Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grolko

4 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roland 2017.10.28 10:50:58
Roland 2017.10.28 10:08:03
Roland Teszt 2017.10.28 09:51:51
Teszt bejegyzés Ezutan jon egy kép  ..
Roland 2017.10.28 09:50:12
Mechanika: DVD olvasók tálcamozgató mechanikája tökéletesen megfelel. Lehetőleg 2db egyforma kell, és a bontás után levágtam a felesleges műanyag részeket. A vágás előtt érdemes kiszedni a fogaskerekeket, mert a forgácsok beleragadhatnak a fogakba. Csiszolás, és tisztítás után kapunk 2 db lapos…..
VIZSUart Szellősen 45 nm-en is! 2015.12.17 11:02:09
Nem minden otthon szól feltétlen a nagy terekről és a levegősségről, de stílusérzékenységünkről, egyedi otthonunkról ilyenkor sem kell lemondanunk, csak néhány alapszabályt - már a tervezéskor - érdemes betartanunk! Így tett Viki (38) és Peti (37) is, amikor a cca. 45 nm-es,…..
Greyhound blog Az új logó 3D-ben 2009.12.07 09:11:00
Szokás szerint a kedvenc játékommal (After Effects) játszottam a hétvégén. Eredetileg az új logóhoz tartozó új intrót akartam összedobni, de annyira megtetszett ez a mátrixos zoom + time-remapping effekt, hogy elszórakoztam vele kicsit. Az intró is hasonló háromdimenziós…..
Az Odaát-tábor talán a legszomorúbb közösség a hazai sorozatrajongók közt. A vámpír-, démon- és más nem-evilági lények után kajtató Winchester-testvérek sztorija odakint ugyanis már az 5. évadnál jár, idehaza meg nemhogy a 4. évad nincs sehol, de a 3. is csak jövőre…..
Soha egy szia, hogy vagy, mit iszol, netán egy tánc... Néha összenézünk. Látom h figyel, de nem tesz semmit. A kép innenSziasztok,bár az én történetem nem tipikus szakítós történet, de elmesélem... Kiváncsi vagyok, mit szóltok hozzá:)Elég friss sztori... Kezdődött ez év…..
grolko 2009.05.20 00:35:20
@The King: http://yummie.hu/files/2009/muzik/lisa-neopolitan.mp3

és ez nem spam, hanem jóakarás!

:)
Teszkózások: a férfias szintidő nettó 11 perc, céltudatos vásárlás, profi fizetés, lehető legközelebb parkolni sikerülés. Egyetlen szépséghiba, hogy százasod nem levés, de pillanatokon belül szembe valaki jövés, 200 Ft adással rajkodás, ennek hiánya esetén elhagyott üres…..
A címből már lehet sejteni, hogy végre fény derül a vén kopasz gazember kalandjaira a külvilágban, valamint arra, hogy vajon azért halt-e meg, mert rossz gombot nyomott meg valahol, vagy csak szimplán halálra idegesített valakit a mindenttudó mosolyával. A Lokkbácsi-centrikus…..
Megkésve bár, de erősen kezdjük a délutánt bobbyperu szofisztikált vécéüzenetével. Hát mégis van értelme a felsőoktatásnak: Megszólítás meg egyéb körök helyett a lényegre térnék. Kedvenc fotóimat rendezgetve az alábbi gyöngyszemre bukkantam, amit még tavaly lőttem…..
Látod én nem vagyok szégyenlős, és leírtam mennyit kérek érte! Te se legyél szégyenlős, megírni nekem mennyit adnál érte? Na kinek van felesleges 17,5 milliója? (Purga, kösz a linket!)..
A Homár-olvasó anya lányától elloptak két digitális kamerát a Szigeten, hogy utána előbb cinikus biztonsági őrökkel, majd lajhár rendőrökkel kelljen vívnia. Aktuális rémregény alant. Ha már az Inkal szóba került. A lányomtól és barátjától miközben a sátorban aludtak a…..
Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolható módszer, amihez azért nem árt, ha megvan a büntetés befizetésének igazolása. Kedvenc részünk a "Ha a befizetest igazolo szelvenyekre kivancsaik, egy elozetesen egyeztetett idopontban lakhelyemen bemutatom kepviselojuknek." Hajrá…..
Olvasónk, Laci megfejtette az egyik klasszikus visszatérő naivügyfélszopató jelenség okát, vagyishogy miért kapcsolják ki internetét egy múlt ködébe vesző tartozásra hivatkozva, amikor rendszeresen fizet nekik az ember. A befizetéseken ugyanis nem csak az előfizető kerülnek rá,…..
Pályafelújítás miatt egy szakaszon buszra kelltt volna szállnia kaskantyúi olvasónknak. A szadista MÁV azonban egy egész vonatnyi emberhez egy darab buszt rendelt. Izzadás és horror hajtás után. Tisztelt MÁV Ügyfélszolgálat, Tegnap esti utazásom során olyan mértékű…..
A pénteki rohamrendőrösödő ellenőrök sztorigyűjteményre reagált a BKV szóvivője: Kedves Tékozló Homár Szerkesztőség! Kedves Hozzászólók! Soraikat olvasva néhány gondolat merült fel bennem, amit szeretnék Önökkel megosztani. Minden olyan esetben, amikor a BKV…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..