Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falesny

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Elolvastam ma Török Gábortól Piroslapig valamennyi blogbejegyzést a készülő új Alkotmányról.Homály,indulat.Mélyéről párolog a bögre.Nagyon." Ez volt Deutsch Tamás EP-képviselő úr átfogó, twitterén közzétett álláspontja: Részünkről megtiszteltetés,…..
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
 És még azt mondják, hogy vannak szakmák, ahol nem lehet lopni. Naivak vagyunk nem vitás.Habár bizonyára nem elegáns a sajtószabadság pusztulásának napjaiban azok viselt dolgaival foglalkozni, akik legelöl hordozták mindenkoron az erkölcs el-el lobbanó mécsesét,…..
falesny 2011.01.09 09:56:58
@puffatag:
HÁHÁHHÁ te nagyon vicces vagy.:D:D
A karácsony harmadik napja az, amikor az embernek már a fülén is bejgli ömlik, levegőt csak szuszogva vesz, és a halászlé vagy a közértben vett kilós szaloncukor gondolatától is kirázza a hideg. Ilyenkor tilos bármit is csinálni, a távkapcsoló emelgetésénél és a gombok…..
A Facebookon el lehet rejteni a kapcsolati státuszt? Nocsak. Jó tudni. (Úgy veszem, hogy ez a szakítás a Social Network című film kapcsán jött elő) (Egyébként: meg ezerszer megmondtuk már, hogy külföldiekkel ne.)Ő: nálam tíz esztendővel idősebb, külföldi férfi (MPG)Én:…..
falesny 2010.12.12 05:21:48
A vita tovább gyűrűzik: lehet-e egy kapcsolatban meztelen nős képeket bámulni, vagy sem? A kép innenAz előző kapcsolatomnak öt éve lett vége. Történt ugyanis, hogy az én drága egyetlenem pornográf képektől hemzsegő weboldalt üzemeltetett, amin jót csámcsogtak a haverjaival,…..
falesny 2010.11.28 02:33:30
@mütyür:
akkor te meg egy lány, és én meg egy kamera.vagy kamerás mobil?:D
féltékeny vagy?broooáf.:D:D
falesny 2010.11.28 02:54:20
@Szaffy82:
soha nem használok gumit.
Jézus nem szereti.
falesny 2010.11.28 02:54:57
@mütyür:
na,erre én lettem féltékeny.:D
Interneten ismerkedni szigorúan tilos, ezt már sokszor elmondtuk. Ugyanakkor megértem a levélírót, szörnyű a netes húspiac, erről már volt egy korábbi posztunk, és semmi okosat nem tudok hozzáfűzni.A kép innenKedves Szakítósblog! A történet netes társkeresés közben…..
  Először is, egy jóízű ásítás.   Aztán: megszámlálhatatlan alkalommal foglalkoztunk mi már Magyarország nemzetközi megítélésével, sajtójával, különös tekintettel a két évtized alatt szépen kicsiszolódott riadóláncra a budapesti intellektuálisoktól a berlini…..
falesny 2010.10.16 12:59:46
@pistola:
Mondjuk, mikor a bevándorlók(arabok,fekák), autókat,rendőrségeket gyújtanak fel átlagosan évente kétszer.
Pl mikr egy szegény,szerencsétlen a rendőrök elől menekült egy bűncselekmény elkövetése után, és agyonütötte az áram.
Aztán a szemét rasszisták miatt napokig égett Párizs azon kerülete.
falesny 2010.10.16 12:59:46
@pistola:
Mondjuk, mikor a bevándorlók(arabok,fekák), autókat,rendőrségeket gyújtanak fel átlagosan évente kétszer.
Pl mikr egy szegény,szerencsétlen a rendőrök elől menekült egy bűncselekmény elkövetése után, és agyonütötte az áram.
Aztán a szemét rasszisták miatt napokig égett Párizs azon kerülete.
falesny 2010.10.16 13:05:08
@pistola:
de ez egy európai jelenség...
Nagyon jól viselkedhetett előző életeiben Mukesh Ambani, India leggazdagabb embere, hiszen karmája (és a Forbes szerkesztői szerint) 2014-re ő lesz a világ legvagyonosabb milliárosa. A 29 milliárd dollárjával jelenleg negyedik leggazdagabb, gonosz jóllakott napközis külsejű Ambani…..
Fogynak a hülyék.Punci EszterházyTizesikrekPillecukorAlaposan dokumentált My FocusbanCicikÉpp fürdeni készültem..
falesny 2010.10.15 14:45:15
@Kicsihuszar:
az a durva,hogy elég népszerű a csajok/pasik alkalmazásban a pontszámai alapján..(adatlap alja)
Én tökéletesen megértem, hogy a lány a macskát választotta, ilyen a világon nincs. Rusty kalandjai a cukiságonez nem a történetben szereplő cica, csupán azt illusztrálja, hogy milyen édes tud lenni egy állat   Én 27 nő, ő 36 férfi. Kollegák voltunk. 4 évig.…..
„Csakhogy én tudok viselkedni ittasan, ő pedig rendszeresen csinál valami balesetet, már kétszer esett el lépcsőn, és számtalanszor esett le bárszékekről” – na, most aztán feldobták a labdát! A következő menetben a nő és az alkohol bizarr kapcsolatában fogunk…..
Ebben a történetben nagyon sok a felkiáltójel. Feltételezések szerint a felkiáltójel eredete a latin IO  indulatszóra vezethető vissza, amelyet kezdetben a felkiáltómondatok végén egymás alá írtak, s ennek a leegyszerűsödött formájából nyerte el a mai…..
falesny 2010.10.07 13:21:07
falesny 2010.10.07 14:23:22
@BARI:
ügynökkém!
:D:D:D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
??????????????????????
„Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok? Ez tévhit…” - A stoppolás nem magányos lányok műfaja, pláne ha alkalmi sofőrünk utána üldözni kezd. Pedig a lány először szándékosan félrevezető helyet ad meg…..
Minden love story ott fut zátonyra: hogy én akkor én/ő egyetemre került(em). Tisztelt szakítóblog, íme az én kis történetem, ha tetszik kirakjátok, ha nem akkor nem J   Talán a cím lehetne: Amikor nem a szerelem a hibás.   Üdv minden kedves sorstársnak!   Vágjunk…..
„Konkrétan nem tudom, hogy megcsalt-e, de elég sok bizonyíték ezt mutatja. Ennek ellenére viszont én február óta szenvedek” - az „Átvert, de vissza akarom kapni” kategória következő darabja. Levélírónk egy pasi, aki teljesen kiábrándult már a nőkből , ám…..
falesny 2010.10.04 13:21:39
@Dövan:
nem gyenge kívánságlista.:D:D
Ha még hozzáírja a valódi kívánságait is, akkor már talán kijön a két oldal.
Hejjes,magas,pénzes,nagypélós...stb..
Praxis Szarházi kommunista beteg 2010.10.02 12:37:00
Kedves Blog!  A tegnapi nap folyamán olyan történetnek voltam fültanúja, amelyet el sem hinnék, ha más mondaná. Lehet, hogy sokan legyintenek majd, de én és még jó páran, akik jelen voltunk az esetnél megerősíthetjük, hogy 2010-ben mik történnek a magyar egészségügyben.…..
Subba Subba szív iWiW: GIZDÁN 2010.09.24 08:30:00
Egyétek vegyétek! Megdolgozott az IGEN-ért Nyári tábor Tibivel (többi kép is kötelező, fotosopp artista!) No comment GIZDÁN Öcsi tetoválja nev fatert (nevelő!) MiLF Csöcsi Fasztorta CORFU - a megvalósult álom Csöcsi2 PiLF Csöcsi3    Biztos hallottatok már arról -…..
A végén igencsak megijedtem, amikor a lányról kiderül, hogy magyar-kommunikáció szakos, de azért továbbra is reménykedem, hogy nem rólam szól a sztori.A kép innen Happy endes szakítós sztori következik. Tavaly decemberben kezdődött, pár nappal azután, hogy megjelent itt a…..
falesny 2010.09.22 10:52:58
„Egy másik fiúval rendszeresen felesben fizettük a számlát, eszébe sem jutott gálánsnak lenni. Szerintem egy randi igenis lehetne izgalmas és élvezetes, sőt emlékezetes dolog” – az alábbi levél még márciusban érkezett, de rövidsége miatt nem láttam értelmét…..
falesny 2010.09.15 10:40:27
„Totálisan meg voltam hatva ettől (a férjemtől annak idején fele ennyi törődést se kaptam), ami azt illeti, egész életemben hálás leszek neki ezért” - Befutott első levelünk az Akkor és most felhívásunkra, szerzője ráadásul az Év posztja játék nyertese. Egy…..
  Megígértük, hogy ha nem rendetlenkednek a kedves kommentelők, akkor közöljük a tegnapi Gyurcsány-féle konferenciáról készült videónkat. Persze rendetlenkedtek, de ha már megvágtuk az anyagot, nincs szívünk megtartani. Először Molnár Csaba beszédét tesszük közzé,…..
Style by Me Ki a szép? 2010.09.09 14:22:00
Jó pár évvel ezelőtt olvastam Asne Seierstad: A kabuli könyvárus című könyvét. A könyv nagyon tetszett, az írónő maga is burkát öltött és elvegyült a helyi emberek között. Könyvében betekintést enged abba az afgán világba, ahol a nő ma sem mehet a testét tetőtől talpig…..
Emlékeztek még a szarós lányra? Olvassátok el azt is újra!A kép innenHello mindenkiKet napja tevedtem ide, olvasok ezerrel es most beugrott az egyik legfrappansabb lekoptatasom...Evekkel ezelott tortent, ha baratnom nem emlegeti fel a minap tan el is felejtem, pedig hangosan rohogok ha…..
De régóta vártam már egy jó kutyás szakításra! (Milyen babakocsis sztori?)A kép innenSziasztok!Én küldtem be a babakocsis sztorit, most pedig a bátyám egyik szakítását osztanám meg veletek, természetesen az ő hozzájárulásával. A történet idején bátyám 22 éves volt, a…..
falesny 2010.09.09 16:42:10
@Muha:
nemnem.a csaj dolga a szülés.