Regisztráció Blogot indítok
Adatok
váni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Syllabux ÚJ REMÉNY 2011.06.12 16:35:00
                         Valamikor régen, a messzi-messzi Gutenberg-galaxisban…              Javában dúl az e-könyv háború.…..
addict Törj be a reklámszakmába! 2011.05.09 09:30:00
Úgy tűnik, hogy a reklámszakmára éhező fiatalok idén egyre több lehetőséget kapnak arra, hogy megmutassák tehetségüket. Reklámbuzi még a múlt héten írt a Portfolio Night-ról, amit a nemzetközi helyszínekhez csatlakozva, május 26-án nálunk is megrendeznek. Az eseményen…..
Egy rövid ideig, azt hihettük, hogy kivételezettek vagyunk, nemcsak az országban, de akár Európában, mert 5% lehet a szívünknek oly kedves e-könyvek ÁFÁja. Ehhez képest a HVG Adózási különszámnak 35. oldalán az alábbi szöveg jelent meg (tudom, nem egy Magyar Közlöny, de azért…..
váni 2011.01.04 14:18:41
A kérdésem - országosan- /de talán világviszonylatban is/ egyedi. Nem egy, hanem kb. 100 kötet könyv leltöltését kinálom, a pár hónapja - ingyen olvashatósággal kinált oldalamról, amelyen 810 irás található.
Az oldalnak ma már 8.102 olvasója van, akik 99.ooo szer tértek vissza. Határtalan boldogság, hogy visszatérnek, mert ki menne vissza oda, ahol nem érezte jól magát? A szórakoztató irodalom összetétele: 12 új, bünügyi regény, 21 romantikus regény, 32 szerelmes novella, 206 krimi novella, 252 -csontig őszinte, férfi, és női vallomás, a párkapcsolat buktatóiról, és ARANY CSILLAGAINKNAK 287 MESE!!
AZ APEH-el háromszor váltottam levet, még tavaly, irtam a kormány illetékeseinek, /AZ ESETLEGES CSÖKKENTÉST KÉRVE/ de vagy nem tudtak válaszolni /APEH/ vagy nem válaszoltak. A program a letöltéshez elkészült, 25 %-al, de mivel Családi e-könyvről van szó, és az olvastatás a fő célom, amit az is bizonyit, hogy az oldal mindaddig ingyen olvasható marad, amig az analfabetizmus nem csökken 5 % ról, 2 %-ra-. Nem akarok többet, kérni és visszautalni, mert 84 évesen, nekem már arra nincs energiam. Az alatt megirok egy regényt, vagy tiz mesét. Ki veszi biztosra az 5 %-ot, mert akkor a programot átirnánk, hogy minél kevesebb bút okozzon olvasóinak, a Vigh könyv, amely: A VILÁG ELSŐ CSALÁDI e-Könyve!
www.betukincstar.hu Ha valaki tud segiteni, nagyon köszönöm. BUÉK! Vigh Rózsa drivanzoltanne.gmail.com
UPDATE: A holnapi meetup részletes helye és programja az alábbi linken olvasható. Viszont műsorváltozás is van, az első blokk előadói passzoltak, ezért rendezünk helyette egy kis fakultatív "kütyüsimogatást". Ami biztosan lesz: Kindle Gen2 és LatestGen, Koobe Junior, iPad,…..
váni 2010.11.05 23:42:37
@Pelesz:
HURRÁ! MAGYAR CSODA! LETÖLTHETŐ A VILÁG ELSŐ CSALÁDI E-KÖNYVE! HAT MÜFAJ, SZÁZ KÖTETNYI, - 810 SZÓRAKOZTATÓ REGÉNY, NOVELLA, MESE, A CSALÁD MINDEN KORU, ÉS NEMÜ TAGJÁNAK.

A betűkincstár, fejlécén jelölt "E-BOOK BOLT" eligazit az egyben, vagy müfajonkénti letöltésről. A 810 REGÉNY, NOVELLA, MESE, TOVÁBBRA IS INGYENESEN OLVASHATÓ MARAD, AMIG A CSALÁDOK KÖZELEBB NEM KERÜLNEK AZ INTERNETHEZ! MÁR 6.908-AN OLVASSÁK, ÉS 86.OOO SZER TÉRTEK VISSZA. Motto: A CSECSEMŐNEK TÖBBET ÉR, A BÁRMILYEN HIG ANYATEJ, MINT A VILÁG LEGJOBB SÉFJE ÁLTAL KINÁLT ROSTÉLYOS! JÓ SZÓRAKOZÁST! A STATISZTIKA SZERINT MINDEN 5. HAZÁNKFIA ANALFABÉTA?!! pedig MESE, BETŰ, ÉS TENNIVÁGYÁS NÉLKÜL KEVESEBB LESZ A ZSENI!