Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leptis Magnaq

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A médiában az utóbbi évtizedben lezajlott változásoknak és a közösségi média térhódításának köszönhetően egyre többször lehet hallani azokról a gyerekekről, aki valamilyen nehézséggel élnek együtt. A megjelenések száma még most sincs arányban a gyerekek számával, de legalább van szó róluk. Kell…..
"Hogy ne csak mindig szegény Magyar Postát üssük". Tragikomikus módon ezzel a felkiáltással került ki nemrég a Homárra az extrém nagyértékű, 81 000 forintos csomagot elhagyó Trans-O-Flex sztorija. Erre nem telt bele egy hét, és ránkcáfolt az élet meg a Magyar Posta. Szomorú, de igaz történet…..
A cinizmus újabb csúcsait döntögeti a Fidesz azzal, hogy a híveitől tarhál pénzt a Soros György elleni harcra. Ez egyrészt azért arcátlan húzás, mert a kormánypárt szinte belefullad a pénzbe, úgyhogy nem éppen életszerű, hogy kisnyugdíjasok megspórolt ezreseit kéri el egy olyan harcra, amely nem is…..
NERtárs-blog 2018. Kire voksoljak? 2018.01.01 11:14:08
Eljött 2018. Túl vagyunk a halászlés-bejglis-lencsés-virslis kajakómán, mindezt leöblítettük az újévi pezsgővel, Áder szavait is figyelmesen végighallgattuk; úgyhogy rákoncentrálhatunk az új év adta lehetőségekre. Ezen a ponton pedig nem feledhetjük el, hogy áprilisban választások lesznek. Őszintén…..
Leptis Magnaq 2018.01.02 09:10:32
@Brigante: Ugyanez a véleményem! Mindig arra vágytam, hogy több párt, legalább öt, kb. egyforma létszámú tagsággal, elkötelezett politikusi vénával, az ország jobbításán fáradozzon. Nem kell a népnek ellenőriznie őket, mert ellenőrzik egymást. Hivatásuknak tekintik amit csinálnak. Úgy látszik, a magyar ember alkalmatlan erre! Arra fogok szavazni, akit a legkevésbé kártékonynak tartok.
A dán boldogság nyomában - nyolcadik rész A (dán) boldogság keresésének utolsó részében talán a legfontosabbról esik szó: a munka és a család közti egyensúly kapcsolatáról. A bejegyzés fő forrása most is a 2014-es A boldog dánok (The Happy Danes) című kiadvány. Az abban tárgyalt fő 8 …..
A hétvégén a Gödör klubban összehozták az egész ellenzéket, majd vasárnap több figyelemfelhívó akciót hajtottak végre. Közben a legfontosabb hír az MSZP-DK tájáról: egymásnak üzengetnek a pártelnökök. ..
Napra pontosan öt hónap telt el az andorrai zakó óta, erre mire érek haza? Luxemburg két gólt rúgva veri a magyar válogatottat. Értem én, hogy mindig mindenki más a hibás, meg a körülmények, és az akármi, de azért lassan Csányi Sándor is elgondolkozhatna a lemondáson...
Lassabban baby! Nem nehéz 2017.10.24 06:00:00
 A mostani #metoo kampánnyal az is előkerült, hogy a nem, az nem –e? Ezt úgy értem, hogy sokakban felmerül az, hogy ha egy nő nemet mond, az nem feltétlenül az. Hanem, csak kéreti magát és úgyis igen, vagy talán, ami meg szintén igen.  Egy jól működő világban ez a kérdés fel sem merül, sőt azt is…..
Leptis Magnaq 2017.10.26 08:28:01
@3011.2.4: A hozzászólást akár én is írhattam volna, nőként, 65 éves tapasztalattal, akit kétszer akartak megerőszakolni fiatal lányként, a kisebb esetekről nem is beszélve! Igen, rossz magyar szokásként már a gyerekeket arra nevelik, hogy viszolyogtató rokonok nyálas pusziját, tapizását viseljék el! Nem kell!
Ha szeretnéd eladni az otthonodat vagy örököltél egy ingatlant, akkor néhány apró változtatással tedd vonzóbbá őket! Így sokkal magasabb árat kérhetsz a lakásért, házért, és minden bizonnyal nem kell évekig várnod, míg elkel...
Leptis Magnaq 2017.10.17 09:15:22
@Szzzz: Egyetértek! Valóban elvárható a lakás tisztasága, rendje, és, hogy a vizesblokkok rendben legyenek, a csapok működjenek! Ennek ellenére a lakás nézzen úgy ki, mint amiben élnek! A reális árfekvés viszont tényleg fontos, érdemes érdeklődni, hogy más lakások, házak , hasonló színvonalúak , mennyire keresettek, és mennyiért keltek el!
Szeptember 25-én Cserdi: csoda vagy botrány? címen a Roma Parlament színeiben Horváth Aladár és Zsigó Jenő szerveztek egy beszélgetést, amiben meghívott vendég volt Bogdán László. A szervezők a következő mondatokat kérik tőle azóta is számon: „Ma mindent meg kell tenni azért, hogy a…..
Leptis Magnaq 2017.10.09 14:40:37
@marczy: Bogdán László, Cserdi polgármestere nem fogja az összes magyar cigány helyzetét megoldani! Ez nem is az ő feladata! Akiknek a feladata lett volna, azok az erre szánt pénzt, aminek létezésében már kételkedem, egyszerűen ellopták!Próbáld meg egyetlen ember sorsát jobbá tenni, meglátod, az is milyen nehéz, nemhogy egy egész faluét! Az irígyek mindig megtalálják az okot, hogy ne tegyenek semmit másokért!
Lehet hétvége, hétköznap, nappal vagy éjszaka, járhatsz vidéken vagy városban bolhapiacot mindig találsz Németországban. Egy, a bolhapiacokkal foglalkozó ARD szakértő szerint a német lakosság tíz százaléka, azaz csaknem 8 millió ember jár havonta 2-3 alkalommal bolhapiacra...
A nők kétszer akkora eséllyel veszítik el a szex iránti érdeklődésüket a párkapcsolatban, mint a férfiak – állítja egy hatalmas, több mint 11 ezer ember bevonásával elvégzett kutatás...
Leptis Magnaq 2017.09.18 09:25:49
@karandash: a nő cserébe kap valamit: érdeklődést, figyelmet, magára adó férfit.Addig van kedve a szexhez,ha férje az illető, ha nem!
Fiatalon, akár kalandvágyból belevágni a határátkelésbe egészen más, mint ha az ember erre 40 fölött kényszerül rá. Ilyen történet persze volt már a Határátkelőn, most azonban csavarunk rajta egyet, ugyanis egy szintén határátkelésre kényszerül spanyol, Nuria gondolatait osztom meg veletek. Mit…..
  Utazásbiztonsági tanácsok, 2. rész Utazásbiztonsági cikksorozatunkban szeretnénk pár tippet és tanácsot adni, hogyan fokozhatja az utazó a személyes biztonságát utazás, nyaralás közben. Az első részben felsoroltunk 10 jó tanácsot az otthon hagyott értékek védelme érdekében. A második részben 10…..
  ...Micsoda fordulat, megvertük orbánt! Még 1 millió érvényes szavazatot sem szerzett a  kvótanépszavazáson . Hogy miért?! Mert otthon maradtál Te is, nem mentünk el szavazni, ezzel legyőztük a hazug kormányt, megszégyenülten, őrjöngve  kullogtak.. Próbálkoztak pedig rengeteg hazugsággal,…..
Önt is dühíti, hogy a Fidesz-szóvivők mesterségesen kreált szószörnyetegekkel beszélnek lyukat a hasába? A Nyugati Fény most megalkotta a fidesz-magyar kéziszótárat, amelyben a szokásos Fidesz-dumákat lefordítottunk tiszta érthető magyar nyelvre. Vastaggal a fideszes hazugság, utána pedig a valódi…..
Most tekintsünk el attól a vitától, hogy vásárol-e az ember bukósisakot diszkontáruházban vagy nem, márcsak azért is, mert a tesztek alapján a válasz valószínűleg az akár és az attól függ közötti mezőben helyezkedik el. A bukó itt ráadásul csak érintőlegesen téma, a fő érdekesség a Lidl akciózási…..
via GIPHY Sokan tartják úgy, hogy egy pasik között zajló nézeteltérés soha nem képes  még csak megközelíteni sem durvaságban azt, amikor csajok közt tör ki a háború. Amihez egyeseknek még csak ellenfél se nagyon kell. Az alábbi sztori Dorka nevű szereplője például pont ilyennek tűnik. Az általa…..
Végül megmondtuk neki, hogy a jövőre nézve legyen kedves és ne ösztökélje anyámat arra, hogy több pénzt hagyjon nála, ne ijesztgesse, ha pedig megtudjuk, hogy ez történik, a létező összes helyen fel fogjuk jelenteni. Tisztelt Praxis!   Régen jártam az önök oldalán, sajnos időm nem mindig engedi,…..
Leptis Magnaq 2016.05.25 08:07:51
@she_wolf: Valóban kényes kérdés eldönteni, mikor kerül az idős ember olyan állapotba, amikor állandó felügyeletet igényel. Ezt egy szakorvos 1-2 vizsgálat után eldönti. Inkább a financiális oldal szokott problémát okozni, az eddigi, megszokott eletrendet alapjaiban át kell szervezni, hogy mindenki jól járjon, és ennek anyagi vonzataii vannak.A jelennel bármi jobb lehet, beleértve a pénzéhes orvost is, aki nagyon is jól tudja, mit csinál ( pénzt csal ki egy alárendelt helyzetben lévő idős embertől).Különböző kategóriájú idosotthonok vannak, akár a család közelében is, ahol megtalálhatja az idős ember azt a kényelmet és biztonságot, amire szüksége van, az anyagiakat az örökség terhére el tudja rendezni a hozzátartozó!
Leptis Magnaq 2016.05.25 08:12:14
@asztalosani: bizony, nem ritka, hogy 30-40 éves fiatalembereket az anyukajuk kíséri el az orvoshoz!
Leptis Magnaq 2016.05.25 08:17:10
@asztalosani: Az edesanyad helyében fogadnék egy gondozot, aki ellátna, és rairatnam a vagyonomat!