Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Féllábú

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig volt rajtam sapka!Az idén is újra végigjártam a szőlőtelepítésí pályázat tortúrát, kénytelen voltam, hiszen tavaly indok nélkül utasították el. ??? Igen, ilyen is van.Ime így néz ki:Végy egy elhanyogolt területet, amit már évek óta nem művelnek. Kérj a kedvenc…..
Ha szóba kerül, szoktam vele hetvenkedni, hogy én kóstoltam már csókaszőlőt, de amikor rákérdeznek, hogy "és milyen volt?", mindig mattot kapok. Jó, nagyon jó, válaszolom, de amikor a jellegét kellene leírnom, mindig a kadarkát emlegetem, valószínűleg teljesen…..
 Úgy néz ki Albert Gazda német-osztrák borimádata engem is kezd igencsak megfertőzni. Mostanság erős késztetést érzek a rieslingek és grüner veltelinerek világában való elmélyüléshez. Ezúttal az utóbbiból dobtunk össze egy szép sort harmadmagammal(ironman és pardi norbi is érezte ezt a késztetést) a…..
Amilyen meleg, kellemes és szeretnivaló volt a tavasz első fele, olyan undok, kiszámíthatatlan és szeszélyes a folytatás itt nálunk Ostoroson. Április második felében rengeteg csapadék esett, egy részével bent a pincében is találkoznunk kellett – de ne szaladjunk ennyire…..
Kis társaságunk kóstolásainak rendszeres, még ha nem is leggyakoribb szereplői a spanyol vörösborok. Csalódnom még nem sokszor kellett bennük, megosztani sem szokták a kóstolókat, legyenek kezdők vagy haladók, az általános tetszés szinte garantált. Ezúttal egy barát markolt fel…..
A fenti jelző Laposáék új sorozatának címkéit díszíti. Nem sűrűn fogyasztok mostanában Laposa-bort, pedig régebben nagy kedvenceim voltak, sőt meghatározó szerepet játszottak abban a folyamatban, mikor egyik napról a másikra gyakorlatilag teljesen átszoktam a vörös…..