Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papux

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Pont attól a stressztől kellene megkímélni a gyerekünket, hogy igen, apa is lehet gyenge, apa is sírhat, és én odabújhatok apához és megvigasztalhatom. Ő is ezt teszi. A kőbe vésett nemi férfiidentitás hamis. Mások az eszközeink, én nem tudok szoptatni, a feleségem meg nem…..
papux 2010.05.01 23:13:00
@Pierr Kardán:
Komoly tévedés, abszolút spontán felháborodás szülte a kommentemet. Az, hogy valakitől ilyen primitív sommázat telik csak a téma kapcsán, némileg felbosszant. Egyszerűen fogalmazva a sutyerákság csimborasszójának tartom. Nem is akarom arra pazarolni az időmet, hogy az ilyen "szánalmas marhákat" győzködjem, inkább annak örülök, hogy olvashatok olyan véleményt is, mint amilyet pl. siss megfogalmaz. Feladatmegosztás nélkül egyszerűen nem megy,és kész, ezen nincs mit cifrázni. Ha pedig egy apának csak annyi az igénye,hogy pénzelje a pereputtyot, az lelkileg elég sivár lehet.
Csók,
Apu Papux
papux 2010.05.01 14:34:53
Kedves @Közöd???:
Nyilván elkerülte a figyelmed, hogy nem nejlonotthonkában sürgő-forgó, feminin, férfiatlan, a feleség rabigájában sínylődő emberekről és embereknek szól ez a kezdeményezés, hanem némi empátiával rendelkező, s az érzelmeiket normális módon vállalni merő apákról. S mi sem bizonyítja jobban, hogy nem árt beszélni erről a témáról, hogy láthatóan vannak még olyan neander-völgyi szemlélettel megáldott, korlátolt arcok, akik a munkamegosztást, az érzelmek kifejezését, a másikra való odafigyelést papucsságnak tartják, s a férfiasság lényegét - gondolom - az izzadt hónaljszagban és disznóviccekkel tarkított sörözésekben fedezik fel. (Magam is imádom a sört, de ez abszolút nem gátol meg abban, hogy részt vegyek a család életében.)
Szóval nem árt, ha picit gondolkodsz, kedves Közöd???
Egyébként kiváncsi volnék, te magad házas vagy-e, van-e gyereked, tehát van-e egyáltalán tapasztalatod abban, amihez ilyen "felvilágosultan" hozzászólsz?
Üdv,
Papux