Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NDK-s_úszónő

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze hol máshol, mint a Maldív-szigeteken. A heti bérleti díjban Michelin-csillagos szakács, delfin nézés és olyan nászutas lakosztály foglaltatik, ahová csak hajóval lehet eljutni. De a szigeten rendelkezésre áll még privát golfpálya, és saját tengeralattjáró is, ha a…..
NDK-s_úszónő 2014.01.27 11:52:46
NDK-s_úszónő 2014.01.27 11:53:52
@NDK-s_úszónő: ja megnéztem az eredeti linken, 1 hét.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Egy néni ott ténfereg, nyilván buszra vár, benéz oda, ahonnan én jövök, nincs köztünk több, mint tíz méter, aztán hátat fordít, és ott marad az átjáróban. Mai cikkünk blogposztja...
NDK-s_úszónő 2011.05.25 11:07:34
@Roltii: 2 hetes kiadvány, 23. oldal: kerekparosklub.hu/files/kisokos/KISOKOS_online_20110512.pdf
Egyébként meg miért ne kéne és lehetne bármit is élvezni (közlekedést, munkát, akármit)? Ezt kicsit máshogy fogjuk fel.
Ha megkérdezéd, azok közül, akik bicajjal járnak munkába, igen sokan azért teszik, mert élvezik és mozognak is közben, hiába fáraszt téged :). Sőt, ha nem munkába megyek, hanem máshova, és ugyanannyi vagy több idő, mint kocsival vagy BKV-val, akkor is bicajjal megyek, hiába kell utána ruhát váltanom meg kínlódnom a parkolásával.
NDK-s_úszónő 2011.05.25 11:26:26
@Roltii: bicikliútról beszéltem eddig is, azon zavaró ha folyton meg kell állni.

"Kerékpárúton
Ha az út mellett van kerékpárút, akkor csak itt szabad kerékpározni. Kivétel: ha az úttesten kerékpáros nyom (piktogram) van felfestve, ugyanis ebben az esetben az úttesten
is szabad kerékpározni. A megengedett sebesség kerékpárúton 30 km/h.
A kerékpárút kereszteződéseiben nem mindig a kerékpárosoknak van elsőbbsége! Ha elsőbbséged van, akkor is
előbb győződj meg arról, hogy megadják azt, és csak utána hajts le az úttestre!
Kerékpársávban
Ha az úttesten van felfestett kerékpársáv, akkor csak itt szabad kerékpározni." Persze ez csak tájékoztató, lehet jogszabályban más is van, de nekem sincs időm kikeresni :).

Jó munkát! :)
A nagy bringásrazzia harmadik hetében járunk, de csak most sikerült először akciózó rendőrök karjaiba futnunk. Kocogás közben leltünk végre egy forgalmas bringaút mellett várakozó párosra. Bicikli nélkül voltunk, de nem bírtuk ki, hogy érdeklődjük, mi a hivatalos álláspont:…..
NDK-s_úszónő 2011.04.18 10:57:45
@hefi_: és újra csak ennyi, told :). naponta bicajozok arra (az úton), nagyon utálom és várom hogy kész legyen. de vagy az Árpád-híd felé megyek a szigetre, vagy tolom. na jó, egyszer alkonyatkor hidegben az üres járdán legurultam lassan a budai oldalig. mea culpa :). viszont ahányszor gyalog megyek, nagyjából annyiszor van, hogy fél percenként (vagy gyakrabban) félre kell állnom a tekerők miatt. ami idegesít, pláne ha nem egyedül mennék a járdán. persze van aki felül és végiggurul mögöttünk a gyalogosok tempójában, részemről nem zavarjuk egymást...
NDK-s_úszónő 2011.04.18 11:11:53
@vakrep: ugyanazért, amiért az autós-autós és a biciklis-biciklis vitáknak (sőt gyalogos-gyalogos) sem lesz soha vége :)
Subba Kurva magas 2010.10.27 13:00:00
A világ legmagasabb mászófala 37 méter magas, az aljától számítva 11 méteres a kinyúlása, a hollandiai Groningenben található és Excaliburnek hívják. Több kép itt...
Nagyon úgy tűnik, hogy Panni egy olyan tipikus helyzet külső szemlélője volt, amikor két hülye megtalálja egymást, aztán beindul az adok-kapok, kölcsönös szivatás...Csináltam már néhány képet a közutakon, amiket aztán valahogy mégsem küldtem be, nem is írtam még Neked soha,…..
NDK-s_úszónő 2010.10.17 09:34:23
@Reggie: Egyetértek, azt még hozzátenném hogy ilyen rendőrökre lenne szükség fehérvártól pest felé az m7-esen. Mert aki középen megy 110-el miközben üres a jobb sáv, viszont balról nem tudok előzni mert a bmw 160-170-el jön (ami engem hidegen hagy) és amikor villogok rá még be is fékez, na az nagyobb veszélyt okoz mint aki 140-150-el "végigsöpör"...
NDK-s_úszónő 2010.10.17 09:48:38
@Kowalski76: ezek gyúrósak ne felejtsd el! :)
NDK-s_úszónő 2010.10.17 09:49:57
@Kowalski76: ja és szélárnyékban voltak :)))
Nem tudom eldönteni, hogy Z történetét negatív vagy pozitív sztorinak értelmezzem, mert az lett volna az igazán pozitív, ha nincs miért rendőrt hívni. De egy tökéletes világban ennek a blognak se küldene senki anyagot.Ma (okt. 7.) történt az eset. Maga a kiváltó ok kevésbé…..
NDK-s_úszónő 2010.10.09 19:09:47
@APT: vicces tegnap kb ugyanez, a taxisnak kellett volna 5 métert hátra mennie,nekem 50-et, ráadásul nekem volt elsőbbségem. vártunk, odamentem, megkértem h menjen hátra, közölte h már 3 autót elengedett és engem nem fog. felhívtam a taxitársaságot, kb 10mp múlva hátrament :).
ja mindez azután h jobbkanyarnál elengedtem a biciklis kislányt a zebrán ahogy kell, (alkotmány utca-bajcsy kereszteződés), erre brabus smart balról kielőz, kb át a gyalogosokon, majdnem összementünk. annak lehet én törtem volna be csak hát gyors a brabus, meg mentem a gyerekért... :)
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
NDK-s_úszónő 2010.07.27 12:54:28
@Csirke72: Erre mondják lassan hogy több a leves mint a hús :-).
Esetleg még ez: www.pto.hu/post/1/1993
Ja tudom, viszik az oszlopot :-).
NDK-s_úszónő 2010.07.27 13:01:35
@Csirke72: Na jó ebben egyetértünk.
(Bár ezt az egyet is utálom cipelni...)
Marad a bizakodás és a térfigyelő kamerák mellé parkolás...
NDK-s_úszónő 2010.07.27 13:43:19
@Jerome: És hova raknád a rendszámot? Vagy van már ilyen valahol? Még robogóra sem sikerült pedig annál több értelme lenne. Gondolom matrica lenne mert a tábla a súly meg a légellenállás miatt szóba se jöhet, és ha olvasni akarjuk csak a váz oldalán lehetne. Na már most lehet kicsit sznob vagyok de nem akarom hogy ráragasszák a szépen kitalált vázfestésemre. Igazából akkor már a gyalogosokon is lehetne, mert a kocsimnak 2X törték már le a visszapillantóját vicces emberkék.
Mondjuk a nyilvántartási rendszer és a biztosítás egyáltalán nem hülyeség. Csak mire végigvinnék. "Pösten is meg falun is"...
Én másfél év óta keresek munkalehetőséget! 25 éves munkatapasztalattal, mérlegképes könyvelőként, adójogi területjártassággal. Eddig naponta legalább 10 álláshirdetésre adtam be jelentkezésem. Főként azt volt a probléma, hogy "...ennyi munkatapasztalatot és…..
NDK-s_úszónő 2010.07.16 16:25:07
@kisa: Nem tudom, elvileg a cv egy önkéntes dolog, azt írod amit akarsz. Tehát azt se kell beírnod ha pl 2 évig próbaidőn voltál csalás miatt, vagy megcsaltad a férjed. (jó ez túlzás tudom). De oda azt kell beírnod, amit fontosnak tartasz, szerintem emiatt nem buksz egy interjún (legalábbis amikor én néztem sosem érdekelt ha nem volt benn mind, legfeljebb rákérdeztem de nem volt gáz. Az gáz ha látom hogy félévente cserél, mert tőle ezt várhatom).
@istencsaszar: azért a fater az necces lehet. Kicsi a világ, könnyen ismerhetik egymást pláne ugyanazokban a körökben. Persze van hogy beválik :)
NDK-s_úszónő 2010.07.16 22:55:18
@kisa: Igazából ez teljesen egyénfüggő. Általában már cv alapján nem hívnak be ha "túlképzettnek" tűnsz. Ha már a személyes interjún jön ez szóba, akkor ez inkább csak kifogás, vagy egy teszt hogy erre hogyan reagálsz. Itt elég könnyű megbukni és bizony a HR-esek gyakran direkt "szemétkednek", pl csak hogy a stresszre hogyan reagálsz (ergo nincs "jó" válasz egy csomó kérdésre. Amit még a hobbinál írtam én pl egy csomószor belekérdeztem hogy "olvasás? mit olvastál utoljára? (itt 80% lefagy) Meséld el! (maradék 10%)... Sport? Mi a kedvenc sportod? Ki a kedvenc csapatod? Kik játszanak benne.... Itt ugye az a lényeg hogy amit szeret, abban mennyire jó... Nagyon sok szubjektív tényező van és ezzel nem lehet mit tenni, max a multinacionáláis vállalatok "teszt-felvételi" rendszerén tudsz átmenni pár körön, de a vége mindig szubjektív valamennyire. Egyébként a HR egy része volt a munkámnak, kb 2000 ember ment át a kezem alatt 5 év alatt sajnos mindkét irányban, szóval tapasztalatom az van :-).
Ha te úgy látod hogy minden munkád fontos írd be, de tényleg nem kötelező. Csak ha mindről írsz 5-6 mondatot az túl sok info. Ne legyen több semmiképp egy szellős cv 2 oldalnál különben nem olvassák el. Ne felejtsd el, hogy a cv csak figyelemfelkeltés és megmutatja hogy az alap-kritériumoknak megfelelsz, picit érdekesebb vagy mint mások, de nem azzal akarod eladni magad, hanem az interjúval. Még a motívációs levél segíthet sokat.
A Bors információi szerint az RTL Klub meghallotta a rajongók sirámait, és visszaveszi a tiltott reklám miatt ideiglenesen kiírt Rékasi Károlyt a Barátok köztbe. A bulvárlap úgy tudja, hogy Bartha Zsolt megformálója már újra forgat, és annyira betartja a titoktartási…..