Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NightseeR

7 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözletem minden kedves olvasónak! Először is elnézést kérek Kaba barátomtól hogy egy héttel megcsúsztattam a bejegyzés életre keltését, gondolom már fened a késed Kabám emiatt, kárpótlásul kicsit tartalmasabb poszt-ot adok át neked. Nos, ugyebár múltkor írtam a…..
Uff!Kicsit eltűntem én is a balfenéken, de most itt vagyok vala hogy adjak pár morze jelet magamról.Megbeszéltük közösen hogy a blogon fogjuk ezentúl a terveinket is boncolgatni, nos nem maradok adós ezzel én se.Egy halom bérfestésen túl vagyok,lassan végre megszabadulok a High Elf…..
Na Ahoi! Tomit követve, én is beszámolok meg elszámolok magammal. Nos hát, a közeli barátok/haverok többsége tisztában van vele, hogy Szeptembertől nem igazán élek, beleszartak a levesembe, és ettől se tanulás, se festés, se életkedv. Ebből következik hogy termékenységet…..
NightseeR 2011.12.06 00:36:43
@goblinpirate: Miről is ígértem okítást? :) Az ilyesmi hamar kimegy a fejemből...
NightseeR 2011.12.06 11:57:31
@goblinpirate: Alapvetően olyan sokat én sem tudnék írni róla, messze nem vagyok profi benne, Geritől kellene tanácsot kérni :) Amennyit tudok, az röviden itt is leírható: normális ecset, wet palette, jó híg festék, nagyító, türelem :) Az utóbbiból van hiány gyakran nálam...
Üdv néked kedves Olvasó !  Hát ez is elérkezett és már el is múlt. A várva-várt esemény a Games Day Budapest 2011  rendezvény. Azt hiszem az olvasók legtöbbjének nem kell bemutatni a rendezvényt, ami a hazai figurás játékok éves nagy találkozója. Azt kell mondjam az idei…..
TMT Manufaktura Malifaux - kezdetek 2011.09.19 22:14:00
Nem is olyan rég tiszteletünket tettük Ritussal Tomiéknál, és végre a kezem közé kaparintottam a mindenféle épített csodaszép dolgaim, plusz Tomit hosszas nyaggatás után rávettem hogy hulla fáradtan csináljon valami kis egyszerűbb talpakat Nico-hoz és bandájához, kb 20-30 perc…..
Üdvözletem !  Mint ahogyan a korábbi posztokból kiderült, valami nagy(obb) dolog készül a Manufactura műhelyében. Nos , örömmel jelenthetem elkészült a mű. Ez pedig nem más mint egy Display Base Dr MCM-nak és hűséges csapatának. Aki nem tudná MCM a Malifaux nevezetű játék…..
NightseeR 2011.08.01 16:39:33
NightseeR 2011.08.01 17:39:47
@MARNEUS: válasz megadva :)
@goblinpirate: lassan már ÉN is posztolok valamit, bár nem ide...a képek már rég megvannak, feltöltve is, csak még mindig nem jutottam el odáig, hogy szöveget írjak hozzá...
Szépjónapot mindenkinek! Ismét van egy kis időm blogolni, így belekezdek egy kissé hosszabb lélegzetvételű cikksorozat elkészítésébe, elsőnek némi talpazással. A változatosság kedvéért Malifaux a téma, csak most a saját csapatom, Colette és kis barátnői. A talpak…..
Üdv néktek, kik az igaz utat keresitek! Nem is emlékszem már pontosan hogy hol és  hogyan ismerkedtem meg először a Malifaux-al, talán hallottam valakitől és megnéztem a honlapot, mindenesetre szerelem volt első látásra.Igaz először még annyira nem vonzott a dolog,…..
Üdv néked hűséges Olvasónk !   Mivel mostanábn szinte csak tmtmanufaktura.blog.hu/2011/03/11/festesek nem marad időm szkreccsbíldelni. Éppen ezért a reggeli kávét szürcsölgetve (de tényleg :D ) született meg az Anvil of Doom TMT-s változata. Mivel Tippi barátomnak készült a…..
Szépjóestét, és Boldog Karácsonyt mindenkinek! Cantus lupus Satura luna Corpus nudus domina          Na, ezzel a poszttal tartozom Tippi barátomnak már egy jó fél éve, meg GDn is ígértem, hogy lassan megírom, egyébként egy az egyben a II. BitzBoat…..
Szépjóestét! Végre sikerült fényképezőgéphez jutnom, így folytathatom a munkát. Előző talpazós bejegyzésemben az elkészült talpnál hagytuk abba, valószínűleg azóta már megszáradt a kis drága, így belekezdhetünk a festésbe. Amire szükséged lesz: - festék (alapozó,…..
Szépjónapot! A festésen és esetleges különleges talpazáson kívül létezik még pár módszer a sereged egyedivé tételére: konvertálás, kitbashing, illetve scratchbuild. Ebben a bejegyzésben leírom, hogy tulajdonképpen ezek a kifejezések mit is jelentenek, mire van szükséged…..
Szépjónapot mindenkinek! Első témámként sivatagi talpak készítésével fogok foglalkozni. Később egyszerűbb talpakról is fogok írni, de ez a leírás már amúgy is elkészült, fényképezőgépem pedig perpillanat nincsen. No vágjunk is bele! Amire szükséged lesz: - egy vagy…..
Tippi és Alexei blogja Hey hey! 2010.04.30 10:43:00
Legmélyebb tiszteletem az idelátogató hölgyeknek és uraknak!Tippi mester megkért, hogy segítsek be a blogja szerkesztésében, így hát itt vagyok.Inkvizitor.hu-ról Alexei néven ismerhettek, sok más külföldi oldalról pedig NightseeR-ként. 40k-t játszom (jó, még nem, de a seregemet…..