Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kétmillió tart el nyolcmilliót (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Urbanista Budapest szégyene 2010.07.20 20:39:00
  Reggel még csak egy kommentben figyelmeztetett HZV, napközben aztán Rita egy fotót is küldött az Indexnek, milyen feliratot feszítettek ma ki a Várkert bazárra. Nincs mit hozzátenni...
kétmillió tart el nyolcmilliót (törölt) 2010.07.21 09:29:26
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
A Fidesz zseniálisan egyedülálló politikáját csodálva most kivételesen nem nekünk kell felcsatolni a szopóálarcot. Ezt megtehetik a felvidéki magyarok. Azaz pontosabban, ők mondtak nemet a kettős-állampolgárság kényszerébe passzírozott MKP-ra. Azonban a Híd bejutott a…..
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
Valószínűleg túl sokat foglalkoztunk jó vagy legalábbis elsőre jónak látszó épületekkel, így kellemes borzongással indultunk Salgótarján felé, hogy most a változatosság kedvéért igazán sokkoló építészettel találkozzunk. A városba érve valóban a döbbenet lett úrrá…..
kétmillió tart el nyolcmilliót (törölt) 2010.04.30 12:45:22