Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KlauZulu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július elsejével megszűnik a Google egyik legjobb szolgáltatása, a Reader. (A feedjeinket így tudjunk kimenekíteni a halálzónából.) Még mielőtt rátérnénk arra, hogy hova érdemes továbbállnia a Reader-felhasználóknak, pár szóban méltassuk a terméket.  A Reader nem…..
Lesújtó tragédiák, megmagyarázhatatlan tettek, és ami marad utánuk: a düh. Erre a dühre azonban nem kéne rájátszani, kiszolgálni. Magyarország Európa része és nem csak az unióé, hanem egy ennél sokkal fontosabb értékköré, a kereszténységé és a humanizmusé. Márpedig…..
Nagyon ritka az, amikor egy beszélgetős tévéműsorból azért zavarják el az alanyt, mert nem lehet mit kezdeni vele, annyira tök. Ilyen még a trashtelevíziózás non plus ultrájának számító Jerry Springer műsorában sem nagyon fordult elő, pedig ott vágtak már falhoz transzvesztita…..
KlauZulu 2012.05.25 17:00:59
@Tusán: @sala: Ha másik utube videót is megnéztetek volna,akkor rájöttetek volna h miért is hívta meg.Azt mondta h kíváncsi volt arra hogy honnan jönnek zeke a dolgai az anyának (rúdtáncoltatás,botoxoltatás stb) ,de az egész interjú alatt csak süketelt a nő és emiatt a vakvágány miatt dönt9ött így h élőbne fejezi be az egészet.Szóval egy értelmes választ nem kapott a tvműsor alatt egy kérdésére sem.
Xaba nevű olvasóm felvetette a kérdést, hogy hogyan lehet több gép között, pl. munkahelyi és otthoni gép között az azonos működéshez szükséges adatokat szinkronizálni. Nem mindenki akarja hazavinni a munkát, hogy otthon is dolgozzon, ám mindenkinek praktikus, ha megszokott,…..
KlauZulu 2010.05.21 19:22:43
Egy kattal le lehet radírozni az összes k.jelzőt? Huh,ez meredek.Most viszont egy pici off topic a böngészőkról.A gond nálam az,hogy nem bírok elszakadni a FFox-tól,mert nem is igen ajánlják.Kipróbáltam a Chrome-ot és nem nyűgözött le,mert átlag user volnék.Magamfajtának a foxot hasznos lapozgatnia.A ChromePlus-ról viszont találtam egy picit nyugtalanító írást itt: thepcsecurity.com/chrome-plus-review-why-to-avoid-google-chromeplus-browser/
Ebben azt írja az úriember,hogy ezt nem a gugli fejleszti,hanem 2 emberke.Ő nem ajánlja hétköznapi felhasználóknak biztonsági szempontok miatt.Persze, vita lett ebből az oldalon,de nem nagy hévvel védik.A cikkből viszont legalább megtudtam,hogy a Chromium az open source és nagyon lehúzta v.ki a Chrome-ot.
Bocsánat,hogy ide írtam ezt,de a bookmarkkal a böngészőkre terelted a figyelmem akaratlanul.
Köszi szépen a videót!
Tigris Freeware Blogja KeePass 2.09 2009.11.10 11:22:00
Biztos mindenkivel előfordult már, hogy szüksége volt egy jelszóra, vagy valamilyen bizalmas infóra, amit egy cetlire írt rá, vagy már nem is emlékszik rá, mi is volt. Ez roppant kellemetlen tud lenni, főleg ha az az infó egy ügyfélszolgálaton keresztül, vagy netes…..
KlauZulu 2010.05.03 11:58:04
Én is köszönöm válaszod,ígérem jövök helpért,ha kell :).És szupi hogy folytatod az írásokat :).
A KeePassról annyit, hogy a fájlkiterjesztésen kívül az is különbség (azt hiszem) hogy az 1.x-es verziónál nem egy fő név alatt kerültek elmentésre a dolgok,hanem anélkül.Tehát csak simán szerepelt a menü,úgy mint Általános,Email stb.A 2.x-es v.-ba úgy lehetett átmenteni őket hogy készíteni kellett egy üres adatbázist nekünktetsző névvel.Ekkorra a menük(Általános,Email stb)már ez alá kerültek.Ez végülis azt hiszem pont nem a gubancos része,hanem inkább az hogy a régi kdb fájl betallózásakor jó pár opció közül lehet választani,hogyan is legyen az átmentés.Rendeljen-e új ID-ket az elmentett dolgainkhoz és pont ez az a rész,ahol el lehet könnyen bukni,mert igazából csak szoftokhoz nagyon értő ember tudja értelmezni azokat.Nekem kapásból sikerült elsőre rosszul kiválasztanom a nem megfelelő opciót és így teljesen elcsúszott az egész adatbázis.Hozzáteszem hogy elsőre nem a kdb fájlt próbáltam átmenteni,hanem talán a html-t(nem tudom már pontosan.Pont azért, mert nagyon ciki lenne elveszíteni őket,ezért az összes létező formátumban exportáltam őket anno).Úgyhogy lehet h csak a kdb formátumot tudja beolvasni jól a v2.x? Még így is muszáj volt átpakolásznom az adatbázist,mert duplán jelent meg a "menü" vagy minek is nevezhető.De sikerült nagy nehezen.Szóval azok az opciók tűntek zűrösnek,amik a hogyan átmentésről szóltak a tallózáskor.
Na ez regény lett.Sry érte :).
MÉg 1x köszönet a választ,no és a blogod ;)!