Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balfaszék

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztévé napi szappanopera-kísérlete, a Marslakók csúnyán beleállt a földbe, a nézettsége közel van a statisztikai hibahatárhoz, azaz könnyen elképzelhető, hogy nem is nézi senki a rokonokon és a haverokon kívül, csak azt a Nielsen nem tudja mérni. A televíziózás egyetemes…..
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
balfaszék 2012.07.16 19:56:18
@Jari Litmanen:
Én inkább így mondanám:
Kevés, ki megfelel, akarom mondani elenyésző.
balfaszék 2012.07.16 22:57:57
@Szalahadin:
Ha már villamos. Talán azért, mert nap- nap irrítál a tuc-tuc a mobiltelefnjaikról.
Egész kötetet lehet teleírni olyan esetekkel, hogy a jelenlegi kormányzóerők vezető képviselői mondanak valamit, aztán ugyanarról mást állítanak, s mintha mi sem történt volna, úgy lépnek tovább. Először az ember elpirul (nem a hazudozó, hanem aki hallgatja), s azt mondja: ej,…..
balfaszék 2012.06.16 21:52:47
Tájékoztatás magánnyugdíjpénztári pót-reálhozam kifizetéséről

Az OTP Magánnyugdíjpénztár Vagyonkezelője a Pénztár részére 2012.05.16-án 596,6 millió forintot utalt át, visszatérített költség jogcímen. A Vagyonkezelő által megfizetett összeget a Pénztár 747.646 fő volt és jelenlegi pénztártag között - a 2011. május 31-én fennálló egyéni számlaegyenleg alapján - vagyonarányosan felosztotta. Egy tagra átlagosan 797 Ft visszatérített költség jutott, a legmagasabb összeg 9.810 Ft volt.

A tagi számlát megillető összeg az aktív tagok egyéni számláján jóváírásra került, míg a 2011. február 28-ai időponttal visszalépett tagokra jutó legalább 1000 Ft-ot elérő összeg az érintett tagok részére pót-reálhozam jogcímen kifizetésre kerül. Ezen utóbbi kifizetés mintegy 200.000 volt tagunkat érinti. Amennyiben az egyéni számlára eső összeg az előző évben visszalépett tagok esetében nem éri el az 1000 Ft-ot az OTP Magánnyugdíjpénztár a számviteli előírásával, valamint a Felügyelet által is tudomásul vett intézkedési tervével összhangban – nem utalja át az egykori tagoknak, hanem átadja a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapnak, az állami nyugdíjrendszerben vezetendő egyéni számlákon történő jóváírás céljából. Az 1000 Ft alatti pót-reálhozamban részsültek száma megközelíti a 537.000 főt.

A Pénztár a pót-reálhozam kifizetést 2012. június 18. és 2012. június 30. közötti időszakban hajtja végre, az előző évi kifizetés pénzügyi teljesítési irányának megfelelően. A Pénztár a kifizetett összegről elektronikus, és vagy postai levél útján is küld értesítést minden olyan visszalépett tag részére, aki felé pót-reálhozam kifizetést teljesít. Az 1000 Ft alatti pót-reálhozamban részesültek írásos értesítést nem kapnak.

Honnan is van ez a pénz, mi lesz vele, Selmeczi hol vagy?
balfaszék 2012.06.16 21:58:06
@еndike: kérhetnék én is a szerből?
balfaszék 2012.06.16 22:05:13
@еndike: ez oké, de máshol ezért kivégzés jár.
"...ne kurválkodjatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az farizeusokat az ő igen nagy kegyelméből..."Mekkora lehet a baj egy olyan országban, ahol a kormány lelki üdvéért imakampány zajlik, ahol az éjféli mise nem múlhatott el szeressétek a…..
balfaszék 2012.01.15 09:04:15
@komment1: Bla-bla-bla
Szerintem előzd meg a ministránsokat.
Nem csak leszopom, be is nyalok Néki.
Egy spekuláns esete a Világgazdaság.hu-valŐszi írásomban elégedetten csíptem végre nyakon egy "újságírással" piacot befolyásoló, közben forint shortot kezdeményező nemzetközi bankházi alkalmazottat.Nem hinném, hogy törvénytelen lenne amit tett, de jól szemléltette…..
Most olvasom milyen szép éjféli misét celebrált Erdő Péter bíboros úr, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Bazilikában. Könnyen meglehet, hogy bejgli kómát vagy töltött káposzta mérgezést kaptam, de akkor sem emlékszem az evangélium melyik részéből idézett a…..
balfaszék 2011.12.26 15:48:58
@bohumil stejskal:
Mondhatnám az Ő igéjüket hirdetve:
Testvérem, szívemből szólottál!
Édesanyám úgy jegyezte meg egy életre James Hetfieldet, hogy a Metallica énekes-gitárosa, persze csak úgy rocksztárosan, de premier plánban köpött egy óriásit, amikor éppen zenekarával együtt lerótta tiszteletét a Freddie Mercury emlékére tartott wembleys gigakoncerten. A hazai…..
A BKV a jelek szerint annyira átállt költséghatékony üzemmódba, hogy saját alkalmazottaikat is képesek folyóvíz nélküli konténerben elszállásolni, amíg felújítják a 2-es villamost. Szerencsére a szart nem, csak a mosogatóvizet kell az utcára önteniük, amit dizájnos…..
balfaszék 2011.08.01 19:07:51
@shitgun:
Anyád meg egy férget lökött ki a világra.
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
A szombati meccs előtt is átadtuk a szót a Nyugat-Európában több klubnál is foglalkoztatott László Csabának, hogy okoskodás helyett mi csak szotyizhassunk meccs közben, most is megkérdeztük tőle, hogy mire számíthatunk Mourinhótól. Látványban semmi jóra, de nem esélytelen a…..
Schmitt Pál nem hülye – ezt mindjárt az elején szögezzük le. Amikor a minap kipattant államfőnk legújabb nyelvi ámokfutásának híre, sokan nem így gondolhatták. Kéretik revideálni ezt az ítéletet! Schmitt Pál csak a dolgát végzi: amikor bohócot csinál magából,…..
A Lázár János által is képviselt világnézet azért olyan gyakori társadalmunkban, mivel ez maga a kádárizmus. Az élet egyetlen mérőeszköze, hogy ki mennyit keres, milyen jólétben él. (Fotó: Segesvári Csaba/delmagyar.hu) A hétvégén ismét új információkkal gazdagodtunk…..
balfaszék 2011.03.21 14:28:34
hogyvolt VV4 - 4X87 2011.03.14 15:00:00
A tegnap esti összefoglalóról a szakközépiskola jutott eszembe, pontosabban a gépírás órák. Hosszú hetekig vertük a mechanikus Erika ill. Optima írógép billentyűzetét a metronómra. Hosszú hetekig semmi más nem történt, csak a metronóm kattogott és hangosan bégettük az…..
Subba Való Világ: Gigi 2011.01.24 19:37:00
EOS MODELS, Rácz Ildikó, Gigi   Előljáróban: Nem, nem fizetnek érte, csak szimplán veregetnivaló. Miért nem lehet csak lesegetni a képeket?..
Már megint nem tartom egy ígéretemet: a szaknyelvek ekézését jövő héten folytatom (ha esmég közbe nem jön valami). Most ugyanis új év van, és ha újév, akkor újévi beszéd, amit hagyományosan a köztársasági elnök tart. Tudjuk: nem akármilyen köztársasági elnökünk van,…..
balfaszék 2011.01.01 16:38:10
Reméltem, hogy legalább a hétvégét megússzuk nyugdíjügyben, de nem, sajnos nem jött össze. Egyrészt péntek este feltették az törvénytervezet pontos szövegét, melyet tágra nyitott szemmel olvashattunk szombaton. Vasárnap pedig jött egy igazán szórakoztató Matolcsy-interjú a…..
balfaszék 2010.11.30 18:58:45
@Conv:
cigányiával egyetértek
szerintem, a nagy identitás ürügyén, az APEH küldhetne egy kimutatást, a hozzá feliratkozóknak, mennyit is fizettek-, illetve mennyit is kaptak(nak)
elég csak ez Önkormányzati kifizetéseket realizálni, mikor fennen hirdetik a hovatartozásukat.
+ amit megint beléjük fecölünk, hogy a döghúst ezüst evőeszközzel tépjék
szocfideszbaljobbliberálzöld leszarom
balfaszék 2010.11.30 19:21:28
@igényes:
Elég lesz 12-es betűméret, mert voltam olyan hülye, hogy éltem az ÖEP-pel, és bátorkodtam szemvizsgálat után, bifokális lencsét kérnem a Pierre Cardin keretemhez, idomulva az Önök stílusához.
balfaszék 2010.11.30 19:32:07
@igényes:
A barátság elfáradt.
Szólhattál volna haveri alapon, hogy 2-vel beljebb legyek!
Játszani jó, pénzt nyerni pláne, ha a kettőt vegyíti az ember, megkapja a televíziózás egyik legrégebben létező és egyben legegyszerűbb műfaját, a tévévetélkedőt. A Tv2 40 milliós játszma című műsorának kitalálói ráadásul az eddig sem túl bonyolult műfaj drasztikus…..
balfaszék 2010.11.30 16:53:22
@M11an:
szerintem, az a nyertes, ki, a másik taknyát felszívja
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
Tavaly és idén is úgy adódott, hogy alig több, mint egy napot töltöttem Londonban: egyik este érkeztem, másnap este eljöttem. Üzleti ügy, konferencia szerdán, szabadprogram csütörtökön, de csak 16:30-ig, mert indulni kell a reptérre. Kíváncsi voltam, mit lehet ennyi idő alatt…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
balfaszék 2010.09.04 13:21:24
@Érdekes:
Nem hiszem,hiszen neveltetés kérdése.
Ezt kellenne átgondolni (a szülők támogatottsága (három gyerek ide? /legyen öt, és még fényezni is tudom magam, mint hithű mi?;, tanárok megbecsülése hol van?)
A propaganda, álintézkedések szöveg nem érdekel. A fikázók gondolkodjanak, ha írni nem Tudnak.
Nem Jancsi bácsit sírom vissza.
balfaszék 2010.09.04 13:37:11
@Bokány:
Majdnem felsoroltam.
balfaszék 2010.09.04 13:59:15
@tequilbalu:
A Felmenőid sírja is a guglin van, ugye?
  Amióta a tévénket elcseréltük egy TR-200 típusú Motoros Forgó Nyakkendőtartóra Ionizálóval, azóta a nyaralásokat általában tévézéssel töltjük, már ha sikerül olyan nyaralót találni, ahol van készülék. Ilyenkor igyekszünk ugyanis pótolni mindazt, amiről év…..
Minden bizonnyal emlékezetes nap lesz Kósa Lajos számára a június 3-i, csütörtöki nap. Szavak helyett beszéljen inkább az alábbi grafikon:   Nem tudtam azonosulni a forradalmi helyzettel és biztos ezért állok értetlenkedve Szijjártó Péter szavai előtt, amikor azt…..
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
balfaszék 2010.05.11 17:21:32
@Cyr:
mert fene sokszor krváztál (ami, ugye viszi a pízt!).
balfaszék 2010.05.11 18:17:09
@Cyr:
Igaz, elpuhultam, de nem a jóléttől.
balfaszék 2010.05.11 18:34:20
@Pincode:
hi-hi