Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rhaegar

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba WTF: Szellemlátó 2010.12.16 20:45:00
Ezt most kaptuk, látszólag a Jobbik hivatalos sajtólistjéről jött. Szerintem vagy fake, vagy a szokásos nem túl erős jobber humorral van dolgunk...
Rhaegar 2010.12.17 10:13:15
@Zsán: Nem fake, 11.00-kor lesz a Fehér Házban
Üdv! Azért érzékelitek hogy ritkán írok, ennek több oka is van. Egyrészt elkezdődött a 4. negyedév és most elég sokat kell(ene) egyetemen lennem, gyakorlatilag a kedd csütörtök az rámegy erre. Viszont csüt estétől vasárnap reggelig folyamatosan dolgozom meg alszom.…..
 Volt ugye ez a pizzaparty szombat este nálam, viszont utána nem kellett volna buliba mennem... vagyis fene tudja. Egy pszichológus és szociológus egyetemi buliban kötöttünk ki, jobban mondva én mindkettőbe elnéztem, mert a szoci nem volt messze a pszichós pisilő-helyemtől…..
Ez most egy a terven kívüli meglepi, nyugodtan nyámmogjatok rajta, és szerintem elég ha a felét elhiszitek. Szóval az úgy történt, hogy mocskosul untam magam az első műszakban az ajtónál jegyszedőként... Bár egy 50 es dán faszi, aki annak ellenére hogy tudja mekkora szar otthon a…..
Rhaegar 2010.05.02 15:37:53
Miközben zenét böngésztem az előző bejegyzésemhez, rátaláltam egy két nagyon durva "mongolian throat singer"-re (már látom a következő red-tube videót: The  Mongolian Deep Throat-Singer).  Szóval először legyen pár videó, aztán olvassátok el lejebb, úgy…..
Van akinek már mutattam, mekkora tehetséggel találkoztam. Német csajszi, Sarah-nak hívják, kedvesokosszép meg minden, persze mindenekelőtt sajnos Ő is tudja hogy megfelelő öltözetben senki nem tud a szemébe nézni... A mell-ékelt képek ezt remekül…..