Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bari490

46 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában ezt szotuk mondani, amikor valaki rákérdez, hogy hova lettek a barik. Tavaly ilyenkor még beborították a házat. Gyakorlatilag mindenhol volt egy -egy báránynak álcázott tárgy.Erről bevillan egy beszélgetés itt a recepción.- Ez olyan vicces itt nálatok Bari, hogy ilyen…..
Bari490 2009.10.14 12:24:50
@annamarie: Szia! Annyira nem bánom, hogy nagyon köszönöm, azt is hogy kommentelsz és azt is hogy kiraktál az oldaladra( ami nagyon tetszik és most jól elmerengtem, hogy nekem is költöznöm kéne? Csak én sajnos nem vagyok olyan profi blogoló mint te)
Hátha belelkesíted az olvasóimat, hogy írjanak.! Állítólag nem te vagy az egyetlen olvasóm :))))
Millió puszi:
Bari
Mi az a Stílusos Vidéki Éttermiség? Gondoltunk egy nagyot, és február utolsó vasárnapján, 26.-án, randevúra hívjuk a gasztronómia szerelmeseit, hogy bemutassuk 8 különleges vidéki étterem konyháját. A légyott helyszíne a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** a…..
Mióta az eszemet tudom járunk kiállításokra, de vásározni még soha nem voltam. Bár már a februári Wampon is megjelentünk, de oda nem jutottam el személyesen, most vasárnap viszont úgy alakult, hogy el tudtam menni a Millenárisra....Vicces dolog ám a pult másik oldalán állni. A…..
Amíg emlékszem arra a bizonyos jelszóra gyorsan írok még a közelgő eseményekről ( valamint ezúton feladnék egy álláshirdetést 10-12 év körüli hekkereknek, akik időnként beengednek a blogba, vagy emlékeznek rá, hogy hova írtam fel a jelszavamat)Mivel nyakunkon a nőnap…..
Bari Naplója Újra a fedélzeten 2011.02.22 18:25:00
Óriási dolog történt! Megtaláltam a blog.hu jelszavamat, ami most vagy azt jelenti, hogy rendszeresebben fogok írni. Vagy nem... mindenesetre lenne miről.Első körben a legfontosabb szolgálati közlemény: idén is volt felújítás és rendesen szét is vertük a házat. Vagyis inkább…..
Amikor azt mondja egy vendég , hogy olyanok vagytok tisztára, mint..... Akkor 2 dolog lehetséges: a, jól megsértődünk, hogy egy másik hotelhez hasonlítanak minket b, jól megnézzük magunknak a másik szállodát Mi a b verziót választottuk ( bár bizonyos esetekben fenn áll az a…..
Bari Naplója Vulkán történetek 2010.04.23 11:08:00
Lassan már lecseng a káosz és remélem így is marad.Ideje, hogy számot vessünk a vulkán hatásról :)Nem gondoltam volna, hogy Izland ilyen közel van.Pedig igen.Nálunk is volt lemondás a repülők miatt.Közben viszont olyan vendégünk is lett, aki Dublin helyett válaszott…..
Bari490 2010.04.23 12:58:26
@HIBU: Szia Peti!!!!! Köszi az előző bejegyzést! Kicsit lök a lendületemen. Mindig elfelejtek blogot írni ....
Sőt ha majd unatkozol elmondhatnánd, hogy hogy lehetne egy kicsit apdételni ezt az oldalt!
Bár a ház még szokásos téli álmát alussza ( és meglepő módon idén szét se vertük nagyon) mi azért nem nyugszunk. Családunk apraja nagyja résztvett a hétvégi Valentin napi őrületen, ami a falu több pontján zajlott.Az egész úgy kezdődött, hogy ültünk a reform kávé klubban…..
Úgy vagyunk mi ezzel szállodások, hogy már nem tudjuk, hogy mivel kedveskedjünk a vendégeknek. Mindenféle jópofaságokat teszünk be a szobákba, legyen az gyümölcstál, vízforraló varázslatos teákkal, fürdőköntös, rózsaszirmok és a sor végtelen, csak a pénztárca és a…..
Az egyik novemberi rendezvényünkhöz kerestem helyszínt és annyiféle paraméternek kellett megfeleni, hogy- miután saját kútfőből lila gőzöm se volt -segítségül hívtam borász-szőlész-pincész-pletykász körökben jártas, mindezekben szakértő házibarátunkat : CsutitElmondtam,…..
Bari Naplója Az idők szava 2009.10.12 21:08:00
Azt igazán senki nem mondhatja rólam, hogy számítógép őrült lennék. De tényleg. Ettől függetlenül előrébb léptem ( magamhoz képest) és megalkottam ( oké segítettek-de csak egy kicsit a Nomád Facebook oldalát!Mindezt azért, mert annyira 21.századi, meg mert jópofa, meg aki…..
Bari Naplója Horrible Histories 2009.09.29 18:53:00
Bár én már nem az a generáció vagyok, de én még úgy tanultam a történelemet a gimnáziumban, hogy Marx mit mondott a rómaiakról.... Szerencsére ez sem vette el a kedvem a témától, ami azért jól jött megboldogult idegenvezető koromban.Viszonylag érdekes megközelítésből…..
Picit nagyképű a cím, de úgy döntöttem, hogy indítok egy sorozatot arról, hogy mik azok a vicces eszközök,amik hatással vannak a vendéglátásra. Szóval nem  a sous vide technológiáról lesz szó, mert arról fogalmam sincs. Viszont épp a Naturland vadiúj gyümölcsteáit…..
Arról már volt szó, hogy van nekünk kerti tavunk, meg tavirózsánk, meg 3 db halunk is ( név szerint: Willy, Wanda és a fantáziadús nevű Koi) De arról szó nem volt, hogy egyszercsak tele lesz a tó egy halom kicsi fekete hallal....Kb egy hónapja vettem észre, hogy egy nagyon pici, de…..
Bari Naplója Vakond kaland 2009.08.13 09:52:00
Tegnap meglátogatott minket Klárika a vakond.Abból gondoljuk, hogy Klárikának hívják, mert mi más miatt venné a fáradságot egy vakond, hogy megmásszon egy-két lépcsőt és keresztül kotorjon ( szakkifejezés: kavirnyákoljon) a hajópadlón, perzsaszőnyegen és miegymáson, ha nem…..
Elnevezését pedig a készítési technikáról és a hozzá szükséges időről kapta.Az ötlet kb ezer éves, minden féle verzióban megszületett papíron, agyban, fotókon, de sose készült el. Voltak kísérletek, de aztán valahogy mindig hamvába holt. Az első nekifutást Kenya…..
Bari Naplója Study még.... 2009.06.27 14:34:00
Akkora legújabb cikk, amelyben annyi javítást eszközölnék, hogy reggeli büfét nem a falusi vendéglátók hordták össze, hanem anya egyedül, viszont a fotók közt főszerepet játszik a belga varrógép és a hempergő :)..
Bari Naplója Coffee in a tea pot 2009.06.23 21:32:00
Mindig tanul az ember valamit. Mert azt is tudom már, hogy miért kehely alakú a rozés pohár, meg, hogy fekete teát fehér porcelán csészéből iszunk ( kisujj kicsit eltart...), de ha menta levéllel akkor üvegpohárból és így tovább. Ráadásul hajlamos is vagyok rá, hogy ragaszkodjak…..
Beindultak a cikkek kis falunkról. Jó volt a megérzés, tényleg jól érezhették magukat nálunk az újságírók. Legalábbis én ezt szűröm le a következő két írásból:A Metropol cikke , jó sok fényképpel, amiket érdemes megnézni, mert szerintem nagyon jól sikerültek.Valamint…..
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy van kerti tavunk:)Lassan, de biztosan elkészült. Kicsi, bájos és a miénk. Úgyhogy gyorsan vettem bele halakat is. Hármat. Ha megélik a holnapot, akkor tartunk keresztelőt is. A kis fekete csíkos hátú aranyhal Willy lesz az tuti , mert nem volt könnyű…..
Bari Naplója Üres a ház... 2009.06.11 19:43:00
Nem biztos, hogy jó ötlet, ha egy szállodás ezt nyilvánoságra hozza, de olyan hihetelenül jó volt az a két nap. Nem is nagyon értjük , hogy történt, de így alakult.Ráadásul a legjobbkor jött, mert már körmünkre égett a befőzés.Úgyhogy ment , ki merre látott, zölddiót,…..
Remélem a közeljövőben özönleni fognak a Noszvajt bemutató cikkek mindenféle médiában! Legalábbis az az érzésem, hogy az a 17 újságíró, akik meglátogattak minket a múlthéten, nagyon jól érezte magát kis falunkban.Az egész ötlet még a télen született egy "reform…..
Bari Naplója Borajánló tréning 2009.05.19 19:47:00
Nem, ez nem a legújabb csomagajánlatom, hanem én vettem részt rajta. Az Egri Borút Egyesület szervezésében kb. 20-an voltunk részesei az oktatásnak. A cél a kultúrált borfogyasztás szakmai megalapozása. Azaz nehogymá a vendég többet tudjon a borról , mint mi. Fantasztikus…..
Izgalmasan alakult hírességek terén a múlt hét Noszvajon.Hét elején a Vasas vízilabda csapata látogatott szűkebb hazánkba egy ebéd erejéig az újonnan megnyílt Magtár Fogadóba. Teljes titoktartás mellett érkeztek a fiúk. Annyira titkosan, hogy nagyon... Azért este már lehet…..
...imádott vendégünk, a Tavasz. Napsütéssel, hangos madár csiripeléssel és azzal a jellegzetes illattal. Végre már!Szóval, ha senki nincs a recepción és a telefont is kicsit lassan vennénk fel, az azért van ,mert KINT VAGYUNK A KERTBEN! :)))..