Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SevenHorse

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Emlékeztek még a Matthew Inman interjúra, amit SeSam fordított le magyarra? Ebből egy részlet: Hogyan méred a sikert, mint futó? Próbáltál már szarvast üldözni? Rettentő nehéz elkapni őket. Még nem volt olyan vadállat az erdőben, amit ne kezdtem volna el üldözni. Azt hiszem…..
SevenHorse 2014.01.17 19:33:08
@spiderbond: Vazz komám te nagyon hülye vagy, menj el afrikába és néz körül aztán rá jössz mikor meg pillantod az első naszáj harcost hogy ezek nem tréfa gyerekek akik hamburgeren és internet elött nevelkedtek. Na mindegy nem idegesítem magam.
Amíg a világtól távol, elzárva éltek, könnyebben megőrizték hagyományaikat, ám a globalizáció következményeként a nomád törzsekhez is szép lassan elér a civilizáció, a kis népek fokozatosan beleolvadnak a szomszédos, nagyobb kultúrákba, elveszítve ősi nyelvüket,…..
SevenHorse 2013.12.11 17:37:17
@viva.la.revolucion: Szia Te most ezt komolyan mondod???? Hatalmas ökörséget beszélsz. Látszik hogy még nem találkoztál semmilyen természeti néppel.Volt szerencsém egy párhoz és nem kérnék egy taslit mondjuk egy 30 éves mongol pásztortól .:D
Mit csinál a téli szezonon kívül a Télapó szarvasa? Solexszel büntet az utcákon, fajok közötti szerelmi kalandokba bonyolódik és ezért kis híján sörétet kap fenekébe. Denis Bouyer zseniális rajzfilmje őrült kalandokat mutat be: segédmotoros jaszkarizás, lopott csókok és…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
A csapnivaló kezdet után Kunio megszerette Magyarországot. Ugyan ellopták motorját és holmijának egy részét, de az olvasók és a szívesen jött támogatók segítségével újra kistafíroztuk a világutazót. Tegnap délután szemerkélő esőben gurultunk ki a Red Baronba. A Honda…..
Lehet, hogy nem Magyarország a világ legbiztonságosabb országa, de úgy tűnik a vendégszeretet nem felejtettük el. A héten kétszer is írtunk Kunióról, a japán világutazóról, akinek pont Budapesten lopták el motorját. A fiú átvágott egész Eurázsián, hogy…..
SevenHorse 2010.09.04 22:27:42
@Liquid_Night: Komám azt ne felejtsd el hogy amig te itt 100.000 ért trogerolsz nap mint nap addi neki az egy köhintés.
De nem is ez a lényeg egy tény egy "magyar állampolgár" el tulajdonitotta a mocit ezért az összes többit mocskolja a tetves judeo média ez azért sok egy kicsit nekem is.Remélem a srác vissza kapja a motorját vagy kap egy ujat gondolom a reklámért cserébe ennek örülök.De ha nem akkor még mindig áll hogy én is be szállok egy pár ezerrel.Szoljatok ha van bankszámla szám.
SevenHorse 2010.09.04 22:45:19
@Csumpi Hálidéj: Nicolas Sarkozy kéne elnöknek ne félj az gondoskodna a probléma megoldásáról mint ahogy gondoskodik francia honba is sajnálom hogy nállunk ilyen töketlen társulat van nem értenek semmihez csak a lopáshoz :D
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..
SevenHorse 2010.08.31 17:04:55
@www.Bisex.hu: Csak azért mert nem járt arra még magyar :D ilyen ez az ország én még egy rollert se mernék lezárás nélkül és legalább 5cm acél bikalánccal le lakatolva:D

kuruc.info/r/35/64459/

Ha megy a gyüjtés szoljatok én is be szállok pár ezerrel.