Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fecccó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bréking Internet! Azonnal törölni kell az interneten található Playson MC videóklipeket! Üdvözlöm kedves "Subba Zsazsa"! Az oldalon szereplő playson mc videot a YuuTube oldalról töltötte le, ami jogellenes! A YouTube Vezetőségével már kapcsolatban vagyok, mivel ügyfelem,…..
Subba Ez fájni fog 2010.09.10 14:47:43
Subba WTF: International Stár 2010.08.03 14:19:00
fecccó 2010.08.03 14:28:23
Végre itt a jó idő Tegnap azt hazudta az időjós picsa, hogy jön a jó idő, végre itt a péntek, végre itt az iWiW válogatás!Fasznyalóka fasztorta helyettBandi jó bőrben (Subba szív iWiW Klasszik)Savos tortaFotosop ArtistaCsöcsi 1Csöcsi 2Én és a nagy képű haverjaim…..
fecccó 2010.07.30 08:40:16
Gborz egere elromlott, és mivel érthetetlen zöldfülűségében korábban nem töltette ki a agaranciajegyet, úgy tűnt, esélye sincs semmire. Bánatában közvetlenül az egérgyárhoz fordult és megdöbbenésére egy vadi új eszközzel zárta a sztorit. Boldog ügyfél lent: Úgy tűnik,…..
A válogatást ezen a héten az Orgazmustojás támogatja! Nyerj te is!A három grácia beindulÁrpival és ZsoltivalOkkernéMelózomFotosop ArtistaAlaposan dokumentált NellyAlaposan dokumentált Erik atHeti MILFAnya azt mondja azonnal vedd le!!!Hawaii szigetén egy táncos csajjalHeti ILFHeti…..
Subba Emiatt ment Cini sittre? 2010.06.04 11:01:00
A szerencsésebbek nem emlékeznek az alábbi borzalomra, amit Cini támogatott meg azzal a pénzzel, ami miatt később lepihentették. Biztos megérte, de a faszkorbács még jár!Sokan még nem is éltek, amikor az A3 (később MSat) televízió műsorra tűzte a Bolondórát, mely kábé heti…..
Esetenként előfordul, hogy embertársaim egy olyan részéről beszélgetünk, akik eltérnek a hagyományos magyar viselkedési formától és napi kultúrától. Ők hagyományaiknak megfelelően az saját kultúrájukat próbálják meg fenntartani. Szóval amikor a cigányokról…..
Autószerelőkről csak-csak szoktak írni a Homárnak, autószerelők maguk kicsit ritkábban. Örömmel köszöntjük tehát levélíróink között Lászlót, aki ehhez képest nem jókedvű. Először összetörte a kocsiját, aztán meg kellett vennie bele a jobb első lámpát, de amikor a…..
fecccó 2010.05.31 10:30:16
autós mocsok:
best-auto.hu/news.php?c=1

ennek az ügynek a társai....
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..
P. baromi kitartó és alapos, jó előre megérdeklődött mindent, aztán mégis pofára esett a Cetelem jóvoltából. Az Extreme Digitalnak és a banknak írt sirámaira csak a ED válaszolt, így velük próbált meg dűlőre jutni, de talán a bank is megerőltethette volna magát, végülis…..
fecccó 2010.05.30 14:34:26
best-auto.hu/news.php?c=1 ha autók akkor ők a legjobbak :)
Az EBEL kétnapos bledi ülésén az előzetesen jelzettekhez képest egy változás történt, az viszont meglepő és nagy horderejű. A német másodosztály bajnoka, az EHC München beadta felvételi kérelmét a ligába. Az osztrák fórumok szerint a tíz csapat támogatja Pat Cortináék…..
Kovács Lázár egy átlag magyar hentesnél is talál egzotikumot!..
fecccó 2010.05.29 17:33:48
@Sün! balázs: autós oldalon mit keresnek ilyen és ehhez hasonló receptek???
best-auto.hu/index.php