Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magóg napján (törölt)

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli azt figyelte meg, hogy panellakása egyik lekapcsolt radiátorán a költségmegosztó meleg időben hőleadást mér, amit aztán természetesen kiszámláznak neki: Én székesfehérvároi vagyok, egy panelházban bérelek egy lakást már sokadik éve. Ez egy "panelprogramban"…..
A bohócköztársaságielnök afféle, mint a bohócdoktor. A szándéka jó -de mióta periplaneta plumbum a fejembe ültette a bogarat, azóta agyalok egy jó bohócdoktorok szócikken [-> spindoctors]. A bohócköztársaságielnöki rendszer kidolgozásában alaposan vette ki a részét…..
Kettős Mérce Hello Pali papa! 2010.06.29 12:00:00
 Schmit elvtárs köztársaságunk új elnöke lesz a mai naptól ez nem kétség. Elvtársunk 1983 és 1986 között a Magyar Népköztársaság sportot irányító központi hatóságának, az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) az elnökhelyettese volt…..
Sziasztok! 27 éves lány vagyok. Mérlegképes könyvelőként kezdtem a pályafutásomat természetesen könyvelő irodában. Napi 10-12 óra robottal. És még be sem voltam jelentve!!!! Egy könyvelő irodában, Budapesten a belvárosban. Ez Magyarország. Itt kb. 2 hétig bírtam cérnával…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
„Háromhónapnyi levelezés és húsz év szünet után a nyárutón sikerült összehozniuk az első találkozást” - Egyik kedves olvasónk csak hosszasabban tudja elmesélni élményeit, melyből egy terjedelmes kézirat született. Mostantól néhány pénteken keresztül az övé a…..
Magóg napján (törölt) 2010.06.25 10:10:25
Varánusz Antimátrix 2010.06.25 08:00:00
Rogán Antal különös világa tárul elénk, ha megnézzük legutóbbi szereplését az Este című műsorban. Rogán és a Fidesz olyan mátrixba álmodta magát, ahol minden média és hírműsor, újságíró és szerkesztő vadul lájkolja őket, tegyenek bármit. Azon túl, hogy a dolog…..
Varánusz Palionett 2010.06.24 08:00:00
A rendszerváltás idején volt egy vicc, hogyaszongya: milyen az orosz mikrocsip?Szása ül a dobozban, és húzogatja a madzagokat.Ez jutott eszembe, mikor tegnap Orbán Viktor Schmitt Pált jelölte államfőnek. A bejelentés minden, csaj nem váratlan. Az érintettek közül egyedül a nemzet…..
Lebilincselő galéria a Föld hatvan leglepukkanttabb (un. failed state-ek, bukott államok, itt vannak a kritériumai, remélhetőleg ránk egyik se vonatkozik) és legveszélyesebb országáról. Angolul tudók előnyben, de a képek miatt mindenképp megéri megnézni...
Eldőlt a kérdés: Orbán Viktor bulgáriai nyaralásából küldött levelében Schmitt Pált javasolta a Fidesz és a KDNP államfő-jelöltjének. S bár - velem együtt - sokan meglepetést vártak, végül kiderült, hogy a sajtó – hasonlóan a kormánynévsorhoz – ezúttal is…..
  Eldőlt: Schmitt Pált, az Országgyűlés elnökét javasolta a Fidesz-KDNP államfő-jelöltjének Orbán Viktor. Azt is mondhatjuk, ezzel eldőlt a kérdés, hogy ki is lehet hazánk következő köztársasági elnöke.   Lehetett volna máshogy is: Sólyom László újrajelölése…..
Megjártuk a 2010-es Ultrabalatont. Elsőként nézzük meg ezt a 10 perces videót, ami megpróbálja visszaadni a hangulatot sikertelenül és tele van Winklerrel: Részt vettem már egy-két futóversenyen életemben, de nem tekintem túl rutinosnak magam a kérdésben, viszont az alapvető…..
Magóg napján (törölt) 2010.06.22 11:48:59
A Jobbik június 14-én határozati javaslatban kezdeményezte Károlyi Mihály szobrának eltávolítását a Kossuth térről. A javaslat szerint a nemzeti összetartozás terén csak olyan történelmi személyiség szobrát szabadna felállítani, „aki munkásságával Magyarország…..
Magóg napján (törölt) 2010.06.22 10:28:43
Az évek során elég sok dolgot használtam/használok a neten, ezek jó nagy részét a Google irányítja, fejleszti, birtokolja. A mai napon egész véletlenül megnéztem a Dashboardomat, vagyis az egyfajta műveletközpontomat, összesítésemet, itt minden Google szolgáltatásom fel van…..
Magóg napján (törölt) 2010.06.22 10:24:13
Mindenki tudja, aki Budapesten lakik, hogy ha szükség hozza, bizony nem egyszerű egy nyilvános mellékhelységet találni. Ám ha a az a bizonyos szükség végképp törvényt bont, férfitársaim ugyan könnyen kockáztathatnak egy szabálysértési eljárást, de a nők ennél sokkal nehezebb…..
Magóg napján (törölt) 2010.06.22 10:19:04
  Elkezdődött az enyingi banda pere Veszprémben. A Székesfehérvárra bosszút állni induló társaság végül a veszprémi Patrióta Lokálban kötött ki. Az áldozat, Marian Cozma azóta szobrot kapott, filmet készítettek róla, és egy politikai párt is parlamenti tényező…..
Magóg napján (törölt) 2010.06.21 16:27:33
@Maisie MacKenzie: Hullámokba kéne eltávolítani őket. Szó szerint.
Kedves Címzett! Siket fiatalember vagyok, aki hét éve dolgozik a szakmájában. 2010. április 30-án közös megegyezéssel eltávoztam az előző munkahelyemről, és azóta állást keresek. Az álláskeresés során tapasztalt eseteket szeretném leírni, illetve megvitatni. Az…..
A Sólyom László tevékenységével kapcsolatos kritikák közül egy már biztosan tarthatatlan: aki eddig azt állította, hogy az államfő újraválasztása érdekében hajlandó engedményeket tenni, elveit feladva alkalmazkodni, az a köztársasági elnök mai döntése után kénytelen lesz…..
Netes kalandjait meséli el egy hölgy ezen a linken. Véletlenül egy tipikus és öntudatlan női hibába (de a férfiak szempontjából nevezhetjük őrjítő jelenségbe) sikerül beletrafálnia. Elôzô randijaimon és a női élmény-beszámolókon folyamatosan hasonló sztorikra bukkanok,…..
A sárkány éve.   Kína a világ jelenleg talán legkevésbé vonzó részein vadászik. A hét elején 14 befektetésről kötött szerződést Görögországban. Abban az országban, amelyik a csőd ellen küzd, amelyik nyakig ül az adósságban. Kína miniszterelnök-helyettese…..
Soma szerint az, hogy a dohányzás megöl, „totál illúzió”. Celebünk szerint azért leszünk betegek a cigitől, mert azt egészségtelennek gondoljuk. Mindenki gondolhat magában hülyeségeket, ő azonban egy nyilvános szereplés alkalmával mondta ezeket, ami…..
Vajon kitől kapta a csokrot? 108 értelmiségi írt alá egy levelet Gyurcsány Ferenc védelmében. Száznyolc értelmiségi, aki hisz még a Nyugatban, a progresszióban. Az ő gondolkodásmódjuk szerint Gyurcsány Ferenc testesíti meg a baloldalt, és a baloldal az ő értékrendszerüknek…..
masszázsblog Az első volt a csoda 2010.06.21 08:10:00
Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet a blogon. Legszívesebben megadnám a Barbara - mert így hívják - elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de sem a blognak, sem pedig ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja. Elöljáróban…..
Magóg napján (törölt) 2010.06.21 10:32:20
Toroczkai műbránerre mutogat   Sose gondoltam volna, hogy a subbán fogok melegverésről olvasni, és a mai napig nem értem mit keres ez egy viccportálon. Nem tudom elképzelni, hogy bárki bármi vicceset gondol arról, ha valakit megvernek, megkéselnek, kirabolnak, vagy bármilyen…..