Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamár

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hülye nevek üverload 2006.12.06 16:45:00
Elméletünk, mely szerint a hülye névvel megáldott magyar állampolgárok fokozottan hajlamosak az orvosi pályát választani, egyre erősebb lábakon áll. Dr. Hentes Tibor, a BM Központi Kórház sebészeti osztályának adjunktusa.Dr. Kuki Csaba, a miskolci Semmelweis Kórház…..
Regina egy néhol kissé zavaros orosz maffiatörténetet, és a hozzá kapcsolódó büntetőeljárás sztoriját osztotta meg a Zugügyvéddel. Kalandos ügy Vaszjával, Dmitrijjel, egy félmillió dolláros kölcsönnel, és egy társtettesként elkövetett zsarolással. Kedves Zugügyvéd! Nekem…..
A Balázs-show minden eddiginél jobb lesz, Balázs minden eddiginél viccesebben és keményebben fog kérdezni, legalábbis erre következtetünk abból, hogy egy teherrel kevesebb nyomja a vállát. Mostmár teljes emberként vetheti magát a hűtlenkedő párok kifaggatásába. Hétfőtől…..
Ötéves évfordulót ülünk, ilyenkor mindenki megemlékezik mindenről, és van aki óvatosan filmet is forgat a dologról, mint az ABC tette azt egy új minisorozattal. (A meghatározás kissé csalóka persze, mert egy kétrészes filmről van szó, de ez a hivatalos terminológia szerint már…..
Vajon mit lehet tenni, ha egy balesetet okozó taxis két kollégája egyöntetűen állítja, hogy a vétlen sofőr a hibás, és nincs másik szemtanú? A Zugügyvéd is tanácstalan, és várja az ötleteket. Sziasztok! A következő történetet azért szeretném megosztani, mert egyrészt…..
comment:com Hétfői hírcsokor 2006.09.11 06:29:00
A Született feleségek legérdekesebb karakterét, a karót nyelt háziasszonyt, Breet alakító Marcia Cross terhes lett. A tévésorozat-szereplők esetében elég kényes pont ez, előfordult már az is, hogy valakit emiatt hirtelen kiírtak a történetből, de jelen esetben semmi ok az…..
comment:com Csintalan visszatér! 2006.09.08 12:10:00
Már alig várjuk. Főleg, amióta láttuk a rövid, de a kábeltelevíziós piacon egyedülállóan látványos, tizenöt másodperces reklámot, amiben a tűzből jön, (Hol volt eddig? A purgatóriumban?), és végül cafatokra robban. CS2. A kommunista csinovnyik visszatér, hogy a kamerák…..
szamár 2006.09.08 12:51:34
comment:com Magyar ufó 2006.08.31 21:29:00
Végre nekünk is van roswelli katasztrófánk, lehet zarándokolni Iregszemcsére, meditálva beszippantani az ufók itt hagyott energiamaradványait, vagy megerőszakoltatni magunkat egy másik dimenzióban, vagy várni, hogy újra egyszer, és pont akkor, amikor lesben állunk egy…..
szamár 2006.09.01 08:14:07
A helyzet komoly: tokás szalonfasiszták üvöltenek forró nyálat fröcsögve, röghöz kötött idióták tombolnak, már csak egy kiadós lakosságcsere-egyezmény hiányzik, hogy tényleg 1947-ben érezhessük magunk, de talán éppen ezért kéne végre egy jót röhögni ezen az a…..
szamár 2006.08.29 14:58:23
Szar lehet itthon gépontfelfedező szőkenőnek, meg úgy egyébként celeb jócsajnak lenni. Unalmas, tudom, de mostanában derült ki, hogy egy magyar kvázi sztár, korábbi állításaival ellentétben igenis vállalt szerepet pornófilmben. A Fókusz múlt héten finoman pikánsnak és…..
Nem is egészséges bulvármagazin az, amiben nincs horoszkóp, bár ennyi erővel üresen is lehetne hagyni egy oldalt, aztán mindenki addig nézhetné, amíg meg nem látja benne a jövőt egy lottóötössel.  Viszont köszönet a Vidék ízének, a Szabad…..
Egy jellemző történet arról, hogy a gyakran külföldi egyetemen végzett, magángazdaságból érkezett, laptopos-áramvonalas korszerű kormánypártiak mit is gondolnak a sajtóról. „Un-fucking-believable” – mondta volna a túlművelt cseremisz, ha egy fiatal, dinamikus,…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
Most hagyjuk, hogy az RTL Klub szerint az Ámbár tanár úr fontosabb az év magyar tragédiájánál/médiaeseményénél, a Tv2 szerint pedig még egy német vígjáték is, és azt is felejtsük el, hogy az MTV, a tájékoztatás állami bástyája egy hírműsoron belül hol három, hol pedig…..
Mert mi történhetne egy tűzijátékon? Vörösen villogó Gyurcsány-portrékká robbannak a petárdák, a Szózat előtt még meglepetés koncertet ad a csak erre az alkalomra csak itt újból összeállt Johnny Cash? Vagy a finálé alatt feltűnik Godzilla, hogy dzsesszbalett-bemutatót…..
comment:com Szex és tarsoly 2006.08.16 08:00:00
A szélsőjobbos műsorok, újságok mindig ugyanolyanok, kesergés, sirám, nyavalygás, meg ökölrázás, magát az ideológát pedig egy Commodore 64 magától megírja öt perc alatt. Egyébként most hülyeséget mondtam, mert ha gép írná, akkor lenne benne logika.  A Magyar…..