Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tr4sher

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Paramount Network mutatja be a 2013-ban, autóbalesetben életét vesztő színészről szóló dokumentumfilmet augusztus 11-én. Nekem az előzetes is elég volt ahhoz, hogy a sírógörcs kerülgessen (EZ EGY ÚN. KÖLTŐI TÚLZÁS, JELZEM AZOKNAK AZ OLVASÓKNAK, AKIK AZT HISZIK, OTT ÜLTEM A GÉP ELŐTT, ÉS A TAKNYOM…..
Tr4sher 2018.07.27 13:29:55
@Mancilla Pectoralis: @kommentes nikk:
Utas. És? Nyilván nem is tudta, hogy hová ül be és mit fognak csinálni. Esetleg azt mondták neki, hogy egy oktatófilmet fognak csinálni a biztonságos közlekedésről, szigorúan 60-nal és ennek teljes bevétele a fél lábú, zsidó, néger gyerekek javára megy?

Felelősség! Önismeret!

Pont erről beszélek. Mindig szomorú, ha valaki meghal, de ne mosdassuk már. Kurvára tudták hogy mit csinálnak és hogy ez mennyire szabálytalan meg veszélyes. S ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen színész volt (gyenge).

Mielőtt valaki belekezdene abba, hogy de hát autóversenyző(k) volt(ak):
1. paliklaci autóversenyző?
2. a közúti szabályok mindenkire vonatkoznak, lezárt útszakaszon is és ha hülyeséget csinálsz, akkor ne próbáld az autógyártóra kenni
Tr4sher 2018.07.27 14:19:38
@tom40:
:D
Bírom, amikor valakinél elfogynak az érvek, de azért menőn próbál meg lelépni, mintha mi sem történt volna. Az már csak slusszpoén, hogy annak meg igazat ad, aki kb. ugyanazt vázolja fel, mint akit kritizál. Ez a "szép" az internetben, hogy bárki kommentelhet bármire bármit. :)
Bár a 2012-es Szigeten elégedetten néztem végig a twickenhami Anna Calvi fellépését, az elmúlt két évben annyira eltávolodtunk egymástól Annával, hogy tényleg csak az rémlett az egészből, hogy zene erős nőknek. Ezzel nincs is semmi baj, csakhogy én erős sem vagyok és nő sem,…..
Tr4sher 2014.03.05 16:53:16
@spamdog: Felesleges oktatni, a cikkíró csak egy infantilis hülyegyerek, ahogy már korábbi munkásságával is bizonyította. Zenét is a farkával hallgat. Célközönségét meg jól mutatja az első két kommenter, akik hasonló mélyésgeket képviselnek.
Az orosz kulturális minisztérium közleménye szerint a Bloodhound Gang nem léphet fel egy orosz fesztiválon, miután a zenekar bőgőse az orosz zászlóval törölte ki a seggét. Az incidensre egy odesszai bulin került sor, ahol Jared Hasselhoff "Ezt el ne mondjátok Putyinnak!"…..
Tr4sher 2013.08.03 21:53:17
@Tomi from Space:
Akkor emlékezned kéne ezekre, de lehet a mobilodat nyomogattad?
www.youtube.com/watch?v=9YLvxVoOTGY
www.youtube.com/watch?v=CFU1KRY90B0
www.youtube.com/watch?v=hB_pDOUvNmA
Jah, hogy nem SZÓLT, szavakkal (mellesleg az is volt)? Értem már. Tudod, vannak akik így is tudnak showt csinálni, másoknak meg marad a fenti zászlós akció. Így legalább lehet tudni, hogy még zenélnek, mert már vagy 10 éve hallani se lehet róluk sehol (BHG).
Zeneakadémia nem tudom miért kell ehhez, örülök ha neked van és ennyire büszke vagy rá, de ha már a személyeskedésnél tartunk, akkor én inkáb szomorúnak tartom, ha pénzt kapsz bárkitől azért, amit csinálsz.
Tr4sher 2013.08.03 23:08:28
@Tomi from Space: Ehhez nem is fűznék inkább semmit :)
Tulajdonképp sajnállak, mert egy komoly agyturkász segítségre lenne szükséged, "de ezt te sose fogod megérteni :)"
Tr4sher 2013.08.03 23:35:17
@Tomi from Space: Annyira sajnálom, hogy hiába készítetted be a csokit, csipszet meg a kólát. De hosszú még az este, talán találsz baszogatásra alkalmas partnert és akkor megmenekülsz az unalomtól.
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
Tr4sher 2010.07.18 00:13:34
@Mária néni:
Mi az Jeszy? Ennyire nem bírod feldolgozni hogy mint zenész és mint műsorvezető is csődöt mondtál? Maradt neked ez a hálátlan meló. De látod, nem érte meg, mert annyira nincs egy barátod se, hogy szombat este ez a legnagyobb szórakozásod. Hát hajrá! Azért kérdezd meg a kezelőorvosod / gyógyszerészed a szívroham kockázatáról (jah és egyél kevesebb kolbászt, meg szalonkát is).
Tr4sher 2010.07.22 16:00:38
Húú, itt még mindig megy a buli? :)

@thrill: Teljesen fölös várni hogy felfedje magát, neki ez a szakmája, hivatásos kötözködő. De azt azért elfelejtni a néni, mert szenilis, hogy a neten netán hagy nyomot maga után.

@Mária néni: Nénje! De maradjunk inkább a tegeződésnél, hisz nem vagy oly öreg. Szóval kedves Mária! Nem kéne inkább a saját szabóságának portáján seperni? S jut eszembe milyen az idő Salgótarjánban? Legközelebb okosabb légy!