Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maocetung

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nehezen hiszem, hogy Európa bármelyik országában előfordulhatna, hogy egy állítólag élvonalbeli történész, az alkotmányhoz készülőben lévő preambulumhoz hozzászólva, kijelentse: Hazája, nemzete, országa, népe bűnös és felelős mindabban és mindenben, amit bárki,…..
maocetung 2011.04.15 21:21:56
@Wérfarkas: Haragtól és elfogultságtól vezérelt cikkeket nem legitimál, ha a szerző igazoltan több tonna iratot tanulmányozott is át. Egyebekben, Ungváry ügynök-történészi karrierje jól mutatja, miféle historiográfus is ő. A tény nagyon egyszerű: Magyaroszágot közvetlenül a kiugrási kísérletek miatt szállták meg, minél inkább és előbb németellenes (antifasiszta) vonalat vitt volna Horthy, annál biztosabban és hamarabb megsemmisültek volna zsidók.
Régóta tervbe vettem már a népszerű Gonosz halott trilógia záródarabjának bemutatását, de csak most jutottam el odáig, hogy értekezzek róla. A videót próbaképpen feltöltjük youtube-ra is, meglátjuk, mi sül ki belőle. Jó szórakozást! U.i.: Az Összeomlás videójának lassan nekiállok, de még nem…..
Ez a játék rövid idő alatt olyannyira felkúrja az ember agyát, hogy muszáj volt bemutatnom. A videó java része improvizáció, és az egész egyben, vágás nélkül lett felvéve, úgyhogy az esetleges hibákért elnézést. ..
Baaad Movies Logan búcsúzik! 2010.09.07 15:20:00
Személyes okokra hivatkozva a blog harmadik, csúnyán fogalmazva inkább „háttérmunkás” - de annak nagyon profi! – tagja, Logan úgy döntött, nem tart velünk tovább a Baaad Movies-ban. Sokszor mondtuk már, hogy Logan volt az ötletadó, az ő fejéből pattant ki a…..
maocetung 2010.09.08 14:26:34
Ahogy ígértük, itt a beszámoló, és ahogy reméltük, a film zseniális volt! ..
Ezúttal nem egy mozifillmről, hanem egy dvd-n hamarosan megjelenő filmről ejtettünk néhány szót. ..
Egy 2006-os akciófilm, mely kicsit a Crank-re hajaz, de van benne annyi stílus és eredeti ötlet, hogy ne felejtsük el egyhamar...
Íme a maratoni hosszúságú bemutatósorozat első része, ahogy megígértük. Jó szórakozást hozzá! ..
Nos, vége a School days bemutatójának. Wangood nem szarozott, az utolsó ész majdnem 20 perces lett, de ettől függetlenül szerintem ez lett a legszínvonalasabb a 4 közül. Egyrészt az előadásmód most már elég rendesen kicsiszolódott, másrészt a film befejezése tényleg olyan…..
Annak, hogy a kommentárom döcögősebb, mint az átlag, többet vagyok csendben, többet hibázom, csupán egy oka van: Egyszerűen lefagyott az agyam a látottaktól, miközben elkészítettem a videót! A Csajozós film létjogosultságára nincs semmilyen épkézláb indok! BlackSheep..
maocetung 2010.05.02 12:03:22
maocetung 2010.05.02 12:04:35
Itt egy újabb videónk! Ez a videó az Ultraviola c. filmről szól, ami finoman szólva is össze lett baszva, de már nincs mit tenni. Mi is csak annyit tudtunk, hogy videót készítettünk róla! Na, itt nem az a dolgom, hogy elemezzem a filmet, ezt már megtette helyettem BlackSheep!..
Többen is jeleztétek már, mennyire jól illene ez a film a sorozatba, és tényleg kár lett volna kihagyni, hiszen nagyon hálás videóalany volt. A sok baromsága és istentelen hülyesége ellenére azonban egyfajta perverz módon lehet szórakozni ezen a filmen. Az idióta beszólások…..