Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csibra

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1889. Egy Seattle-i bank biztonsági őre - a pusztító földrengés után - az épület romjai közt megmaradt páncélszekrényt őrzi..
Égivár alatt Távozik a Lannister-sereg, gyönge szekereken zsenge gyökereket visznek Királyvár felé, meg aranyat, perszehogy, az arany és a kaja az, amiért jöttek, így ugye elégedett lesz a vasbanki bankár is, és nem hal éhen a nép (értsd: a királyi család, a sameszeik és a katonaság) ha Dany felkel…..
Ismeretlen terepen mozog a hetedik évadát vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) kezdődő Trónok harca, hiszen ez lesz az első olyan évad, amit nézve a könyvekkel tisztában levő barátaink nem fölényeskedhetnek mosolyogva, hogy ja, te még csak itt tartasz? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy…..
csibra 2017.07.17 14:25:58
@zizi77: láttam a jelenet amiben súgott valamit Lyanna Ed fülébe, de abból nekem nem következett, mást meg nem olvastam róla eddig.
#527 2 éve elég nagyot ment egy (ál)hír, amikor Észak-Korea mindössze 4 órányi utaztatással asztronautát küldött a Napra (aki estére már vissza is ért, mert akkor már biztos hideg lett volna ott), az idei év meg azzal indult, hogy sikeresen tesztelték hidrogénbombájukat. Sokan nem vették észre az…..
A kert és a házi állatok közötti kapcsolat kialakítását mindig a kert tervezésével kell kezdeni. Fontos, hogy növények és házi kedvencek egyaránt jól érezzék magukat. Nem szabad elfeledkezni a kutya neveléséről sem, ha valami kárt tesz a kertben, azt azonnal a tudtára kell adni...
A NBC elnöke a pasadenai TCA-turnán jelentette be, hogy ennyi elég is volt a feltámasztott Hősökből, nem folytatják az eleve limitált sorozatként beharangozott Heroes: Rebornt. Bob Greenblatt azt mondta, hogy ez nem kasza, mert eleve ez volt a terv, egy tízrészes, limitált sorozat (leánykori nevén…..
Ez még nem a nagy bejelentés, csak egy rövid emlékeztető arról, hogy mire és miért használja a szcientológia az igazságszolgáltatási rendszert. A szcientológia kizárólag L. Ron Hubbard munkásságán alapul, így amit ő mond, az a "szentírás". Lássuk, hogy mit mondanak erről a…..
A szcientológiában elérhető legmagasabb ún. "szellemi szint" az OT VIII. Az ide való eljutásért kell kicsengetni a szcientológia "auditálás" összköltségét, azaz cirka 50-100 millió forintot. Egyik honfitársunk, akinek már sikerült ennyi pénzt elvernie erre, a következőt…..
csibra 2015.06.22 20:25:48
@Ants Group: elrontottad. Pont most hétvégén volt egy nagy szeminárium. Legközelebb csak július 26-án lesz Budapesten :)
csibra 2015.06.22 20:27:30
@Ants Group: Szerintem tökéletesen igaza van abban, hogy a világ nem jó úton halad. Abban nincs, ha úgy gondolja, hogy a Szció a megoldás. Azt nem tudom, hogy mi a megoldáa, de a Szció baromira nem az.
Vöröshajú lányok Gracie 2014.04.05 06:00:00
..
"Ne a nőt, az autót nézze!" – mondhatnánk Klapka György szavaival élve...
csibra 2013.02.08 23:27:40
Vöröshajú lányok Simi 2013.01.31 17:30:00
..
csibra 2013.02.01 07:40:05
Nem. Ez nem az a vakond. Ez a lény és tanulságos kis története egy német úr, bizonyos Werner Holzwarth fejéből pattant ki, amelyhez Wolf Erlbruch készített bájos grafikát. Ez első kiadás 1989-ben látott napvilágot, azóta a mesét 27 nyelvre fordították le. Jómagam…..
"- Eszelős vagy! - Eszelős? Nem, csak spártAAIII!" Jó, jó, de miután kimulattuk magunkat, azért azt el kell ismerni, hogy a többi rendben volt, nem? Az agyonszűrőzött képek szemkápráztatóak voltak (sőt, Frank Miller olvasói azt is nagy örömmel nyugtázhatják, hogy a film…..
27 évvel a világ legsúlyosabb nukleáris balesete után, mely a csernobili atomerőműben történt az egykori korház ugyanolyan érintetlenül áll, mint ahogy évtizedekkel ezelőtt, a katasztrófát követően elhagyták. Csak az idő és az anyatermészet "munkája" látszik rajta. S bár az…..
..
csibra 2012.12.27 12:07:17