Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Savas

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van pár apróbb új információnk a kézicsomagos mizériáról, meg itt az idő arra is, hogy tisztázzunk pár dolgot. Az előző posztban írt fontos változást azóta többen is megerősítették, az egyik olvasó úgy fogalmaz, hogy Ferihegyen is pánikszerűen címkézik az összes csomagot, vagyis aki nem vesz…..
Egy rendszeresen Afrikában szolgáló magyar misszionárius kapta az alábbi beszámolót, a Közép-Afrikai Köztársaságból. A terrortámadás egyetlen túlélője nagybátyja annak a lelkésznek, akinek a gyülekezetében a magyar misszionárius három hónapja előadássorozatot…..
Savas 2015.03.28 20:05:59
@Erdelyi Klara: megjegyzem, oda-vissza megay a dolog...magyarul keresztény milicisták ölnek muszlimokat, amiért muszlimok keresztényeket. :(
A Psychic TV is egy olyan legenda, amely talán még egyszer sem szerepelt nálunk, pedig lassan az ezredik lemezüket jelentetik meg. ..
Savas 2014.12.31 00:14:36
@Hasselhoff: Nurse With Woundra várom vagy egy fél éve, a Minden hiába azt mondta, hogy még legalább fél év alsó hangon. :D
Smiló Dávidék pompás és gyönyörűen kivitelezett társasjátékáért a Mutyipolyért már tavasszal lelkesedtem, de akkor még csak néhány fotó volt publikus a remek ötletből. Most végre közzétették a teljes verziót, szép nagy felbontásban letölthető a tábla, a sok…..
Savas 2014.06.30 19:10:24
@Rocky: Egyébként voltak feljelentések a másik oldalról is, kár, hogy még nyomozati szakaszba se jutottak, bár állítlag kéne nekik...
„Legyen ismét Békemenet!″ – hirdette meg Bencsik András az e heti Demokrata vezércikkében, amiben a paksi erőmű múlt héten bejelentett orosz bővítését a magyar függetlenség diadalaként ünnepli (igaz, a szerző már harminc éve is kötődött érzelmileg a…..
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..
Mindig is érdekelt, hogy egy nőt mi visz rá arra, hogy a bugyiját egy zenészemberhez vágja. Eleve nem értem az egész hajigálás logisztikáját, mármint hogy ahhoz, hogy mondjuk Chad Kroeger, a Nickelback énekes-gitárosának a fejéhez hozzávághassunk egy uszkve 2 grammos, kék…..
Savas 2013.11.09 18:11:46
@gibson: igen, pont ezt akartam írni én is. Ráadásul tartalék tanga minden értelmesebb, a novemberi éjszakára és egy potenciális megfázásra felkészült kislánynál van. :)
Rihanna még mindig a Közel-Keleten koncertezik, és miután kiparancsolták Abu-Dzabi egyik mecsetéből, most Izraelben akasztotta ki a rajongókat, amikor megváltoztatta a segget rázós Pour It Up című számának egyik sorát. Az eredeti All I see is dollar signs (dollárjeleket látok…..
Napirokk Új MEX dal!!! 2013.02.17 12:18:38
Régi kedvencünk a MEX, nem keveset áradoztunk már róluk itt a blogon, Most, több éves hallgatás után itt egy vadiúj nóta - a tagságból egyedül ZVG a biztos, a többiekről egyelőre nincs infonk. Viszont mégiscsak lehet abban a pletykában valami, hogy idén jublieumi koncert lesz az…..
Griin Ügynök szóatya és RobotDeck Kapitány ütemördög, aka Zöldrobotmajom garantáltan a  legfaszább és legagybomlottabb duó a magyar repphiphop szintéren.  Egyszerűen nem tudnak normális zenét csinálni: Az albumot innen szívjátok a begyetekbe. Én sírva röhögöm…..
Savas 2013.06.27 15:53:54
Savas 2013.06.27 16:03:11
www.youtube.com/watch?v=Scy7TBLSw24

Ezért hittem vákumosnak...szóval itt meg a sörhimnusz. :D
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
rewrathblog youtube mustra 3 2011.03.16 12:49:00
youtube mustra 3. felvonás Phoenix Vanília égbolt szesszenetén, teljes valóságában, az Artoscsaba által producerált, Ászt nélkülöző kártyacsomag (a teljes albumot egyelőre nem leljük, pedig keressük szerte a hazában) Németi Fanni vizsgafilmje, Deunan Knute zenéjével,…..