Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rantottbus

104 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autodafe Black Metal Párt 2014.04.12 10:40:20
A mostani országgyűlési választás jól megmutatta, hogy nincs ma Magyarországon olyan erő, ami valódi értékeket képviselne. Mi, az Autodafé Crew mindig is távol tartottuk magunkat a politikától, ám sajnos most mégis lépnünk és tennünk kell. Ezennel megalapítjuk és…..
Mindig is zavart, hogy csak az élet perspektívájából dőlt el a nagy Varg Vikernes-Euronymous-csata? Bálványozod Deadet, de azért van, amit már te is túlzásnak tartasz? Volt már, hogy verejtékben úszva arra riadtál álmodból, hogy a Shiningra már popzeneként gondolsz? Akkor itt az…..
"Maguk ma már a kétszázadikak ezzel a hülyeséggel. Nem, esküszöm, hogy nem félek a Sziva Balázstól és nem is emigráltam, csupán szokásos húsvéti víkendemet töltöm a Bahamákon" - így reagált Gerendai Károly azon kérdésünkre, hogy ugyan miért nem nem elégszik meg végre a…..
Lángoló Gitárok Szörny Rt. 2010.11.18 16:29:00
Lordi @ Petőfi Csarnok, 2010.11.17. Amennyiben felnőtt emberek galaktikus varacskos disznónak öltözve tűnnek fel egy zenei színpadon, immár joggal várjuk el, hogy öt percen belül nyilvánosan seggbe gyalázzanak egy kizsigerelt gnómot. Legalábbis a szigetes GWAR-koncert óta…..
Mindenki ismer olyan dalokat, aminek akár még a szövegét is fújja kívülről, viszont ha az élete múlna rajta, akkor sem tudná megmondani az előadó nevét. Lehet ilyen persze egy igazi sztárelőadó is, ami valamiért kiesett a látókörünkből, de a legtipikusabb az, amikor egy-egy…..
Soron következő értekezésem tárgya egy olyan STÁR, aki vélhetőleg még élőben látott triceratopsot. (Első gondolata pedig aligha lehetett más, mint hogy mennyi fokhagymával turbózná fel az őslényből készült májashurkát.) Nos, igen, Kadlott Karcsi már akkoriban a…..
Nachtmystium – Addicts: Black Meddle Pt. II (Century Media/Candlelight) Nem, a Nachtmystium az új lemezén nem tért vissza az Eulogy, de még az Instinct:Decay szellemiségéhez sem. Nem, az Addicts nem ajánlott azoknak, akik már az előző albumtól is hánytak. Nem, a Nachtmystium…..
(komment = hozzászólás)   Tegnap rövid ideig nem volt elérhető tegnapi kettő posztunk. Ezért bocsánatkérés képen egy összeállítással kedveskedem olvasóinknak.   Az új gazdasági csodafegyverek nyilatkoztak és padlóra vitték a forint árfolyamát és a tőzsdét…..
Keep Of Kalessin – Reptilian (Indie) A norvég Keep Of Kalessin Reptilian című albumáról előzetesen már hallhattuk tavaly a The Dragontowert, amivel mellesleg indultak is az Eurovíziós dalfesztivál norvég, Melodi Grand Prix nevű fordulóiban. Ez az esemény akkora szaresőt…..
rantottbus 2010.06.03 21:25:26
@minority: húzzál vissza a tumblira inkább, majomarc.
autodafe Vikicsunáj! 2010.05.16 00:29:00
Érdekes mementó a boldog hőskorból: ..
autodafe Köcsögdude rovata 2010.05.14 23:08:42
Sziasztok Toplákok!Elmondom nektek mi a búbánatot lehet csinálni péntek este, mikor minden szar és elfuserált: hagyni  a nőket a picsába és kicsit magunkba tekinteni! Megismerkedni a testünkkel, finoman bekenegetni minden szőrös testfelületet mandulás testápolóval,…..
autodafe Hát, ide jutottunk... 2010.05.13 21:28:16
Headbanger hírlevél - 2010 Május 13. (21:00) Ma érkezett újdonságok: TS              AC/DC: Rolling Thunder - M (USA)        6 995 Ft TS              AC/DC: Rolling Thunder -XXL (USA)  …..
Kissé neveletlen,de nevelhető kutya.Valószínű,hogy előző gazdái nem foglalkoztak vele kellőképp,mert kapkod,ugrál,ám határozott fellépéssel zöld ágra lehet vergődni vele.Egyéb iránt kedves és megalázkodó . Vatera    ..
Metal Hammer Golden Gods 2010 A legjobb underground csapatok kategória jelöltjei:   - OV HELL - Immortal - Black Spiders - Shrinebuilder - Gama Bomb ..
Több oldalról is lehetne ezt támadni-védeni, de igazából felesleges kommentálni, hogy miért a hét vicce pályázat nyertese az alábbi kis szösszenet. Egy kérdés marad csak: az vltratrve embernek lehet-e számítógépe és hozzá internet hozzáférése? Fogós, ravasz ez. A bejegyzés…..
Itt a tavasz, dagad a terasz Kiülünk a verandára Rágyújtunk egy blackmetalra! Vége az ínséges időknek, eljött az új Ady Endrék és Esterházyk ideje. Legújabb válogatásunkban két olyan mű, sőt Mű, fog szerepelni amik kétséget sem hagynak affelől, hogy az emberiség…..
"Hosszú betegség után, életének 76. évében pénteken, Budapesten elhunyt Popper Péter, az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb pszichológusa - számolt be a Népszabadság Online. Bár az utóbbi időkben folyamatos orvosi kezelésre szorult, az utolsó napig dolgozott. Popper…..
autodafe Romantikus blackmetal 2010.04.14 13:53:23
A dolog úgy fest, hogy picit tanítanunk kell az ifjúságot, mert ha nem lépünk időben, elkanászosodnak és annak bizony semmi jó vége nem lesz. A rendkívül népszerű és émelyítő szakitshabirsz.blog.hu-n tűnt fel egy írás, amiben a széttört szívű pici lány elbúsongja…..
autodafe Burzum - Belus 2010.03.14 16:01:19
A lélegzetvisszafojtva várt új album megérkezett, ezzel eloszlatva rengeteg kételyt, miszerint vajon szintetizátoros/ambient vagy vérbeli Burzumos blackmetal anyagot fog kiadni a nagyjából egy éve szabadult Vikernes. Az utóbbi nyert olyannyira, hogy itt semmiféle hangulatfestő zene…..
autodafe Demonaz Pop Occulta 2010.03.07 22:28:11
A nagyon híres Immortal alapító Demonaz projectjéről kevesen tudnak, ezért teljesen természetes, hogy felhívjuk mindenki figyelmét erre a gyöngyszemre. A hegyen le-föl szaladgálást gitárosunk kézproblémái miatt abbahagyta már rég, bár ettől még aktív tagja maradt a csapatnak,…..
autodafe How Much Is The Fi$h! 2010.03.02 19:16:47
Korunk és hazánk legegyedibb popmetal bandáját, azon belül is annak énekesét, Kovács Fish! Krisztiánt kértük fel, hogy meséljen az új lemezükről, turnéterveikről és a hazai zenei életről, ahogy Ő látja. - Mi az a két dolog amit büntetlenül összetörnél a földön? - A mai…..
The Choir of the Whining Professors “We have fine-tuned ears, yes they are above average We thrive on dealing out critics, some might actually believe us Some of us can even play an instrument, yeah, you did not see that coming So out of our way, now you’re gonna get it, stand up and take it…..
"lol"..
A Gorgoroth-ot az új albumának megjelentetésén kívül legfőképp a banda körüli botrányokkal hívta fel magára a figyelmet 2009-ben. Ezekről és sok minden másról beszélgettünk Infernus-szal. - Hell! Hogy vagy? - Köszönöm jól, kipihenten. - Tudom, hogy már rendeződtek a jogi…..
Az, hogy az előző posztunk témájának valódisága megkérdőjelezhető-e vagy sem (természetesen nem), azt mindenki döntse el magának. Nem tisztünk igazságokat osztogatni, ott ahol mindenki tudja mi is az. Értelmes, felnőtt emberek vagyunk. Lázadók, tévé távirányítóval a…..