Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mensikov

0 bejegyzést írt és 375 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyáltalán nem bánik kesztyűs kézzel az orbáni Magyarországgal az illiberális mintaállam, Oroszország propagandasajtója - derül ki a Külügyi és Külgazdasági Intézet (KKI) elemzéséből. A Kreml-ből kézivezérelt orosz sajtóban Magyarországgal kapcsolatban rendszeresek a politikai célú csúsztatások,…..
A magyar politika olyan, hogy kábé félévente felbukkan valami megváltónak kikiáltott szervezet, romlatlan civil vezető. Az életciklusuk is nagyon hasonló: az ellenzéki médiában gyorsan felfutnak, a nagyérdemű már-már bennük látja az új messiást, Orbán lekardozóját, majd pár hónap múlva…..
Tarlós két éve még az olimpia ellen volt, Kunhalmiék viszont harcosan mellette. Mostanra pont megfordultak a vélemények. Az archívum nem felejt. Szinte a semmiből bukkant elő a Momentum mozgalom és az elmúlt héten le is tarolta a politikai napirendet. A szimpatikus ifjak a budapesti olimpiai…..
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
A baloldal 2002 és 2010 között, Orbán Viktor hathatós külső segítségével ugyan, de felszámolta magát. Ez mára közhely, cikkek százai elemezték a múltat az elmúlt időszakban. 2010 és 2014 között, bár kétségbeesett kísérletek sora történt arra, hogy megújuljon, hogy…..
Orbán öt éve minden tettével megcsúfolja Március Idusát, és holnap a Múzeumkertben ennek a csúfságnak szervez vásári kavalkádot. 1848. március 15-e a polgári szabadság, a közteherviselés és a törvényesség kivívásának napja. 2015. március 15-én ezeknek az eszméknek a…..
Mint tudjuk, hőn szeretett kormányunk-vezérünk, kétharmados ingadozásában, egykor tündöklő brókercégek bukásának, és geciző-ügynököző oligarchák féktelen vagdalkozásának árnyékában iskolákból vadászik gyerekeket a március 15-ei állami ünnepségre. A lényeg: a…..
"...A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével..."..
Tétováztam, hogy megírjam-e. Azért ódzkodom a témától, mert a Médianapló törzsolvasói esetleg azt hiszik, hogy zavar a neves műsorvezető politikai ambíciója. De miért is zavarna? Vágó István sosem tagadta a világnézetét, ráadásul nyugdíjba vonult, felőlem akár…..
Mensikov 2014.09.25 19:58:53
Szegény, kirekesztett Józsika nem tudta feldolgozni a rasszista támadást, ezért roma szamurájjá képezte magát és kardot ragadott, hogy bosszút álljon mindazokon, akik felelősek a szegregációért. Emlékeznek még Patai Józsikára? Ki ne emlékezne! Ő volt az a 15 éves cigány…..
A mi kultúránkban a halál megrendítő. Amikor egy olyan ember hagyja el hirtelen a mi világunkat - beintve a Földön tomboló határtalan hatalomharcnak és a feltételes szeretet árulásának -, akit kedvelek és nagyra tartok, akkor a mellkasom tájékán fellépő nyomó érzés tudatja…..
Mensikov 2014.08.12 18:55:38
„Azt tűztem ki célul, hogy 35-40 éves koromra meghatározó politika közeli háttérember legyek. Ami megvalósult, messze felülmúlta a várakozásaimat” - még 2009-ben nyilatkozta ezt Szigetvári Viktor a HVG-nek. A Piarista Gimnáziumban, majd az ELTE politikaelméleti és filozófia…..
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
Mensikov 2014.08.10 18:33:24
@sixx: Ne szidd a Vas Népét és amúgy is tetszettek volna korábban ébredni...
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
Mensikov 2014.07.23 21:06:46
Magyarország egyik legeldugottabb falujából indulva Istenbe vetett hite kíséri. 2002-ben csatlakozott a Fideszhez, számára a szeretet és a család a fontos, és ha azt egy férfi tudja megadni, akkor ő adja meg. Vívódott, de rá kellett döbbennie: Isten és Jézus tanítása semmi…..
Tisztelt Állampolgár! A rezsidíj csökkentése nélkül Önt ebben az elszámolási időszakban a következő fizetési kötelezettség terhelte volna: 0.Ft A rezsidíj csökkentésének eredményeképpen az Ön megtakarítása ebben…..
A hírműsorból immáron komplett blokkokat a hard newsnak, azaz nem bulvár, hanem valós híreknek időt szentelő RTL tegnap folytatta az Orbán-lány esküvőjén ellopott telefonok ügyét, de ez csak a jéghegy csúcsa, mert nekiestek a Fidesz-kormánynak a Magyarországra látogató…..
Helyből berosálok, micsoda jófejség már az RTL-től, hogy elkezdte szénné szopatni a gulyásgergőféle felfuvalkodott narancsos senkiket, meg amúgy normális híradóval rukkol elő. Olyannal, amelyet mindig is kellett volna neki: bulvárfos helyett kőkemény valóság és rendszerkritika.…..
Ma megint elmentek össze-vissza ezren tüntetni -- pedig a liberális demokrácia egyik legfontosabb jogintézményének, a sajtószabadságnak a védelméről volt szó. Budapestet, a polgári, liberális Magyarország utolsó helyőrségét nem érdekli a szabadság ügye, és amennyiben egy…..
Mensikov 2014.06.12 19:36:44
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Teljesen igaz.
Az emberek utálják a tökölődést. Tisza szobor kell ? Meglesz.
Várkertbazár. itt van.
Villamospálya felújítás. Tessék.
Emlékszik valaki arra hogy Demszky idején hogy álltak forgalomba a hernyók. Hogyan döltek ki a tartóoszlopok ?
Van az Élhető Kiskunmajsa nevű civilszervezet, ami polgármester-jelöltet keres. Nem akárhogy: készítettek egy kabátot (!), és próbálják megtalálni az embert, akire ráillik. Sőt, állítólag már rá is bukkantak az ideális jelöltre, aki megfelel az elvárásaiknak. Pedig azok nem…..
Mensikov 2014.04.23 20:52:42
Képzelt Riposzt Keleti nyitás 2014.04.21 23:24:37
- Dobrüj vécser! Mit adhatok?- Mindegy, de rohadt erős legyen!- Van vodka, vodka és vodka. Láttam, ma jöttek a vonattal. Magukat honnan telepítették Szibériába? Talán a Krímből?- Nem, mindenki Magyarország jött. Tudja, van nekem egy másod unokatestvérem, neki van egy nagybátyja,…..
Mensikov 2014.04.22 21:24:29
Három olyan arc áll majd pénteken kaján vigyorral a Gellért téren, akik korábban nagyjából a halál faszára kívánták azt a projektet, melyet épp felavatni készülnek. A durva az, hogy alapvetően igazuk is volt: a 4-es metró az elmúlt évtizedek legnagyobb elkúrása, de ha már…..
Ars Fori rovatunk következő témájaként a választójoggal foglalkozunk. Ennek keretében arra kértük a téma szakértőit, hogy az általunk felsorolt rengeteg kérdés közül legalább öt megválaszolásával járuljanak hozzá az új választójogi rendszer jobb megértéséhez, illetve…..