Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coach Sacco

0 bejegyzést írt és 1014 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az április, a bolondok baseball hónapja. A nap is kisütött Magyarországon, mint ahogyan Denverben is kifelé lábalnak a télből, minden adott tehát, hogy végre elkezdődjön a 2013as szezon. A Colorado Rockies hosszú és eseménydús felkészülésen van túl, ahogy arról az öt…..
Nincs új a nap alatt a Colorado Avalanche eredményeiben. Ahogy eddig, most is ötvenszázalék körüli mérleggel halad előre a csapat középszerűségben. A változatosság kedvéért az utolsó öt meccsen 2-2-1es hatékonyságot szereztünk, O'Reilly ügyben nincs döntés, de Captain Landy…..
Pár hete a piramis tetejéről indulva megkezdtük a Denver Broncos 2012-es szezonjának értékelését. Első cikkükben első sorban az edzői stábban, a keretben, és a taktikai felfogásban bekövetkezett változásokra összpontosítottunk. Most szép lassan rátérünk magára a…..
A tavalyi esztendő sikertelen szereplését követően 2013-ban újra nekirugaszkodik a Colorado Rapids gárdája, hogy a néhány évvel ezelőtt még bajnok csapatunk újra visszakerülhessen az MLS legjobbjai közé. A tavalyi rájátszásról való lemaradás ellenére Oscar Pareja maradhatott…..
A legutolsó jelentkezésünk óta öt mérkőzést játszott le a Denver Nuggets. A csapat a jobbik arcát mutatta az utóbbi időszakban, szépen gyűjtögette a győzelmeket a gárda és stabil rájátszást érő helyet foglalt el a konferenciában. Ismerve a sorsolást, a most következő öt…..
Újabb esztendőt hagytunk magunk mögött. A Denver Broncos 2012-ben is megmérettetett az NFL-ben, s idén is szépen helyt állt. Noha a vég ugyancsak keserűre sikeredett, hisz' gyakorlatilag a győzelem ünneplése közepette egyenlített a Ravens, hogy aztán a második hosszabbításban…..
Coach Sacco 2013.02.08 16:24:11
@Filip89: Megértelek, majdnem teljesen. Egyedül azt nehezményezem, hogy ezért el kellett fordulni a csapattól. Ezt annyira nem értem. Tebow előtt is szurkoltál a Broncosnak, utána nem?

Egyébként nagyon tetszett az írás, várom a következő részeket!
Egy héttel az idegenbeli hosszabbításos győzelmet követően a Colorado Mammoth gárdája múlt pénteken sima vereséget szenvedett a rivális Calgary Roughnecks-től, a kanadai vetélytárs ugyanis 19-12 arányban múlta felül a mieinket a Pepsi Centerben.Péntek este bő 15 ezren látogattak…..
Coach Sacco 2013.02.03 09:50:04
Egy hete kezdetét vette a 2013as csonka NHLszezon és a Colorado Avalanche csapata egyelőre felemásan szerepel, az első négy meccsről 50 %os a mérlegünk, miközben megkezdtük az évad első komolyabb idegenbeli túráját.A szezon nyitó meccsét január 19én rendezték a Minnesota Wild…..
Coach Sacco 2013.01.29 15:59:14
@Tomi_Tanguay: Talán ez áll a legközelebb a valósághoz, reméljük nem lesz komoly a sérülés, különben tényleg eláshatjuk ezt a szezont.
A napokban hozták nyilvánosságra a 2013-as labdarúgó Gold Cup küzdelmeinek helyszínét, és a 13 rendező város között Denver is helyet követelt magának. Az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő Észak-, Közép-Amerikai és Karibi kontinensviadal a Sports Autorithy Field at Mile…..
Az elmúlt hétvégén lejátszotta második mérkőzését a Colorado Mammoth csapata az NLL 2013-as szezonjában, és a nyitó meccs elvesztését követően cseppet sem számíthattunk könnyű összecsapásra a Calgary Roughnecks otthonában, ám végül egy emlékezetes találkozón 13-12-re…..
Nem várt meglepetésre a Denver Broncos szereplése ideje korán véget ért az NFL rájátszásában, ugyanis rögtön az első adandó alkalommal vesztettünk, ezzel búcsúztunk a további küzdelmektől a Divisional Round-ban.Múlt szombaton a mieink ellenfele az alapszakasz hajrájában…..
Az alapszakasz 16 meccséből győztesen jöttünk ki, miénk lett az AFC első helye, s ezáltal a hazai pálya előnye. Ma azonban tisztalappal indul minden, hiába minden korábbi győzelmünk, hiába vertük el nagyon a Baltimore Ravnest magát is, ha ma kikapunk mind hiába való, egy meccs fog…..
Ahogy az elmúlt években már kellőképpen hozzászoktunk, a 2012-es egyetemi futballszezonban is csak egyetlen csapatunk érte el a Bowl-képes mérleget. Szokás szerint az Air Force Falcons programja gondoskodott arról, hogy a coloradói egyetemi futball is képviseltesse magát az idei…..
Az új edzői stáb novemberi kinevezését követően az elmúlt hetekben a Colorado Rockies játékoskeretében is megkezdődött a tisztogatás, néhány régi játékostól elköszöntünk és újakkal erősítettünk, de a keringő természetesen még korántsem ért véget.A legégetőbb…..
Chargers, Saints, Bengals, Panthers, Chargers, Chiefs, Bucs, Raiders, Ravens. Mind megpróbálták, mind elvéreztek. Most a Brownson a sor, hogy ők is bekerüljenek a fenti sorba. A Denver Broncos pedig nem lassít senki kedvéért, védelmünk a liga egyik legjobbjává nőtte ki magát a nagy…..
December 10-től 22-ig szavazhattak olvasóink, hogy kik voltak a 2012-es esztendő legjobb atlétái a denveri sportéletben, azáltal hogy a szerkesztőségünk által kijelölt 18 fős listáról öt nevet választottatok ki a megfelelőnek vélt erősorrendben. Blogunk történetében immár…..
A 2012-es naptári esztendő végéhez közeledve a Denver Sports Blog történetében immár negyedszer tartjuk meg az év sportolója választást, melyben közkedvelt városunk csapatainak legjobb játékosai mérettetik meg magukat, hogy megtudjuk, a magyar sportrajongók szerint kik voltak az…..
Az utolsó hetekben sem tudta megmenteni a már korábban elszállt szezont a Colorado Buffaloes futballcsapata, és a befejező négy fordulóban is csak vereségeket szenvedtünk, így a program egyetlen győzelemmel zárta a 2012-es kiírást, amely később Jon Embree vezetőedző állásába…..
Egyetlen győzelemre a pozitív mérlegtől, egyetlen győzelemre a rájátszástól, egyetlen győzelemre a csoport elsőségtől. A Denver Broncos ma úgy lép pályára, hogy beteljesítheti a hozzáfűzött reményeket, amennyiben legyőzi soron következő ellenfelét, illetve akkor is, ha a…..
- Tóth Milán írása -Hétvégén rendezik az Észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) nagydöntőjét, és a tavalyi fináléhoz hasonlóan ismét a címvédő Los Angeles Galaxy és a trónkövetelő Houston Dynamo szállhat harcba a kupáért. Egy évvel ezelőtt minimális…..
Coach Sacco 2012.12.02 21:53:42
Az elmúlt hetek kőkemény konferencia-mérkőzésein semmi siker nem termett a Colorado Buffaloes egyetemi futball-csapatának, sajnos a mieinket a Pac-12 legjobb csapatai szó szerint agyba-főbe verik. A tavalyi bemutatkozó évhez képest semmit nem tudtunk javulni, s négy fordulóval a vége…..
A 2012-es NFL alapszakasz lassan a hajrájához közelít, és bár még semmi sem dőlt el, a trendek már kezdenek körvonalazódni. Az eddigi 10 meccs alkalmával láttuk, ahogy a Denver Broncos ügető musztángként szép lassan elszabadul, s mára már száguld a divízió-győzelem, sőt…..
A Colorado Rapids a 2012-es szezonban rég nem látott mélységeket járt meg, és a klub vezetősége természetesen nem tűri a sikertelenséget, máris a jövőre minél erősebb keret létrehozásán fáradoznak, az ehhez vezető első lépésként az elmúlt héten szám szerint nyolc…..
- Tóth Milán írása -A konferencia-döntők első mérkőzéseit rendezték a múlt héten, a visszavágókra pedig fordított felállásban kerül majd sor természetesen, méghozzá a mostani hétvégén. Keleten és nyugaton is sima hazai győzelem született – a Houston Dynamo a DC Unitedot…..
Coach Sacco 2012.11.19 14:17:25
@Filip89: Érdekes döntések...