Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minta Felismerő

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hetedik kerület egy újabb olyan hellyel bővült, ahol a hamburger felkerült az étlapra, de most a helyzet egy kicsit más, és pont ezért a megszokttnál nagyobb izgalommal vetettem bele magam én is a tesztelésbe...
Minta Felismerő 2017.08.02 15:38:37
@Jancsa Jani:
Te kezded ugy az irast, hogy "A hetedik kerület egy újabb olyan hellyel bővült, ahol a hamburger felkerült az étlapra".
De en nem vitatkozok, csak leirtam, hogy a zsemlemorzsaval toltott zsemle az nem burger. Azt persze ertem hogy biztosan a toredeke az eloallitasi koltsege egy fasirozottnak, mint egy finom marhahusos hamburgernek.
Persze tolem leburgerezhetsz barmit, akar egy felbehajtott pizzaszeletet is, de attol meg nem lesz burger. :)
Minta Felismerő 2017.08.02 15:38:39
@Jancsa Jani:

ps. Viszont maga a cikk kifejezetten hasznos, csak mar az elso mondatban kiemelnem, hogy ennek a szendvicsnek koze nincs a burgerhez.
Minta Felismerő 2017.08.02 15:48:43
@Jancsa Jani: koszi, az valoban teljesen korrekt :)
Tegnap az Indexen megírtuk, hogy a magyar köztévé az utóbbi idők egyik legnagyobb üzletét kötötte a BBC-vel, mármint a BBC számára volt az, hiszen anyagköltséggel együtt 378 880 eurót fizetett az MTVA egy rakás tartalomért. Ezért összesen 335 órányi műsort kaptak, melynek nagy részét, mintegy 148…..
A K-208 Kézműves Burger Műhely a Nyugati Pályaudvar, és egyben a West End City Center közelében található. Így aztán hamar ide lehet keveredni, semmitől sincs túl távol. A hely nem túl nagy, de azért találunk benne jó pár széket és asztalt. Ebéd időben azért nehezebb már helyet találni. Belépés után…..
Már azt hittük, nem tudunk izgalmasabbat mutatni a szoci majálisról Orbán Viktor kolbászánál, amikor hirtelen felbukkant Zagyva Gyula hatvannégy vármegyés csapata a Városliget közepén. Velük jött Gaudi Nagy Tamás is, és egyenesen a Jobbik? Nem! nevű állítólag civil…..
Minta Felismerő 2010.05.02 21:02:06