Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szmisi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koraőszi idény legjobb popup spamját kaptuk meg Boylepkétől, aki pornózott, bár ismeretlen okból ezt nem vallja be, közben csodálatos ajánlatot tett neki egy hölgy. Ha nekünk valaki ilyet mondana, elájulnánk az örömtől. A szöveget nyilván egy híres és kanos magyar költő…..
Attila küldte el a csodalinket, ahol június legdrámaibb reklámakciójával szembesülhettünk. A cserebere nevű induló online piactér a mocsokmarketingre szavazott, és megvásárolta a szilokonhorror királynőjét. Geronazzo Mária, a közepesen ismert kacsacsőrű emlős tényleg a…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
Pizsama von Flanel a magánlevélnek álcázott spam egy újabb mutácáióját küldte el nekünk: kedves mindenki  barátnője, Gabi a pc szervíz mellett édibédi kölyök pulikat próbál ránkerőszakolni. Kéri, hogy küldd tovább a cuki képeket az ismerőseidnek, hogy a szegény,…..
AZ ELSŐ SZŐKE HAJSZÁLNÁL, MÉG CSAK A VÉLETLENRE GONDOLTAM, DE MIKOR A MÁSODIK, FEKETE SZŐRSZÁLAT TALÁLTUK MEG A PIZZA TÉSZTÁJÁBA BELESÜLVE (ERRŐL MELLÉKELEK IS 3 KÉPET, A SZŐKE PINASZÖRT CSAK SIMÁN FÉLREDOBTAM), AKKOR BIZONYOSSÁ VÁLT, HOGY VALAKI JÓT DUGOTT A PIZZÁMON,…..
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..
A készenléti rendőr lényege, hogy szinte folyamatosan készen van. Na nem úgy, mint én a pompás Bajuszblog-buli után, hanem a rendfenntartásra. Ebbe a melóba úgy látszik, nem tartozik bele, hogy a kollégák a saját házuk környékét autótolvaj-mentesen tartsák. Egy kétségbeesett,…..
Vwkpeti szerezte ezt a vidám szórólapot és az ötlet azonnal burjánozni kezdett. Miért ne lehetne mindent elintézni otthon? Már előre csattogtatjuk ollóinkat egy jó ravatalért a nappaliban a tévé előtt, de a hamvasztás sem lenne utolsó mondjuk a fürdőszobában. (Tényleg, van aki…..
Nem kenyerünk az öncélú gusztustalankodás, de most nem tudunk mit tenni, a tények legyűrtek minket. Itt ez az egészen különös ital, a kétcentes, lecsavarozható fejű ondósejtekbe csomagolt, hülye nevű krémlikőr. Minden, ami az eszünkbe jut erről, messze nem tűri a…..
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..
"Ezeket tegnap lőttem a C&A-ban a napszemüvegeknél" - írta Laci, mi meg cseppfolyósra hevült aggyal mosolyogtunk. Többet nem is tennénk hozzá, keressenek valami jeges folyadékot...