Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tekeremonty23

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Az előző bejegyzésemben említettem azt a szót, hogy röhögőgörcs. Nos, erről eszembe jutott egy nagyon jó videó. Nem árulok el mást, csak nézzétek meg! ..
Piros Nudli Bakik az életben xD 2010.05.02 07:26:18
Eljutottunk a kedvenc bakis videómhoz, de higgyétek el, még annyi bakivideós bejegyzés lesz, hogy csak na! Nos, jó szórakozást, és nem vállalom a felelősséget a mindenbizonnyal előjövő röhögőgörcsért!!! Nem viccelek!!! xD!!!   ..
Piros Nudli Tesco bakik xD 2010.05.01 08:47:00
Sziasztok, újra én vagyok az, és ez alkalommal Tescós bakikat szeretnék bemutatni (lehet hogy egy pár Lidl-s is belekeveredett) de olyan brutális bénázások vannak benne, hogy az eszméletlen... pff!!! Na jó szórakozást, igaz hogy ez egy agyonhasznált téma, egy lerágott csont, de…..
Piros Nudli Windows hibaüzenet 2010.04.30 12:41:00
Nem akarok sokat írni, de már régóta szúrja az oldalamat ez a tökjó kép, és igazából ebből jött a blog ötlete. Na, itt van a blog atyja, a belőle kiléphetetlen, a többé-kevésbé jó, a nagyon szar Windows hibaüzenet!!! ..
Még a repülő nyúl sem visz sast a hátán, ha a blogot olvassa, de még Tarzan is torzan bámulja a gyilkos poénjaimat; ki tudja, talán ez alkalommal őket veszem célba! Na mindegy,a kik nem értik a lényeget: Íme, itt a Piros Nudli, ahol a hasadat fogod fogni (ez véletlen lett ilyen) a…..