Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cs242

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
Ezt a posztot azért írtam, hogy megtaláljak egy nagyon régi pornófilmet. Amikor a nyolcvanas évek elején felső tagozatos lettem, az osztályban talán két gyereknek volt videója. Az egyikük Z. volt, akinek az apja külügyes volt vagy krupié - nekem mindegy volt, mert egyik szót sem…..
Kezd kissé kínossá válni, hogy a hazai ún. műveltségi vetélkedőkben, vagy legalábbis azokban, melyekben olyan kérdéseket tesznek fel, amik túlmutatnak mondjuk a "hogy hívják a szétszilikonozott ajkú playmate kutyáját?" kérdéskörön, egyre több bakit követnek el a…..
„Kedves Kollega!   Engedd meg, hogy tájékoztassalak egy változásról, a mai naptól Balázs Pali sajtóügyeit a Bizsopress intézi. Ajánlom figyelmedbe a határon túli magyarok szemponjából is érdekes első infonkat.   Remélem érdekesnek találod és megtud jelenni…..
cs242 2009.11.18 13:14:58
Nagy dolog, itt a Dupla Kávé: Ott, ahol zúg az a négy folyó...
www.youtube.com/watch?v=ViarUcosjpw

A sajtós helyesírása borzalom. Amúgy bánja a franc, még mindig jobb, mintha a szokásos cigány dajdaj szólna. Különben is, Balázs Pali úgy énekelte régebben, hogy "Bocsássa meg, nekem a vlág, szeretem a MAGYAR muzsikát", holott a szöveg "cigány muzsika" eredetileg! Na, azé' rájöttem: igen Pali mindig is náci volt, csak a karrier érdekében titkolnia kellett. Gondoljatok a "Hova visz a vonat" című számra, ami egyértelműen a deportálásokra vonatkozik, vagy a "Kék a szeme...", amely az árja fajról szól!
Egyébként a kárpátiánál még ez is jobb.
cs242 2009.11.18 13:21:24
@Joseph Adama:
Én ezt a magyar jobboldalt is odaadnám, nem lenne kár értük. Mondom ezt "nemzeti" érzelmű emberként.
90 C-Block – So Strung Out 2009.11.17 21:01:00
Év: 1996 Nemzetiség: német Ismét olvasói kérésnek teszünk eleget ezzel a számmal, igaz nem esik túlságosan nehezünkre, mert mindannyian nagyon bírtuk. Hiába a komor, fekete-fehér képi világ, a drogos kurvák és a keleti parti gettóhangulat, ez a szám annyira odavert, hogy a…..
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..
Érdekes aspektusból közelítette meg a dohányzás problémakörét az guardian tavalyi cikke. Vajon akkor is könnyen eladhatóak lennének a sokak által kedvelt tüdőromboló dohányárúk, ha a dizájnos, csili-vili külcsín helyett csak egyszerű szürke dobozkák sorakoznának a polcokon,…..
Mandiner blog Propaganda 2009.11.03 14:01:00
    Tudatos pártstratégia a jobbikos kommentelők internetes propagandája, derül ki egy írásos dokumentumból, ami az Index birtokába került. Nem lepődtünk meg: nekünk is csiripelték már verebek, hogy írásba foglalt útmutató alapján szállták meg a magyar online…..
Geekblog Zombieland 2009.10.14 13:00:00
Mindenkit megnyugtathatok, nem történt trónfosztás, minden idők legjobb zombis vígjátéka továbbra is a Shaun Of The Dead maradt. Várjunk csak! Ez igazából pont, hogy nem egy megnyugtató hír. Na, akkor még egyszer. Mindenkit el kell, hogy keserítsek, nem történt trónfosztás,…..
Percekkel ezelőtti hír, hogy New York állandó magyar tudósító nélkül marad, a Magyar Televízió nehéz gazdasági helyzetére hivatkozva január elsejétől hazarendelte Bombera Krisztinát. A Times Square-en és a Blahán már gyülekeznek az elkeseredett népek.  (Update.…..
cs242 2009.10.10 09:00:33
@magyar-magyar szótár: Hogy neked Bombera tudósításai bejöttek, azzal nem kellene dicsekedni. Ha az információéhséged ezzel a lénnyel elégíttetted ki a sok-sok lehetőség közül az mindenképpen "szegénységi bizonyítvány". Minden bolygón. Arról már nem is beszélve, ha külföldi szavakat keversz amúgy is zavaros mondandódba.
Tavaly sokfelé jártam az országban vonattal. Az ablakon bámészkodva láttam több tucat szép és kevésbé szép állomást, megállóhelyet. Olvasónk Káptalanfüreden találkozott egy lepusztult váróval, melyet a fiatalok rendbetettek, „kifestettek”. Persze ez a hatóságoknak…..
cs242 2009.10.07 13:24:02
@Mille38: Furcsa etikai érzéked van. A saját költségen rendbehozás az esetleg az lett volna, hogy tatarozzák, nem összefirkálják. Azt pedig kifelejtik sokan, hogy nem a közösség kedvéért történnek ezek a fajta firkálások, hanem, hogy néhány hülyegyerek kiélhesse magát, és mutogathassa büszkén a haverjainak.
Ha nem törődök a tulajdonommal, akkor sincs senkinek hozzá joga, hogy azt tegyen vele, amit akar, csak néhány elszállt és erősen legyengült etikai érzékkel rendelkező ember elméjében.
Nem értem ezen mit kell magyarázni?
Manapság egyre több az eltorzult értékrendő DEVIÁNS, aki öntörvényűleg úgy gondolja, hogy azt tehet, amit akar, nem törődve másokkal.
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..
comment:com Hepi börszdéj bazmeg! 2006.12.12 08:00:00
Délután nem szabad gyanútlanul nyomkodni a távkapcsolót, mert katartikus élményben lehet része az embernek. Az RTL a sztenderd motívumot hozta Maunikával (erős gondozásra/szabályozásra szoruló fogsorral bíró hölgy és kedves édesanyja konfliktusa az apai szeretet illetve annak…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
cs242 2006.12.11 16:30:04
Biza, olvasgatom a hozzászólásokat, és azon önző embereknek a véleményét, miszerint, ha "nem tetszik, kapcsold el.". Nos ez így rendjén is lenne, csak sajnos nagyrészt nem rólunk van szó, hanem a gyerekekről, esetleg a szomszéd gyerekeiről. Minden befolyásolható, még fejletlen szellemű emberről, akik félreértésből azt hiszik, hogy az a "való világ", amit a szennycsatornák nyomatnak. Az olyan primitív emberkék, akik ezzel az elcsépelt dumával jönnek, hogy, "te ugyan honnan ismered, aszontad, nem is nézed" azok huzzanak a francba, mintha nem ez folyna televízióból, szennylapokból, internetről, reklámokból, kollégákból, ismerősökből. Nem tudod a gennyömlést kizárni az életedből. Főleg azzal a fennhéjázó szöveggel vagyok torkig, hogy "én kizárom az ilyet az életemből". Egoista látásmód, eldicsekszem most frankón arról, mennyire emelkedett vagyok. De azért idehányok a Subbára, ugye? Ja, és gratulálok a magát "BigDaddy"-nek nevező emberkének, aki vadul megfenyegetett e-mail-ben, miszerint primitívségem és rasszista mivoltom miatt többet nem olvassa a hozzászólásaimat. Kérem szépen egy olyan figura, aki BigDaddy-nek nevezi magát, az kerüljön is el nagy ívben. Szomorú vagyok, mert az országot mérgezik az ilyen élőlényekkel Csoda, hogy ide még nem hányt be ez a Győző (becézze a hóhér), hogy majd jól összever minket. Buksi helyett szívesen néztem volna el a síneken agonizáló győzőt, és k. családját. Meg azokat, akik védik ezt a szarhalom műsort. Továbbá az olyan emberkék is húzzanak a francba, akik azt hiszik, hogy kemény húsz évesen meg tudják állapítani, mire van igénye az ország nagy részének. "Az átlagmagyarnak" nevezett élőlény kurvára kisebbségben lehet, hiszen érdekes módon az ide írók nagy része utálja ezt az egészet. Erre van igény? Csak azoknak, akik átlagmagyaroznak. Az olyanokra pedig kár szót vesztegetni, akik még valódinak hiszik ezt a műsort.
Subba Bugi a lábban - Big Momma 2006.11.30 12:00:00
A világ idiótán táncolóit felkutató sorozatunk ezúttal oda látogat, ahol vödörben árulják a sült csirkeszárnyakat. Különösen a film végén a nagy össztánc megkapó...
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
Köremailben, illetve saját blogján jelentette be Para-Kovács Imre, hogy már nem a Hírlap publicistája. “Kibékíthetetlen koncepcionális ellentét mutatkozott mai főszerkesztő csevegésünk alkalmából Gazsó L. Ferenccel, ezért december elsejétől lelépek a közepet jobbról…..
Hát az, hogy megújult volna a Kész átverés, inkább a vicc kategória, de értjük mi, úgy mégse lehet beharangozni egy műsorvezetőváltást, hogy kedves nézőink, egyik bolond lecserélődött egy másik bolondra, ezért kérjük, nézzék meg a Szombat esti láz promóját. (Merthogy…..
Sajnos a gonosz magyar kereskedelmi tévék a héten teljesen begurultak a videómegosztó szájtokra, így most ideiglenesen mindannyian kénytelenek leszünk nélkülözni a Balázs- és a Mónika-show szaftos részleteit. Túl fogjuk élni, hiszen szerencsére az amerikai tévétársaságok…..