Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DestinyClassSpaceShip

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kelenföldön, a Vasút utcában lévő épületekről annyit sikerült kiderítenünk, hogy a vasúti dolgozók és családjaik számára épültek, valamikor a 19. század végén...
Megvolt az ABC Upfronts prezije is, nagy meglepetések nem voltak, Kimmel viccelődött egy sort, és bejelentettek öt drámát és 4 sitcomot, melyek közül legalább hat tipikus ABC-sorozatnak tűnik, és ez csak részben értendő pozitívan. Az őszi műsorrendet majd akkor elemezzük, ha mindenki kiadja a…..
Radikálisan változtattunk és élvezzük. De ha mégsem jön be, akkor önkéntesen stúdióba vonulunk. Ami ezúttal egy BMW volt. Az Égéstér 151. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Benedek többször járt a bankban, de még mindig nem sikerült felmondania számláját. Amikor úgy tűnt, hogy végre vége, új kártya kibocsátásának díját számlázták ki neki, ami miatt sajnálatosan panaszt tett, úgyhogy további 30 nappal kitolódik a bank elhagyása: A…..
Ágnesék négyen akartak beköltözni egy 2 fős szobába, ami elől határozottan elzárkózott a szálloda Silver Apartman Club Hotel, bár a gyereknek nem kértek pótágyat se. Mert amúgy az oldaluk szerint 3300 forint egy pótágy, 6 éves korú gyerekig meg csak a fele: Egy üdülési jog…..
Az RTL Klub egyik legrégebbi műsora kerül le a képernyőről március 23. után, írja a Vidget.hu. Az értesüléseket aztén házon belül megerősítettük, tényleg megszűnik a 12 éve látható műsor, aminek majdnem teljes stábját kirúgja a csatorna. Az ok anyagi, az RTL Klub…..
DestinyClassSpaceShip 2013.03.14 15:46:56
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
DestinyClassSpaceShip 2013.03.14 15:21:42
SHTF esetén általában az a legjobb megoldás, ha otthon, a menedékhelyünkön, esetleg a családunk más tagjainál vészeljük át ez eseményt. Ugyanakkor nehéz a döntés, hogy hova menjünk, hiszen számos érv szól az elbarikádozás, míg legalább ugyanennyi a menekülés mellett. A…..
DestinyClassSpaceShip 2013.02.28 20:16:57
Minden attól függ, hogy milyen súlyos a katasztrófa.

Ha a katasztrófa okán megszűnik a központi hatalom és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások (víz, áram, közrend, egészségügy, stb.), akkor városban maradni a halállal egyenlő.

Miért?

Víz, csatorna: ahhoz hogy ezek működjenek a nap 24 órájában emberek tucatjai/százai dolgoznak országszerte, ha ők abbahagyják a munkát akkor nincs víz, városban pedig a csapvíznek nemigen van alternatívája - hirtelen végig gondolom, akkor nekem a Duna és a Feneketlen tó van közel, hát ugye egyik sem egy tiszta hegyi patak...

Élelem: az összes boltból/raktárból órák alatt elfogy mindenféle élelmiszer, mert megveszik/elviszik. Így napok alatt elfogy minden élelmiszer és közrend nélkül senki sem fog vidékről élelmiszert felhozni. Egy hét múlva már jönnek a kutyák/macskák/kisállat kereskedések, ha meg azokat is felélték akkor...

Közbiztonság: ha megszűnik a központi hatalom, akkor a városokban hamar átveszi a hatalmat az alvilág/kemény-legények/önjelölt királyok, a börtönök kapui megnyílnak... jó szórakozást.

Egészségügy: a kórházakat hamar kifosztják, vagy csak szimplán kifogynak eszközből/gyógyszerből/orvosból.

Kereskedelem: ha nagyon beüt a vég, akkor vidéken is ki fog alakulni piac. Ha nem is pláza méretekben, de az emberek kereskedni fognak a szomszéddal, vagy közeli falvakkal.

Csak gondoljunk bele abba, hogy vidéken kilométereket lehet bejárni úgy, hogy egy lélekkel sem találkozunk, míg pl. Budapesten vagy másfél millió ember él. Baj esetén ez másfél millió éhes-szomjas ember...
Azt eddig is sejthettük, hogy nem rossz üzlet amerikai elnöknek lenni, sokan közülük megválasztásuk előtt sem éltek rosszul, de úgy tűnik az igazi „aratás" az Ovális Iroda elhagyása után kezdődik. Jelenleg Bill Clinton a legtehetősebb még élő volt elnök, vagyonát 55…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
Belsőség Reklámnak kicsit durva 2013.02.12 15:53:43
Kétségkívül óriási - és nem egyszer ellőtt - poén már a mindenféle haditechnikával való kergetőzés és/vagy verseny a Top Gear-adásokban. Idén is elsütöttek már hasonlót (jó a szezon eddig), de kétségkívül ők sem gondolták volna, hogy a TG Korea lefőzi őket. A Top Gear…..
Közeleg a tél, így naiv ügyfél azt gondolta, hogy bespájzol tüzifát. Rendelt is 4 m3-t igen kedvező áron, aztán ráhagyta az ismerősére az átvételt. Így csak estére derült ki, hogy a 4 m3 igazából 1 m3, és teljesen vizes, azaz használhatatlan.  2 héttel ezelőtt fát…..
Ha bárki is azt gondolta volna, hogy a rasszista, szélsőséges nézeteket valló, a fénykorát az 1920-as években élő szervezet mára már a múlté, nos, az alaposan tévedett. Az ABC amerikai televízió bekukkanthatott a kulisszák mögé. Manapság gyakran gondolnak úgy az elsőként…..
8ker Figyejjé! 2012.09.26 10:37:22
A gyalogosoknak nem kell KRESZ-t tanulni, abból vizsgát tenni, mégis vonatkoznak rá a szabályok, és be is tartják - már csak saját jól felfogott érdekükből is. Ha piros, akkor tilos! Lámpás gyalogátkelőnél, főleg, ha a kocsik folyamatosan áramlanak a kereszteződésben, a…..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Az van MÁV: WTF? 2012.07.25 22:02:00
Ma Gödöllőről kellett eljutnom Kelenföldre, időre. Logikusnak tűnt, hogy a Keletiben nem metrózom, vagy 7-es buszozom, hanem átdöcögök a legközelebbi nyugat fele tartó vonattal. Még a gödöllői vonaton megkérdeztem a kallert, ajánlott is egy gyors csatlakozást. A Keletiben…..
DestinyClassSpaceShip 2012.07.26 10:00:33
  Mint azt legutóbb írtam, a bécsi Modellbaumessén az osztrák Modellbaugruppe20 nevű klub standján tettünk látogatást, megmutattuk a magyar fejlesztésű, iPhone-nal vezérelhető WiFi-vevőt, a WiRC-et. Természetesen máshol is körülnéztünk, de a megszállott…..
DestinyClassSpaceShip 2011.11.19 07:56:11
Remek kis videót találtam az imént a médialepedőnkben (tudják, ez az a videósáv alul, tele csupa jó kis filmecskével). Tessék, megosztom, aztán már csak két mondat lesz. Egy Cadillac-reklám. Igen, az Escalade megverte a C300-as Mercedest. Utóbbiban egy 228 lóerős, 300 newtonmétert…..
DestinyClassSpaceShip 2011.10.04 17:05:42
Egyre több a traffipax. Belegondolt már, mi lesz, ha az autósok a sok kamera miatt egyáltalán nem mernek majd gyorsan menni? Mai cikkünk blogposztja...
Pár száz évvel ezelőtt a pápák nyári rezidenciája volt, ma 2 ősburzsuj, 6 gyerek és 40 szarvas otthona Ilyen hely nincs is, mint a mancianói kastély. „Mikor a feleségem terhes volt az első gyerekünkkel, kerestem egy olyan helyet, amit kibérelhetünk a nyárra” –…..
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
Belsőség Buktuk a B125-kampányt 2011.03.04 15:44:22
A lényeg, hogy egy kevés embert érintő, keveset érdeklő részletkérdés ügyében mozdult meg az ország, gyűjtött a kürtőskalácssütő, a fogászat és a horgászbolt, az olvasók meg a parlamenti képviselőiket szpemmelték - őrületes buli volt. Nekünk nagyon jól esett…..
DestinyClassSpaceShip 2011.03.04 20:36:38
Belsőség Tedd meg, értük 2011.02.23 12:08:45
Vagy ötszáz soros ódát írok erről a pár másodperces szpotról, vagy semmit. Inkább semmit, Önök anélkül is érteni fogják az üzenetet. Brit közlekedésbiztonsági videó, a lehető legmagasabb fokon...
Szóban elmesélve úgy sem hisz el senki, hogy hányszor kerül veszélybe egy bringás élete egyetlen nap alatt még akkor is, ha szerényen a kerékpárúton halad.Magpet önálló civil kezdeményezésként lefilmezte. Szerinte sincs harag, az egész csak azért készült, hogy mindenki lássa,…..