Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neonlicht

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sima bérgyilkos sorozatot 2018-ban már nem fog berendelni az HBO. Egzisztenciális válságba kerülő fejvadász lehet egy fokkal érdekesebben hangzik, de ez esetben is könnyen érezhetnénk azt, hogy ezzel az ötlettel egy jó 10 évet megkéstek. Manapság már nem a komplikált férfiakról szólnak a legmenőbb…..
szamárSágok felháborító 2011.12.13 18:25:00
Nem ezt akartam ma blogolni, de ezt muszáj volt kiraknom.Hát vannak bajok... El kell innen menni, nincs mese //itt is megjelent barikad.hu/node/18779 // hirdetés ..
neonlicht 2016.08.11 12:25:00
@Urban Gorilla: Ez bizony egy szánalmas rabszolgabölcsesség.
Nagyszerű könyvet olvastam Fat chance, the bitter truth about sugar — Kövér esély*, keserű igazság a cukorról — címmel dr. Robert Lustig tollából. Az író vezetékneve hollandul-németül vidámat jelent, ami gyökeresen ellentétben áll könyv igencsak komoly témájával. A könyv…..
neonlicht 2013.07.30 09:18:39
@Mária: Az elhízás közvetve az első számú halálok. A cikkben elég jól le van írva a mechanizmus,ahogy hormonális alapon az illető fal akkor is, ha tudja: nem kéne. Szerintem ez függőség, de ezen ne vesszünk össze. Továbbra is az a kérdés, hogy mit tudsz mondani az emberiség zömének, aki belehal abba, hogy szerinted gyenge akaratú.
neonlicht 2013.07.30 09:23:04
@jet set: Szóval, dögöljön meg a sok hulladék?
neonlicht 2013.08.01 12:09:28
@BigPi: Nézhetjük így is, de megértőbb vagyok az egyéni szempontokkal, mintsem az államháztartásért való aggódással.
A pedofilbotrányok mellett a világ legtitkosabb bankjának számító vatikáni IOR kétes ügyleteivel is szembe kell néznie a nemrég megválasztott Ferenc pápának. Sokatmondó, hogy az év elején az EU pénzmosás elleni szabályainak be nem tartása miatt egy időre ki is kapcsoltatták a…..
Emelj! Programot, de milyet? 2012.12.11 20:00:00
A súlyzós edzés első lépése, hogy kiválasztod, milyen programot szeretnél követni. Egyben ez a legfontosabb is, hiszen a kezdők által tapasztalt villámgyors fejlődési potenciált érdemes kihasználni, és a testkompozíció és erőszint érdemi fejlesztésére fordítani egy…..
Ghostwriter Az ostromlott légvár 2012.12.03 20:07:31
Az írja az újság: az LMP-t mostanság folyton üldözik. Egyre arrogánsabban, egyre vadabbul. Sőt, liberális körök „direktben mondják”: ki is fogják őket nyiffantani, ha nem csatlakoznak az ellenzéki együttműködéshez. Pedig Magyarországnak inkább büszkének kellene ezekre a…..
Az MTVA már az Olimpia első napján kitett magáért, minden kétkedőnek bebizonyította, hogy az emberkínzó ex-ügynökök, zenetévés műsorvezetők és a feleségverésért jogerősen elítélt Knézy Jenő képes a közmédia eddigi színvonalát is alulmúlóan, a magyar sportolókat és…..
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it is probably a duck. (Ha egy madár úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az valószínűleg kacsa.) – az angol mondásnak különös aktualitást és magyaros…..
neonlicht 2012.05.03 13:18:25
@spenci: Nem csak az politikai tényező (vagyis hatalom birtokosa), aki kormányoz. Nagyobb baj ennél a pontatlanságnál, hogy az írás Orbántól eredezteti az ellenérdekű felek ellenségként való kezelésének gyakorlatát. Pedig épp a liberális primadonnaság lényege, hogy mindenki más világnézetileg alsóbbrendű, és ha ellenkezik, akkor ellenség. Olyan ellenség, akinek ráadásul tilos ellenségként gondolni a liberálisokra. Csak.
A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy emigrál - Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére. (Ezt azzal egészíteném ki, hogy úgy másfél hete már múltidőben értendő az emigrál ige…..
Mária néni csúcsfavorit dajcstomi mellett, ha megzápult narancshumorról van szó. Bár utóbbi valóban azt hiszi, hogy vicces, a szelíd öreg hölgy vérkomolyan vérciki. (Nem, most nem fogom tisztelni azért, mert ötvenhatos szereplése miatt 2012-ben IS parlamenti képviselő, s…..
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Nem szívesen merészkedem olyan területre, amihez nem igazán értek. De tekinthetjük úgy is, hogy a környezetvédelem olyan ügy, amihez mindannyiunknak értenie kell. Ráadásul ez a könyv nem is a környezetvédelemről szól. David J. C. MacKay Sustainable Energy – without the hot…..
Sárdobáló Burka 2010.04.30 07:00:00
A belga parlament tegnap elfogadta az egész arcot és testet takaró muzulmán női viseletet betiltó törvényt. A tiltás minden közterületen érvényes, a probléma pedig éppen az, mint a holokauszttagadást tiltó törvénnyel.A burka viselése sok nő számára megalázó lehet. Ilyesmire…..
neonlicht 2010.04.30 12:42:31
@Serio: A scientológia nincs abban a helyzetben, hogy a kultúrát nyomasztó mértékben megváltoztassa, de ez nem lényegi különbség, mert csak a mindenkori erőviszonyokon múlik. Ha a szcik erősebbek lennének a kultúrát is megváltoztatnák, éspedig erővel, kétséged ne legyen.
neonlicht 2010.04.30 12:48:14
@Serio: El kellene dönteni végre, hogy ez egy komoly probléma-e, vagy pedig nem. Ha komoly, akkor nem lehet megoldás néhány külsőség korlátozása. Ha nem komoly, akkor meg mit borzoljuk a kedélyeket?

Egyébként nem tudok róla, hogy bármilyen nemzetközi dokumentum tartalmazná az európai kultúra definícióját, sem pedig azt, hogy azt törvénnyel kéne védelmezni.
neonlicht 2010.04.30 14:27:22
@Terézágyú: "Ha külsőség, akkor a muzulmánokat nem fogja zavarni a tiltás. Ha meg nem külsőség, hanem fontos vallási tétel, hogy az asszonyoknak burkában a helye, akkor mégiscsak komoly dolog... " Pontosan ez a lényeg. A rendelkezés semmin nem változtat, semmit meg nem old, csak basztatja a muszlimokat. Nem annyira, hogy elmenjenek, nem is annyira, hogy megváltozzanak, csak épp annyira, hogy tudják: itt vannak ezek a helyi nagyarcok, ellenségeink akarnak lenni, akkor kapják is meg...