Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laarson

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC elég komolyan gondolja a Jeremy Clarkson ellen folytatott háborút: a műsorvezető felfüggesztésével és a már leforgatott Top Gear-adások letiltásával már így is megmutatták, hogy mekkora tökük van/menyire csökönyös barmok, egy mai hír szerint pedig a Top Gear Live című…..
Laarson 2015.03.23 14:18:37
@UdjanMineck: biztos jó modorból vágta pofán azt az egyént is.
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
Laarson 2014.08.05 09:28:05
Két észak-amerikai kutató bahreini ellenzékiek e-mailjeit kezdte figyelni, ami oda vezetett, hogy 25 olyan országot találtak, amik kémprogramokkal figyelik saját állampolgáraik internetes ténykedését. A brit Gamma által gyártott ún. FinSpy szoftvert bűnüldöző szervek…..
Laarson 2013.03.15 10:15:38
@Démonmac1: ők inkább egy-egy síkon probálkoznak és jól is megy nekik már persze, begyakorolták
Fa-bula R.I.P CIPŐ! ISTEN VELED! 2013.03.11 10:41:15
Megerősítem, hogy Bódi László, a Republic együttes énekese, és alapító tagja már nincs az élők közt – mondta Abella Miklós, az együttes menedzsere a Blikknek, de még nem kívánt részletekbe bocsátkozni. Tájékoztatása szerint ma délután sajtóközleményben ismertetik a…..
Laarson 2013.03.11 12:55:31
Az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja, Tausz Katalin közölte: súlyos etikai szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt, a szakdolgozatával kapcsolatban. Mint ismeretes a HVG.hu előbb arról közölt cikket, Semjén Zsolt a Pázmányon írt szakdolgozata, majd pár nappal később…..
Hiába mondták neki, hogy rossz ötlet, David Cameron brit miniszterelnök nem hallgatott a tanácsadóira és Boris Johnsonra, London polgármesterére és Barack Obamához hasonlóan elment az amerikai tévébe haknizni egy kicsit. Cameron David Letterman talkshow-jába ült be tegnap este, és…..
Laarson 2012.09.27 13:33:03
Itt @sixx:

Mind a két írásmód elfogadott
Sam Trickett a fiatal generáció egyik legeredményesebb cash game pókerese, de a tornajátékban is rendkívül sikeres. A brit profi július 4-én újabb kiváló eredménnyel jelentkezett: 2. helyet szerzett minden idők legdrágább versenyén, a $1.000.000 Big One-on. Helyezése hatalmas…..
Laarson 2012.07.07 12:46:19
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
Laarson 2012.04.14 10:03:33
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: most hogy felment a jövedéki adó csak hogy régebben nem volt ennyire magas.
Megpróbáltam átnézni Baráth Zsolt parlamenti beszédének médiarecepcióját. Összességében azt tapasztaltam, hogy alapvetően a beszédről és az arra érkező reakciókról szóló tudósítások jelennek meg, valamint olyan vélemények, amelyek nem érvelnek, csupán -…..
Laarson 2012.04.13 10:04:18
@Nazareus: hülyeségekre nem lehet értelmesen érvelni ez probléma.
Laarson 2012.04.13 10:11:34
@Nazareus: a nácizmus egy ideológia vagy elfogadod vagy nem.
Laarson 2012.04.13 10:18:53
@Nazareus: ezt nem lehet neked elmagyarázni látom ezért most inkább fel is adom :)
A most bemutatott jeruzsálemi fényképek abból a korszakból származnak, amelyben a zarándoklatok mellett már megjelent a szervezett turizmus is. Sajátos módon a szent város hétköznapi életét bemutató felvételek és az utazók jeruzsálemi élménybeszámolói (melyből, jó párat…..
Laarson 2012.04.08 12:05:22
Tovább folytatódott a spártai játék (lényege: mindenki adjon egy [vagy több] milliót)...Ld. bővebben itt: Cilinderes spártai kommandóval a Clear MagyarországértEgy ismeretlen olvasónk beküldte az összefoglalót, ami a rendezvényről készült. A vágatlan verzió (csak a téma…..
Laarson 2012.04.04 21:33:48
@➥Válasz erre: nehogy azt hidd, ha ilyen hülye lennél hogy úgy menj oda simán fel is vennének tagnak minden nehézség nélkül.
A krízishelyzet mindig speciális felkészültséget jelent a nehéz helyzetbe került személy vagy szervezet életében.  A legnagyobb probléma az, hogy ha az ügy nagy nyilvánosságot kap, akkor nagyon gyorsan sérülhet a reputáció, gyorsan elfogyhat a bizalom. A köztársasági elnök…..
Miután mára teljesen világossá vált, hogy a doktori címétől megfosztott Schmitt Pál tényleg nem hajlandó önként lemondani, egyetlen izgalmas kérdés maradt: miért nem vonja meg a bizalmat tőle a kormánypárti többség? A legutóbbi bejegyzésben már adtam egy lehetséges…..
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
Laarson 2012.04.01 10:38:04
@Takács Bálint: A német cáfolta hogy plagival együtt dolgozott volna a munkáján. Tudod amiből a plagi szószerint másolt 16 vagy 17 oldalt. Légyszives lúgozd ki a szemed hipóval mert sárga köd rakódott rá.
Most képzeljük el ennek analógiájára, hogy azt halljuk, hogy a KE most éppen a londoni olimpiára (nem, nem paralimpiára) készül vívásból, nem ér rá fogadni a brit nagykövetet! *** Tegnap Schmitt Pál a riportjában nagyon sokmindent mondott, amin szénné röhögték…..
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
Laarson 2012.03.31 09:15:42
@Partjelző: Szerintem ő igyekszik elkülöníteni azt a politikai elemző véleményétől. Saját véleménye biztos hogy megvan.
Laarson 2012.03.31 09:29:01
@török gábor: Szerintem egyébként a kérdés a tegnapi naptól inkább nemzetközi szintü. Tegnap leginkább az derült ki hogy a magyar nyilvánosság és a magyar sajtó sem volt képes együttesen elmozdítani. Ezek után kerül az egész kérdés talán egy még magasabb szintre azaz hogy a nemzetközi közösség miként fog rá vagy egyáltalán fog e rá hatást gyakorolni és az ebben az esetben elég erős lesz e az elkövetkezendőkben amely a lemondáshoz vezetne. Szimbólikus képpel élve a tegnapi napon sp a labdát megküldve a játékteren kívülre rugta. Csak hogy a labda ott sem került üres térbe.
Laarson 2012.03.31 11:41:18
@Lacdelo: pontosan!
Nem nagyon értem, hogy miért kellene lemondania Schmitt Pálnak a Magyar Köztársaság Elnökének? Csak azért mert most eltűnik a neve elől a Doktor előtag? Ugyan már! Hiszen Schmitt Pál pontosan olyan, mint az egész ország. Egy személyben jeleníti meg a Nemzeti Együttműködés…..
A Schmitt ügy kapcsán ne feledjünk el egy érdekes dolgot. Kövér László már 2010-ben megmondta, hogy Schmitt megválasztásával komoly gondok lehetnek.Kövér volt az, aki a legtovább kardoskodott Schmitt ellen, s az egyik legerősebb érve az volt, hogy Schmitt „túl kevés”…..
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
Laarson 2012.03.29 20:14:25
Laarson 2012.03.29 20:24:09
@zorki: mert hogy az újságíroknak ehhez semmi köze se lett volna?
A bizottság megtette a jelentését Schmitt Pál plágiumügyében. De kérdem én, minek?? Mi itt a Nívó blogon eleddig nem foglalkoztunk a plágiumüggyel, de most már nem tudom megállni. Demokráciákban az a szokás, hogy ha alakul egy szakértői vizsgálóbizottság, egy olyan bizottság…..
Dr. Következményeknélküli Pál kínos találkozása a valósággal még csak ezután fog megtörténni. A reakciókból azt látni, hogy a kormányoldal legfelsőbb vezetése simán abban a hitben él, hogy el lehet kenni Schmitt Pál kirobbant plágium botrányát, majd valahogy elmismásolják…..
Kárpáti András a Pécsi Tudományegyetem oktatója a Schmitt plagizált dolgozatát vizsgáló bizottság ítélete után a következőt írta a személyes facebook oldalán."Számos szakdolgozat-, tdk- és doktori-bírálat megírása után bejelentem: mától, 2012. március 27-ikétől…..
Laarson 2012.03.28 13:42:18
@Lucky Larry Silverstein: akármi lehet attól még hogy te ezzel nem vagy tisztába. Pl törvényeket akkor is alá kell írnia akkor is ha csak az igen megy neki ergo akármilyen üzlet elött amelyhez szükség lehet az aláírására egyszerüen idő húzásnak pont megfelel.
Laarson 2012.03.28 13:54:24
@Lucky Larry Silverstein: Iszonyatos nyomás lesz rajta bármerre is fog járni. Azért mondja az lmp hogy pokol lesz neki a munka. Előkerül ez a dolog onnantól kezdve már nem egyenlő partnerek a vitában. Ennek tényleg semmi értelme nincs amit most a fidesz csinál.
Laarson 2012.03.28 14:02:18
@Lucky Larry Silverstein: Bármilyen "okosabb" ember lemondott volna helyében egyébként én is lemondtam volna a helyében. A diplomácia alapvetően is aljas ez a dolga keresni a fogást a másikon ez abban a közegben természetes.
Vannak nehéz döntések az életben. Pláne, ha ifjú politikus az ember, és Kubatov Gabi bácsi iránymutatása alapján tanulja a politikai PR négy ütemét: jól megszívod, besűríted, bent tartva kicsit érleled, majd kipufogod magadból. Az se baj, ha a vége recsegős, mint…..
Laarson 2012.03.28 08:22:03
@Kara kán: Hogy te mekkora egy marha vagy. Gratulálok:)
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
Laarson 2012.03.27 20:23:37
@Lencsés lstván: Lejárt a műszak?
Laarson 2012.03.27 20:26:36
@Karipapa01: attól még hogy kommunikáció szakos attól még lehet nagyon buta
Laarson 2012.03.27 21:34:38