Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninjaboy

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
16:00: Orbán: Magyarország sosem lesz bevándorlóország 16:28: Orbán: a brüsszeli bürokraták a "Soros-tervet" valósítják meg, és "Soros tenyeréből esznek" 28 perc kellett a királyi hírügynökségnek, hogy rádöbbenjenek, a bevándorlóország nem olyan erős hívószó, mint Soros, de amint ez…..
Ninjaboy 2017.09.18 17:01:36
@444: te meg rossz nicket választottál, 888 jobban állna neked. Tényleg, miért nem mész az origora kommentelni? Ja bocs, azt Orbán papa betiltotta, nem bírja az igazságot.
Egyes statisztikák szerint, a motort ért károsodások 70%-a az üzemi hőmérséklet elérése előtt következik be. Rágjuk bele magunkat a témába!..
Ninjaboy 2017.02.04 11:23:22
@Csibefogó: te is funkcionális analfabéta vagy. Ott van, hogy automata. A bogárhátúban vagy a karbis motoroknál automata van? Na ugye,te is csak kötekedni jársz ide.
Ninjaboy 2017.02.04 11:49:23
@nyelv-ész: pl. Opel kadett, 80as évek, mégsem teljesen automata. Meg a karbis motorkerékpárok sem. Szóval ez azért annyira nem evidens.
A gyöngytyúk napjainkban kissé feledésbe merült, pedig régebben igen kedvelt volt. Gyöngytyúklevest vittek a gyermekágyas kismamának, a lábadozónak és joggal, mert valóban erősítő hatású, könnyen emészthető, felséges ízű leves. Könnyű annak, akinek van baromfiudvara -…..
Ninjaboy 2016.05.05 16:23:07
@Peetee: Hát jó, köszi:)
Orbán Viktor tegnap évértékelőt tartott a Várkert Bazárban, amelyben ismét messze kalandozott mindattól, amit ma Magyarországon tapasztalhatunk. Győzelmi jelentésében egy másik univerzumba kalauzolt, ahol minden szép és jó, kormányzásuk pedig egy sikersztori. Mindeközben a magyar valóságban a…..
Ninjaboy 2016.02.29 20:52:09
A@bélabácso: Arra a helikopter leszállóra gondolsz a Szent Imrében, amit elszúrtak, és ennek következtében max galambok szállhatnak le, helikopter nem? Jó vicc...ja és annak az árát is ellopták, felelős nincs, kijavítva nincs.
Tök jók a százalékok, csak szart sem érnek, gondolom abban egyetértünk, hogy 100 forint egy százaléka nem annyi, mint 100 forinté. Arról nem is beszélve, mennyit lopnak el ezekből.
Kedves követőinknek talán feltűnt, hogy kimaradt egy írás a sormintából. (Nem kedves követőink véleménye szerint kimaradhatna az összes.) Bizonyára eljő a pillanat, amikor elegünk lesz magunkból - kéretik nem türelmetlenkedni -, most azonban még igazi vérfideszesként megfogadjuk szeretett vezérünk…..
Ez a menzás sztori nem hagyott nyugodni. Ahogy több kollégámat sem. A Facebookon kialakult ádáz vita hatására úgy döntöttem: személyesen tapasztalom meg a megújult iskolai kosztot. Névtelenül, titokban, épp, hogy nem álruhában, mint Mátyás király. A tapasztalatokról,…..
Ninjaboy 2015.11.16 19:26:39
@Void Bunkoid: Nézd, én a 30-as korosztályban vagyok már egy ideje, de én sem szeretem. És nem azért, mert nincs benne zsír, sőt...szeretem a zsíros kajákat, de a falra mászom tőle, ha valami nagyon inas (most nem a jó kis marhasteakre gondolok, hanem arra ami elrághatatlan), cupákos vagy mócsingos, vagy szenvedni kell az apró csontjaival, ne adj isten szopogatni, ropogtatni. Engem ezektől a hideg ráz és felfordul tőle a gyomrom kaja közben is. A csirkecombot még megeszem, de a szárnyát már nem, és a belsőségeket sem kedvelem. Rosszul vagyok tőlük na...nálunk ez nem volt szokás otthon, így nem szoktam hozzá, ma meg nem vágyom rá. Azt veszem észre, hogy aki faluról, falusiasabb környezetből származik, akár szülői ágon, azoknál ez jobban divat, de mint városi paraszt, jobb kedvelem a színhúsokat.
Szóval elnézve a gyerekek ízlését a fenti leírás alapján, nekik sem igazán hiányzik...
Fiers Gábor Amikor 18 éves koromban a kezembe nyomták a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztatót, halvány fogalmam sem volt arról, hogy mi van. Annyit láttam, hogy van sok egyetem és főiskola, mindenféle teljesen értelmezhetetlen képzési szakirányokkal. Pedig én csak állatorvos szerettem volna lenni.…..
A Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán az RTL Klub állítólag embertelen körülmények között várakoztatta a tehetségkutató versenyzőit – legalábbis ezt állította egy szombathelyi kötélugró csapat vezetője, Bánhegyi Attila a Nyugat.hu-nak. A hírek hallatán mi is…..
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A mostanra már rutinszerűnek tekinthető, pár hónapos kihagyás után visszatérő zombis túlélődráma nem egy látványosan izgalmas, de annál gyomor- és szívszorítóbb résszel jelentkezett, ami után percekig lehetett ülni a fotelben, és emészteni a látottakat. Abszolút, elsöprő…..
A bevezető és elkerülő szakaszok fizetőssé tétele, illetve a változtatás körül kialakult szerencsétlenkedés pontosan olyan, mint maga a Fidesz-kormányzás: pénzsóvár, kapkodó, dilettáns, agresszív, észérveket semmibe vevő, velejéig hazug. Dokumentáltuk már két posztban,…..
Ninjaboy 2015.01.22 07:47:50
@Kisamotors: Jaja, pont ezt akartam írni. Elmegy a kurva anyjába a fidesz amikor azt kommunikálja hogy viszik a megyei matricát mint a cukrot, meg óriási az érdeklődés...persze bazmeg, azért mert belekényszerítették az embereket ebbe a helyzetbe, és aki nem akar a dugóban megrohadni, az inkább fizet, még akkor is, ha egyébként közbe masszívan kurvaanyázik a mocskos tolvajok miatt.
A naponta emberek ezreit, tízezreit szállító járművezetők általában csak rossz színben tűnnek fel a médiában. De a járművezetők is emberek, lássuk az ő szemszögükből a közösségi közlekedést! Egy Mezei Autóbuszvezetőtől kaptuk az alábbi gondolatokat, ezeket most…..
Ninjaboy 2014.09.30 14:31:18
@Ju_li_et: Mondd már meg kérlek, hogy egy több méter hosszú szerelvénnyel ,ami olyan széles, hogy éppen elfér a saját sávjában, miként kerülgesse a kátyúkat forgalomban? Akkor meg az lenne a bajod...
Hidd el, ha rendben lenne a "légrugós" futómű nem éreznél belőle szinte semmit. De nincs...a jó utak az újabb buszokat is szépen tönkretették már.
no emisszió Veszélyes hulladék 2014.08.09 11:42:03
Van Óbudán, a Kenyeres utcában egy hosszú évek óta súlyosan elhanyagolt állapotú üres telek. Ahogy a mellékelt fotón is látható, a terület fémkerítéssel van elzárva, ami persze sokakat nem akadályozott meg az utóbbi években abban, hogy rengeteg hulladékot, köztük veszélyes…..
"Boldog születésnapot, és jobbulást kívánunk neki" - így köszönti a Magyar Úszó Szövetség hivatalos Facebook oldala a Jövő SC 12 éves kis reménységét. Nem akármilyen teljesítmény közel 300 úszót, amatőrtől az olimpiai bajnokokig egyetlen úszóversennyel kiütni, márpedig…..
Ninjaboy 2014.06.24 16:21:05
@MEDVE1978: Én ott voltam. Nem fogyasztottam helyben semmit, csak a zacskós vízből ittam. De más meg nem ivott és ő is beteg lett. Aki meg velünk voltak de nem úsztak csak ott ott forogtak a tömegben, azoknak meg semmi bajuk. Ahogyan a csemeték szülőinek sem lett bajuk, akik nem úsztak. Akkor most hogy is van ez?

És ami félelmetes, hogy pár buta szülőt teljesen le lehetett kenyerezni pár hülye sárga hacukával, amit a kölkök kaptak ajándékba, az h beteg lett a gyerek, le van sz@rva. Az hogy nem volt semmi baja a víznek az ugyanakkora ferdítés, mint az, hogy 22 fokos volt - valójában inkább 20.
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
TComment Miért jó vonulni? 2014.04.16 06:15:00
Bántotta a fülemet a dudaszó, ezért kicsit előrébb sétáltam. Ekkor egy másik típusú zaj ütötte meg a fülemet, melyet a fennakadás okozói keltettek. Motorröfögtetés. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ninjaboy 2014.04.16 07:37:40
@Cockroach: Elmagyarázhatnád konkrétan mi az irigység ebben?
Ninjaboy 2014.04.16 08:05:51
@Cockroach: Ach so, hogy te erre gondoltál!

@mlas45: azért a faxbuk, vv-nézés, füvezés és látszólag értelmetlen vonulás mellett rengeteg dolgot lehet ám csinálni, amelyek megfelelnek az általad állított kritériumoknak.
Vízálló Blog MOM Sport 2014.03.31 19:31:20
Egy februári vasárnap délután jófajta uszodára vágyva a budai MOM Sport Uszoda és Szabadidőközpontba látogattunk el. Az elegáns budai környéken elegáns élményt vártunk, sajnos csalódtunk.  Fotó: http://12.kerulet.ittlakunk.hu/ Parkolni hétvégén az utcán és a…..
Belsőség Heti merítés 2014.02.23 08:28:58
Mizi Írta is a gyerek hogy tuti vétel gyere el nem fogsz csalódni, 0 kilométeres, svájci pap orvos apjának a felesége használta csak minden szökőév húsvétjakor - ő meg a második tulaj és hasonlóképpen törődött vele. Itt már tudtuk hogy egy fosch lesz, de mivel 60…..