Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FidoMalac

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb utánzó 2011.03.06 22:24:00
Na srácok, ismét itt van egy örökvesztes wannabe kis senki, aki a profilnevemmel próbál visszaélni Youtube-on. Kemény 30 másodperc alatt rá lehet jönni, hogy a nevemben szereplő kicsi L betűt nagy I betűvel helyettesítve volt képes regisztrálni. Most gondolom vidáman dörzsölgeti…..
Ahogy a videóban is elhangzik, hamarosan Froggal, Sparowwal és Nexusszal - akik közül Frog és Nexus előkelő helyezést értek el a Filmelemzők Oscar-ján anno, és azóta saját blogot készítenek (Perfect Insanity, Movietank) - együtt megnézünk egy általatok választott gányolmányt,…..
FidoMalac 2011.04.02 22:45:13
www.imdb.com/title/tt0117342/

Pinokkió Bosszúja...:D...hallottatok már róla? film+ style...
Ezúttal is egy Asylum féle csemege került bemutatásra. Az évad hátralévő részében még sok hasonlót várhattok. A youtube megint bevonta az unalmast, ezért ismét Indára kellett feltölteni. Előre is elnézést az "irányzékul" hibáért. Jó szórakozást a videóhoz! ..
Baaad Movies Versus összegzés 2009.07.21 22:13:00
Végre végeztünk ezzel a hulladékkal. Nem írok semmit előre, a lényeget a videóban elmondjuk. ..
Mangekyo88-nak hála én is megnézhettem a Super Mario Bros. című filmet. Az első reakcióm döbbent felkiáltás volt, mert nem voltam hajlandó elhinni, hogy ez a film valóban létezik. Egészen addig, míg a kezemben nem tartottam. Szomorú, hogy nem képesek normális videojátékadaptációt készíteni…..
A 2. évad nyitó videójához nem kell sokmindent mondanunk. Igazi alapmű a rossz filmek között.  ..
Ezt a filmet nem azért tesszük fel, mert kibírhatalanul rossz, hanem inkább a hibái miatt, amik nélkül nagyon jó is lehetett volna. Őszintén szólva, nekem tetszett ez a film, de tényleg sok benne az elavult horror-jelenet...
A fantasztikus "Dark Vampires" készítőitől... Itt az új mestermű!  ..
Segítsd a blogot ! 2010.10.03 13:36:00
A lap oldalán van egy elhelyezett Hírdetés a 'Hírdetés' oldaldobozban. Segítsd az oldalt azzal, ha naponta egyszer rákattintasz. Köszönöm előre is...
Mint tudjátok, épp költözöm (vagy inkább már beköltöztem), de még hadiállapotok vannak. Illetve még internet sincs, úgyhogy pár percre tudok csak kunyerálni máshonnan. Ráadásul a számítógépemet is lecseréltem, most már laptopon fogom nyomni, remélem Fraps nem fog kiakadni…..
FidoMalac 2010.09.22 17:05:01
Kérdezz-felelek videók! 2010.08.11 21:36:08
Nos, barátaim, a nyílt napon csak 1 ember volt ott (Koponya a Yeshno blogról), remekül elvoltunk 4 óra hosszat, egyszóval sikeres volt a nyílt nap. Sajnálom, hogy nem lehetettek még többen jelen a rajongóim közül, de semmi baj - jövőre is tartok nyílt napot,akkor remélhetőleg…..
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..