elején tisztáztuk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, de mivel ő komoly kapcsolatot keresett én meg itt vagyok házasságban, egy elég zűrös helyzetben, nem kalandozunk el” – a posztíró házasságban él, de férje javaslatára mindketten megpróbálkoznak…..
„Volt egy srác a csapatban (Miki), aki csak csendesen vonult velünk. Ő lesz később a megmentőm” - sose menj külföldre merülő mobillal, vagy ha igen, a töltőjét se felejtsd otthon. Ha mégis egy teljesen döglött telefont tartasz a kezedben, akkor készülj fel rá, hogy…..
megitális rózsa 2010.08.13 11:15:43
@reichenberg kenéz:

Kenéz, csak egyszer írna valaki arról, hogy komoly párkapcsolati válságba kerültek pl. Musil regényeinek értékelése miatt.

De nem, a többség állandóan a "miért nem szop le, miért is szopjam le" vonalat tudja csak hozni. Állítólag ezen múlik a kapcsolatok többsége.

Kiábrándító.
A fiatalember, aki igényt tartott az egész heti publikálásra, érzelmi okokra hivatkozva visszavonta posztjait, így most egy vadiúj történetet olvashattok, ami teljesen független az előző szériától. Mit tennél, ha rajtakapnád a pasidat, hogy egyszerre 60 lánnyal levelezik és nem az…..
„Úgy viselkedett a pasikkal, mint akit éppen dobott a barátja: felkaptam a vizet és megkérdeztem, akkor most mi is van? Ő azt mondta, semmi, és értsem meg, ő nem szeretne már tőlem semmit, még barátkozni sem” – hősünk tovább mereng a női lélek összefüggő és…..